Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17100. sayfa)

5 sn
342.022
Cevap
5.844
Favori
59.011.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1181 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Grandland hibrit derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tayyareci.07 T kullanıcısına yanıt
    Austral olabilir izmir maiste 1873 fiyat alan olmuş birkaç sayfa önce.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sportage Cool plus siyah renk icin 1830 fiyat ve 250 12 ay 1.99 kredi teklifi aldım. Daha düşük fiyat alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 11 Şubat 2025; 14:52:44 >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt

Araçları need for speed'de gören adamlara mı soracağız hangi aracı alacağımızı:)

Ben istediğim aracı istediğiyle kıyaslarım. BYD Volvo'dan daha büyük marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2025 YENİ MAKYAJLI OPEL MOKKA 1.2 130hp BENZİNLİ 8 VİTES OTOMATİK GS +SİYAH TAVAN+BEYAZ RENK+:KREDİLİ 1.580.000 TL (250 BİN TL 12 AY 0 FAİZ)

VEYA (310.00 tl 12 ay 0.71)

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024
  • alprklt A kullanıcısına yanıt

Markadan ziyade geçiş döneminde olmamız sebebiyle 2030 a kadar böyle gider. Ekstrem birsey olmazsa alınan her araba elektrikli veya içten yanmalı farketmeksizin ciddi zarar yazacak. Firmalarin satış yapmak için tek kozu kaldı, o da fiyat( lüks segment hariç)

• Vardali V kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bütçem 1550 tl max 1600. O fiyata Kamiq vardı sıfır 2024 1442 lira boş paketi . 1660₺ Kia xceed var elegqnce . Scala premium 1560₺ 1.5 TSİ. Başka da sıfır araç yok . Monte carlo beyaz full için 1675 fiyat aldım . Benim önceliğim min 2024 model çok düşük km bütçem de belli . Sizin önereceğiniz araç varsa 1.2 motorlu psa grubu dışında severek bakarım onlara da

• Vardali V kullanıcısına yanıt
    Ayrıca ben illaki bu arabayı da alayım niyetinde değilim ama motor 1.5 TSİ şanzıman dsg kaporta zaten klasik onun dışında nasıl bir kötülülük var bu araba arabada anlayamadım dediğim gibi kesinlikle ben bu arabayı almaya illa bunu alayım demiyorum

• Tayyareci.07 T kullanıcısına yanıt
    Bütün c suvları deneyimlemiş test etmiş biri olarak. F/p parasının hakkını veren austral.

• turk110 kullanıcısına yanıt
    Honda jazz crosstar a bakin daha ucuz daha donanimli daha aalz yakiyor ve daha performansli

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ona bakmadım ama muhtemelen bagaj hacmi küçüktür diye düşünüyorum scala bagaj hacmi 467 litre

Bagaji ufak evet, ama farkli depolama seçenekleri sunuyor.ayrica tam hibrid.ic hacmi scala ile aynidir hatta arka diz mesafesi daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Şubat 2025; 15:42:51 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Kasa olarakta çok içime sinmedi açıkçası biraz da şık olmalı bence . Tabi bu kişiye göre değişir

• FunnyxD F kullanıcısına yanıt

Velar, Macan (biliyorum xc90 bir üst segment) varken alınmaz. Ama bu aracın kendi kullanıcı kitlesi var her türlü satarlar.

• enes53 E kullanıcısına yanıt
    Astra 1200 grqndland e 1500 e düşünce alırız

Evet hocam monte carloydu çok güzeldi. Ben bir ay önce aynı bayiden kamiq almistim benzer fiyata. Bu araç o zaman yoktu, olsaydı degerlendirirdim.

• ozkan04 kullanıcısına yanıt
    Premiumdur hocam o ya monte 1500 imkansız gibi beyazına bile 1685 diyorlar

• tamerbey07 T kullanıcısına yanıt
    1.0 motor mu hocam

• 408 allure 2025 model 1550, 200 bin 12 ay 0 faiz (İstanbul)
    Peşin 1520

Bu arada 2023 allure ile 2024/2025 allure arasında donanım olarak çok fark var, 2024 ve 2025 olanlar da pek çok özellik yok bilginiz olsun

2025 model 408 GT peşin 1850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 11 Şubat 2025; 16:14:42 >
  • scorpit kullanıcısına yanıt
    1470 2025 allure makul olabilir. 250 bin sıfır faiz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.