Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17060. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 58 Misafir (16 Mobil) - 53 Masaüstü21 Mobil
5 sn
341.190
Cevap
5.827
Favori
58.809.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 1705617057170581705917060
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1685 e almış 0 faizli krediyle almış biri olarak 1830 yüksek ateca için.Ama donanım olarak tatmin eder premium paket.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2025 model Peugeot 3008 GT Hibrit modelleri pazarlık yaparsanız 2300e alabiliyorsunuz bilginize.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Kimsenin takmadığı çok iddialı bir söylem olmuş, senelik binlerce corolla, megane, clio ve şimdi de TOGG satılıyor bu kapsamda. İstisna durumları dışında mevzuat uyarınca kullanılamıyor. Risk alan olabilir ancak her ihalede yerli malı belgesi veyahut Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yayımlanan liste zorunlu olarak aranıyor. Daha yeni bir Bakanlığın il müdürlüklerine adetli corolla alındı bu kapsamda mesela. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına yolunuz düşerse tüm Genel Müdürlerin aracı Megane, Ulaştırmanın makam dışı araçları corolla, TSE'nin araçları egea vs.

• BYD iyiki pahalı gelmiş de protesto için almamışim.. Şikayet var sayfalarca dolmuş daha iki aylık 10bin adet satmış bi markaya göre baya fazla şikayet birikmiş.Zaten satışların düşüşünden de belli incelemeye giden bakıyor arabadan anlayan geri dönüyor vazgeçip bayiden. Tesla yeni kasa bekliyorum yada T10f de olabilir. 3008 ve grandland menzili kışın %40 düşüyor onlarda baya sorunlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASJV06 A kullanıcısına yanıt

Premium geleceğini bilseydim beklerdim 2 ay daha aradaki 110 bin bir şey değil.

Neyse sağlık olsun alan asla pişman olmaz Kasım sonu 1680 aldık cam tavan şerit takip ve kablosuz CarPlay vs mevcut.

Premium pakette olanlar aradaki farka değer !

Tekrar yazıyorum C Suv alacaklar kaçırmasın !!!!

• manyaksx kullanıcısına yanıt
    Yok daha neler c suv alanlar kaçırmasın vs

1.7 olsa tamamda

1.8 ve üstüne Mk3 leonda iç dizayn yazık olur.

C suv alacaklar 0 faiz 300 bin verirlerse bir düşünün..

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Bu sizi niye rahatsız etti anlamadım ben tavsiye ettim, Kasım sonu aldım memnunum. herkesin aklı var gider bakar test eder donanımlara bakar diğer markalarla kıyaslar ödeme seçeneklerine bakar, motoruna tasarımına vs vs bakar hangisi işine gelirse onu alır.

Tasarım eski olabilir kabul donanım ve motor olarak F/P şuan !

• frhtmst kullanıcısına yanıt

bu arabaya bu para aşırı çok. zevk meselesi ama dizayn olarak aracı ben hiç beğenmedim

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt

hocam bu araç zincirlimi

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt
    Megane değişmeyen kasasına bir ton laf edenler vag grubu olunca atecaya birşey demiyor bence bu para verilmez. 1680 e 250 bin sıfır faizle iyiydi o paket fakat bu fiyata çıkınca başka şeyler konuşulur şu saydığınız donanımların aynısı (direksiyon ısıtma yok 360 derece kamera farkı var) yeni makyajlı kasa qq nconnect paketi 1750 verdiler geçende fırsat demedin bu nasıl fırsat aracı oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1705617057170581705917060
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.