< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16364. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Yok ben passat için aradım ama telefondan da güzel bilgi veriyorlar onu demek istedim üstat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
sıfır almak isteyen için güzel fiyat. Cam tavan ve koltuk ısıtma olmaması biraz zorlar satarken ama 1300'e taigo için FIRSAT dediysek 1.400'e o boyuttaki bir araba her türlü alınır. Hayırlı olsun şimdiden
-
3 yıl garantili.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam 3 yıl garantisi olduğunu sizden öğrenmiş oldum 🙏
Superb 408'e göre çok daha güzel bir araç.
Motoru eşsiz, konforu ve genişliği de tartışılmaz.
Bu değişim sizi sadece 1 yaş ileri atacak. eğer görünümüne aşık olmadıysanız hiç gereği yok.
ileride de emin olun sizin aracınız 2. elde daha çok edecek.
-
2. elden temiz bi picanto tavsiye ederim.
-
Birşey değil.Araç soğuk motorla evet ses geliyor 3 silindir sebebiyle ama dizelden geçtiğim için rahatsız etmemişti.Konfor,kalite,donanım iyidir.10 ay kullandım,memnun kaldım.Hibrit seçeneği gelecek,güç olarak pek fark olmaz belki ama özellikle yeni 3008 hibritte gördüğüm şehiriçi değerleri bluehdi den de az.
Hocam bu picantonun otomatik kronik sorunları var mı ? AMT diyor. (Bayan kullanacak malum hemen bozmasın :)
Bilginiz var mı ?
-
Hayırlı işlerin olsun Reno! Köylünün dostu Reno, işçinin dostu Reno.
408 den inip superbe binince oh bee dedim dünya varmış aracim o kadar ferah geldi. Hocam sadece işte benim araç baz paket 408 en fullu bir de garanti olayı var. Değerli fikirleriniz için teşekkür ediyorum.
Ben sana bedavaya uzattık demiştim hocam :) bizim konudaki lastik patlama ve yol yardımı hizmetinin detaylarını yazsak millet şok olur zaten. Ah bir de bakım indirimi denk gelseydi...
Garanti olayını takmayın. Araç bozulunca yine uğraştırıyorlar kötü niyet olunca. Yok iyi niyetlilerse araç mekanik problemlerini 2 yıldan sonra da cüzi miktara çözüyorlar.
Amerika değil burası çok güvenip takılmayın garantilere.
Donanım için alt segmente geçip mutlu olmak zor. ben yapmazdım ama tercih tabi.
-
Şanzıman sağlam bozulmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu kökten çözecek şey basit,TOGG maximum 1650-1700 civarına satılmalı.Sıfır faiz ile finansman olarak katkı sağlıyorlar ancak nakit alım fiyatı ile liste fiyatları düşmedikçe bu firmalar sürekli bunu yapacaklar.
Togg bir türlü maliyeti düşüremedi.Karlılık yok.Yeni modeller ile çeşitliliği arttırınca belki düzelir,ben pek mümkün görmesem de.
Öte yandan Xiaomi büyük bi firma ama sırf piyasada yer kapabilmek için kendi pazarında araç başına 9200 dolar gibi bi zararla otomobil satıyor,sanırım 5000'e düşürmüşler adetler yükselince.
Togg'da bu dominasyonu sağlamalıydı.Sağlayamadığı için 10 araba satacakları yerde 9000€,10000€ farkla 2 yeter diyen distribütörler markalar at koşturuyor.
-
Superbyi sıfır aldığınızda 408 in sıfırına paranız yetmezken Superbnin ikinci eliyle 408in sıfırını alabiliyorsunuz. Diyeceklerim bu kadar.
408 ilk çıktığında online satışta almaya çalıştım ben de, o döneme göre fiyatı fena değildi. O araca para yetmeyip daha ucuza superb nasıl alınmış bilemedim, bir terslik var gibi
karbon ses sistemi bence gereksiz 72 bin tl değmez derim
hocam hangi ildeki ford bu? bende bugün ford bayisine uğradım. aynı mavi kuga st line x için konuştuk. kış paketi olsaydı kesin alabilirdim. arabada herşey var ama kış paketi yok! araç için zaten başka opsiyonda yok baştan hepsini koysa süper olurdu. test sürüşü yaptım araç güzel geldi. benzinli suv tercih etmek istemiyorum ama kuga bu donanımla alınır diyorum. pazarlık yapmadan 2.300 fiyat verdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X