Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -Gardiyan- , trunkmode , babayaga48 , nik-bulamadım Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 30 Misafir (7 Mobil) - 27 Masaüstü7 Mobil
5 sn
341.190
Cevap
5.829
Favori
58.810.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #6
Giriş
    ibiza style kaça bırakıyorlar acaba bilginiz varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Bütçem olsa keşke 1000 bütçem var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pervane848 P kullanıcısına yanıt
    i10sorun derim bayiye kaça bırakıyorlar picantoyu 1 milyon kadar bırakan bayiler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 24 Kasım 2024; 9:44:45 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

clio ile arasında 500 bin var nasıl bir tercih bu hocam 1650 ye renault b suv alanın aklına şaşarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 24 Kasım 2024; 14:59:44 >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyordum ama taigo trocc alınıyorsa bence capturda o listede olabilir mantıklı

• smallpox kullanıcısına yanıt

Maalesef, cupra born icin beklemedeyiz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PharmaHii kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• ersoyesra E kullanıcısına yanıt
    Prestig smart ise iyi fiyat değilse geçinizz

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Liste fiyatı 1.890 diyor menzilide iyi 1.650 ye satarlarsa alınabilir :)

• DS 4 için fiyat alan var mı ? Hiç ismi geçmiyor ama göze çok güzel görünüyor araç.

• ersoyesra E kullanıcısına yanıt
    Hem 2025 in ilk çeyreğinde makyajlı kasası gelecek hem de bir ay sonra araç bir yaşında olacak. Şahsi fikrim araba güzel olsa da fiyat pahalı.

Hyundai Tuscon 2023 Elite Plus hybrid 4x4 için (9.500 km de) bir arkadaşla görüşüyorum. Karşı taraf 2 milyon istiyor ben 1.900 TL teklif verdim. Yine yukarıda yazdığım sebepten dolayı. Yani bir ay sonra alacağım araç iki yaşında olacak ve teklif verdiğim araç makyajsız kasa. (bu arada makyajsız kasanın içi yenisinden çok daha güzel)

Sıfır olması sizin için çok büyük problem değilse, aynı kasanın ikinci ellerine de bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 24 Kasım 2024; 12:4:7 >
  • ksahinler K kullanıcısına yanıt

istanbulda bircok bayide de var ateca

• claswan kullanıcısına yanıt
    Ibiza Style fiyatı sanırım.

• bu tuscon ve sportage tayfasıda bayide araç yok az geliyor diye indirim yapmıyor. ikinci el tayfasıda bunun farkinda bi onlar her ay 50 50 zam yapıyor 2 yıllık araçlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 24 Kasım 2024; 11:3:7 >
  • Aralıkta indirim beklerken zamlara merhaba diyeceğiz galiba, bayilerde araç kalmadı herkes yok çekiyor.

• Rdmsy kullanıcısına yanıt

Piyasada asıl belirleyici olan ve fiyat ayarlaması ötv muafiyetsizlere göre yapılacak.

1 ocak 2025 tarihinde geçerli olacak olan ÖTV vergi muafiyeti 2 milyon 247 bin 114 TL...... hatırlatalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 24 Kasım 2024; 11:21:43 >
  • Firefighter06 F kullanıcısına yanıt

Avrupada elde kalanları buraya yönlendirmişler anlaşılan.

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesindeki fiyatlar gercekse bence cok yuksek fiyatlari evet goze hos gibi geliyo fakat fransiz mali acaba peugout motorumu var bunlardada???

• masterap M kullanıcısına yanıt

Boş ver yazma hocam Fiat'ın premium markasında lastiği Helikopterle getirip taksalar ne yazar. 

Dökuman sunuyorum, adam diyor ki Fiat'ın premiumu olabilir sanki bilmiyor Audi de VW'nin premiumu olduğunu.  

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Piyasayı artık elektrikli araçlar belirleyecek, içten yanmalı araçlara gelecek her zam, elektrikli araçlara gelmediği sürece elektriklilere yönelim artacak.
    Şu an içten yanmalı araç üretici firmaları ve bu firmalara parça üreten üreticiler ciddi kapasite düşüşü yaşıyor. Düştükçede maliyetler artmakta ve bunu bir şekilde son kullancıya yansıtmak zorunda. Peki ya elektrikliler pazardan aldıkları paylar ile,üretim arttıkça maliyetleri düşmekte ve zam yapmadan devam edebilmekteler.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.