Ben bu şekilde düşünmüyorum hocam. Evet elektrikli araçlar gündemi belirleyecek ama o zamana daha var. (Çin ve kuzey avrupa hariç). İnsanların ikna olması için bu teknolojinin biraz daha gelişmesi ve pil fiyatlarının biraz daha düşmesi lazım Avrupada o kadar teşviğe rağmen çoğu ülkede %10 bile değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16367. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bilmiyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1240 tl, 12 ay 250 bin sıfır faiz almışlar. Daha altına bulunması zor gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araç ilanda değil henüz. 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hirikusBen bu şekilde düşünmüyorum hocam. Evet elektrikli araçlar gündemi belirleyecek ama o zamana daha var. (Çin ve kuzey avrupa hariç).
İnsanların ikna olması için bu teknolojinin biraz daha gelişmesi ve pil fiyatlarının biraz daha düşmesi lazım
Avrupada o kadar teşviğe rağmen çoğu ülkede %10 bile değil.
Olay tamamen fiyatta bitiyor AB de teşvikler geri çekilmese artış devam ederdi. bizde elektrikli ötv %80 olsa şu an kimse elektrikli düşünmezdi. Eğer ÖTV ye dokunmazlarsa sartları uyan çoğu kişi 1.6M na tiguan ayarında id4 alınıyorken 2.6M içten yanmalısına para vermek istemez. 1M cepte kalır.
-
bende bayiye numara bıraktım bakalım yarın ne fiyat sunucaklar görücez
Evet hocam, motor şanzıman pejo. Geçen gördüm, bence çok net farklı görünüyor araç, internet sitesini billiyorum da ikinci eller 10k km filan 1.6 civarı, 0 2008 fiyatına, ama forumda da hiç adı geçmiyor.
-
Kasa değişecek diye stok az veriyor fabrika onlarda madem az değişecek kasayı en tepeden satalım bu millet alır nasılsa diyorlar. 1 yilda adamlar kur zammi değil mevduata koysak bu fiyat olurdu diye hesap yapıp zam yapmışlar.
Hiç bir marka kore ekibi dışında bu kadar zam yapmadı.
1m naktiniz varsa arona sıfır faiz 250 bin TL veya egea cross veya Sedan modellerine bakabilirsiniz. 200 bin sıfır faiz 12 ay ödemesi mevcut. İ10 gibi picanto gibi a sınıf araçlar alınmaz. Değer kaybı çok olur
hocam b8 i takasa mı verdin?
elden mi sattın? nasıl 2.el piyasası?
-
Elden verdim ama isteyen arkadaşım vardı ona verdim yoksa ha deyince satılmaz
Ibıza style üretilmiyor muş sadece fr var dediler
Teslada konfor yok hocam. Piller den dolayı araba o kadar esnemiyor zaten.
ateca konfor olarak çok önde.
elektrikli bagaj yapmak kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 24 Kasım 2024; 12:45:23 >
Benzinli takıntısı olmayana kia sportage yerine ix1 veya eqb öneririm en azından premium bi marka kullaniyorum dersiniz
52 kW ile anca Polo atmosferik ayarında olur.
İnanılmaz bir destek alınmış fabrikadan
%80 ÖTV ile bu fiyat imkansız
Teknoloji ile aranız iyiyse ve aracı kurcalamayı, detay özellikleri seviyorsanız Tesla inanılmaz bir keyif veriyor adama. O yüzden konforsuz olsa da herkese tavsiye ederim.
Ben 1697 ye aldım. Ama İstanbul’da vs 1681 e alanlar vardı. Ankara’ya en son sorduğumda kalmamıştı. Konya 1690 dedi. Kredi peşin fark etmiyor, 150K 12 ay 250k 6ay sıfır faiz.
Ibiza manueli piyasadan kalkmıştı, Style paketinin de üretimi durdurulmuşsa yavaştan markanın sonu geliyor anlaşılan. ST'ler hayır asla öyle bir şey yok, Seat bayi ağını daha da genişletiyor diyordu her seferinde. Tek ayak üstünde bin yalan söyler bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 24 Kasım 2024; 12:24:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X