< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16369. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
:) araç eylül girişli olduğu için düşük giriş maliyetli var o sebepten uyguna geldi. Ne güzel hemen moral bozuyorsunuz boya kusurlu Vs :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2150. Soğuğun başkenti ilimizde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef öyle değil. Sarj hizi cok dusuk. Bayarya yetersiz ve ısı pompası sadece ptc ısıtıcı yerine çalışan eski teknoloji bir sistem. Verimli bir araç değil. Bu teknoloji ile 75 80kw pili olmalıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granddde -- 24 Kasım 2024; 14:50:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arabaların fiyatları aynı aslında
bizde üstüne bir de vergi paketi eklemişler o kadar.
-
aslında şöyle bütçelere göre oylama yapabilsek ne güzel olurdu örneğin 1m-1.2 arası 1-2 1-5 ve 1.5-2 m arası seçenekleri belirleyip tıkladığımızda sonuçları görebilsekde forumda konuşulan la oylama arasında fark olucak mı görürdük
Hocam seat ateca dimi bu fiyatlara. Hangi paket acaba?
Hyundai bayon için fiyat teklifi alan oldu mu arkadaşlar?
Arabayla ilgili genel yorumunuz var mı? Araba sürmeye yeni başlayan bayan arabası açısından uygun mu sizce. 1200 e kadar önereceğiniz başka modeller olur mu?
Hayırlı olsun burçin :) güzel fiyata güze araç almışsın. Malzeme kalitesini özellikle çok beğendim. İlerleyen zamanlarda 17 inc jant opsiyonlu impression alabilirim ben de
Eyvallah teşekkürler daha iyisi sizin olsun
Aaa oyle demeyin . Burada ki satış temsilcisine göre jazz çook kaliteli çook şık ve havalı bir araçmış. Porcheden falan daha kaliteli daha güzel bir aracmış öyle diyor satış temsilcisi!
hocam aslında 3'e bölme sebebim oydu. üçündede aynı marka araç verilmedi sürece bence denemez. ben aracımı seçtim almak için doğru zamanı arıyorum sadece. sorum forumda araç arayanlar içindi. birde Twitterdaki gibi oylama olsa bence güzel olurdu ama o burda yok sanırım manuel olarak yapıyım dedim
bu işlerden çok anlamadığım hal ile araştırmalarımsonucu
1- clio esprit alphine
2- bilmiyorum
3- chr
hangi model?
Xperianca + cam tavan
araç çok güzel. ama o motor bir o kadar saçma. 208 de bile olan motor bu araca koyulur mu? hele 1.6 180 beygir motor varken.
-
Evet. Corolla cross. Araç alacak arkadaşlara da tavsiye vermek isterim aracınızı almadan önce 1/2 tesr sürüşü ile araç almayın. Tavsiyem alacağınız aracı kiralamanız olacaktır. 2/3 gün sürün öyle alın. Bunu yazdım ya kesin şimdi araç kiralamacı olacağım :))
%100 online satışa geçildiği vakti dört gözle bekliyoruz
İd4 1.6 üstü olursa daha modern motor ve altyapısı ile ioniq5 almak daha mantıklı olur. Çünkü 800volt altyapısı ile yüksek hızlı şarj istasyonlarının yaygınlaşması ile kullanışlılığı artacaktır.
Buna karşın 1.5-1.6 arası fiyatlara gerilerse 1.4 e boş donanımlı kamıq, taigo, tcross vs almaktansa tiguan boyutu ve konforunda bir araç almış olacaksınız.
1.6 ya kadar satılan diğer akaryakıtlı ve elektrikli seçeneklerinde eksiklerinin oluşu id4 u mantıklı kılacaktır.
aracınızı chr ile karşılaştırdığınız da arka hacim ve bagaj büyüklüğü dışında bir farklılık var mı? tekrar aynı aracı düşündüğünüze göre memnunsunuzdur fiyat aldınız mı bayiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X