Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16370. sayfa)

5 sn
342.022
Cevap
5.845
Favori
59.003.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1181 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • id4 52kW 1.6m istiyorlar şu anda 77kw iq led farlı versiyonda gelecekmiş sözde ama önce 52kw stoğu eriteceklerdir. İd6 gördükten sonra id4 çok vasat geldi. şahsen cupra terremar plug-in bekleyeceğim 2025 sonu veya 2026 gibi gelebilirmiş^^

• Dün yazdığım mesaja ek olarak bugün Hyundai elit Plus için dizel’de 2.455.000 TL, benzinli de 2.355.000 TL fiyat alındı.

Mercedes GLB için 3.530.000 TL fiyat verildi ancak bu araçlar artık 4matic gelmiyormuş.

C200 all terrain için de 3.600.000 TL söylendi.

Son olarak dün bir arkadaş sormuştu. Nisan ayında ilk gelen kugalarda “motor soğutma sıvısı aşırı sıcak” sorununun yaşandığı, ancak yaz dönemi ile beraber gelen yeni araçlarda bu problemin olmadığı söylendi ne derece doğru bilemem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Aktif oldukça bakıyoruz. Anlık olarak saniyesinde geri dönüş yapamayız, böyle bir aktiflik yok çünkü.

• Burda iyi kötü mesleğine bakılmaksızın insanlardan hem fiyat alıyoruz , hem de fikir alıyoruz. Bana yardım eden beyaz yaka da olur , güvenlik te olur , filo sahibi de olur hiç farketmez. Geçen sene burayı takip ederek araç aldım. Allah herkesten razı olsun. Şimdi yine mevcut olanı satıp alıcam inşallah. İnsan cahil olabilir ama niyet güzel olsun.

Peugeot konusuna gelince , boyum 175 kilom 110 , kaslı bir yapım var.
    408 sürdüm gayet rahattı. 2008 de sürdüm onda ise sol taraf bacağıma vuruyordu sığamadım.
    408i aslında beğendim ama gtnin o zaman fiyatı formentorla hemen hemen aynıydı.
    Formentor araba , 408 oyuncak gibiydi. Sürüş kalitesi çok farklıydı. Formentor içinde kaliteyi , gaz vererek viraja girince de performansı hissettim.

Şuan 408 gt ile formentor arasında ciddi fark var. Yaklaşık 300k. 1800-1900 formentor olsa koşarak alırım.

• Az önce ankara arca da idim. 1630 fiysr verdiler id4 é

• nickinikaybedenmeczup N kullanıcısına yanıt

Gecen sene esime aldim. Atmosferik motor ve tork konvertorlu sanziman birlesimi ile en az ariza riski icin tercih ettim. Yuksek oldugundan sert bir araba. Sehir ici kisa mesafeler icin ideal bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt

Hayır, tüm mesajları okumadım. Müsait oldukça kontrol ediyorum.

• Granddde kullanıcısına yanıt
    Pilli araç bende şehir içi mantığı olduğu için , bunu belirttim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt

500k da oraya atalım SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• bahadr35 kullanıcısına yanıt
    Su an ikiside yok bayonda :)

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Kural için ve genel bir sorun varsa bunun geri dönüşü elbette olacaktır. Yani spesifik bir örnek üzerinden daha mesajlarla ilgilenilmemişken çıkarım yapmak doğru değil.

geldi mi bu ? gelmedi ki ?

MG ZS gerçekten güzel duruyor ama bütçeme comfort paket yetiyor güzel özellikerin çoğu luxury pakette bulunuyor. SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• burcink kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla ioniq 5 şu an 1.8 lerde. Ama Hyundai in o aracı 1.6 lara düşürme potansiyeli var. Bu sebeple 1.6 lı rakamlara almak bana şüpheli geliyor.

Ama 1.5 li rakamlara düşerse pek niyetim olmasada alabilirim.

• Anonim1243 A kullanıcısına yanıt
    Fiyat almadım hocam araç. Geçen yazılım için çağırdılar gittim yenisi var mı dedim yok dediler. Ne zaman gelir dedim bilmiyorum dediler. Bende içimden bune ya diye hayıflanıp gittim. Chr ı tam incelemedim ama arka hacim kesinlikle chr ın baya dardı. Bagaj olarak da sıkıntılı. Sürüş yapmadım. Ama tip olarak bence chr ın daha güzel bir tipi var

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Arada o kadar ciddi kalite ve donanım farkı var ki o paraya rahatlıkla değer.

• ano16 kullanıcısına yanıt

İlgili tüm mesajlar için şikayet açılırsa ilgilenilir. Bunu söylemeye geldim başlığa. Anlık olarak refleks beklemeyelim.

• akenatons kullanıcısına yanıt

orta donanım Türk plakalı cam tavanlı ateca + orta donanım yabancı plakalı c segment sıfır km başka bir araç = full donanım Türk plakalı tuscon.

nasıl değiyor? Şunu Avrupa Amerika Uzakdoğu vs bir yerde söyleyin anlatacak fıkraları olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 24 Kasım 2024; 16:30:39 >
  • Lawy L kullanıcısına yanıt

%30 dilimde olursa 2.5 - 3m arası gelebilir belki. Tabi o zamana ne olur ne olmaz^^

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Araca baktım, sonra hangi ülkede ne kadar eder diye düşündüm,cevap veriyorum 2399 tl baz donanım

BYD 1800 tlinda olmaz iddia mi bu arac için de yazmış olayım zira fiyatlar aynen şu an yaptığım gibi bilimsel (!) belirleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Kasım 2024; 16:44:30 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.