+2 yıla verdikleri bnce premium siz neye biniosunuz ki |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16368. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
hayırlı olsun hocam.Allah kaza bela vermesin
-
Taigo life için 1400 den aşağı teklif alan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abim icin bakiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli arac düşünenler için ioniq 6 1660 bandına 300 bin sifir faiz çok avantajlı. Arac donanımı ve Elektrikli altyapısı çok çok iyi. Parasi peşinse 300 bin sifir faizle clio parasına geliyor. Düşünenlere tavsiye ederim.
Bataryası bir tık küçük gelebilir ancak 800v mimari ile 500km mesafeyi 20dk sarj ile alabilirsiniz. Bu sarj süresi benzer fiyatli diğer modellerde mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granddde -- 24 Kasım 2024; 12:57:40 >
Arabalar 2023 model hala satılmamış üzücü
2025 yılına girmek üzereyiz
1650 ye kapış kapış zaten, ama pek zannetmiyorum
Dogus Oto online rezervasyondan tüm araçları kaldırmış? Ay sonu gelmeden zam mı indirim mi gelecek ?
-
1.580'den fazla vermeyin, şu anki euro kuru ile edeceği max odur, ayrıca 20dk şarj ile 500km tamamen hikaye, açın bakın youtube kullanıcı testlerine.
-
Prestige smart hev
EQB baktım çoğunluk menzilden şikayetçi, doğuştan elektrikli olmadığı için yapwmamışlar sanırım. iX1 cok güzel ama onu da insanın alası gelmiyor 1900e çalışana, filolara verdikleri için.
Bu fiyat ta id4 bence rakipsiz , suv sonucta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu zamanda ne zammı ? İndirim kampanya vs yapacaktır yine satılmamıştır
Dün vosmer İzmirde id4 gördüm güzel araç, menzil sorunu olmasa tercih ederdim.
Nissan qashqai e power platinum fiyat alan var mı?
yanlış olmuş 2.170 bin tl demek istemiştim. curpra formentor vz-line. ancak eski kasa kadar dolu değil haberiniz olsun.
-
hocam 1170'e arona fr bile yok :) 2170 olduğunu anlamışlardır diye düşünüyorum artık.
bayiye gelirsek. günahını bile vermezler :)
-
Merhaba , bugün ben de dogus kartal I aradım fakat en ucuz Passat elegance için 2813 tl fiyat verdiler. Sizin aldığınız aracın özel bir durumu ya da size uygulanan ozel bir indirim var miydi ?
Bana da 2820 fiyat verdiler. VW bayisinde boya lekeli, minik kusurluları daha uyguna veriyorlardı. öyle bişey olabilir.
-
Admin uyuyor... Şuraya vw almayın, chery super araba yazayım da belki görür bu vesile ile konudaki reziliigi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X