ÖTV Matrah Aralıkları ve ÖTV Oranları Hakkında Karar 13.01.2022 de yayınlanmıştı. Yenisi 31.01.2025 olursa şaşmam :P |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17018. sayfa)
-
-
ix1 sanirim gelmeye devam edecek. Bazi bayiler firmalari da kendisi ayarliyormus diye duydum. Yalniz araci iyice kuşa cevirmisler. Kotu gorunumlu kumas koltukla getiriyorlar artik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
id7 %10luk dilime giren versiyonu 2026 şubat gibi geliyor.
daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum, paylaşayım dedim.
-
Cupra Born 150 kW 204 PS 77 kWh 1.650 Tüm bayiler
(Karma 551 km / Şehir içi 710 km elektrikli sürüş menzili)
Ocak sonuna kadar geçerli.
-
Isi pompası yoksa sakat, yazın batarya yuvasından ısıyı atamazsa yanma riski yüksek olur ,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ama pil kapasitesi çok iyi.
-
Yukarıda %2.79 fark ile kredi kartından bayi çekimi yapıldığını okudum. Nakit parayı para piyasası fonlarında değerlendirip kredi kartına yüklenme fikri doğdu aklıma. Tüm bayiler kredi kartı ile çekime yaklaşıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan 1 - 1.5 ay önce ben de C SUV araştırmaya başladım ve belirttiğiniz modellerin hepsi benim de radarımdaydı. Genel olarak yoğunlaştığım modeller 3008 GT Hybrid, C5 AirCross Hybrid idi. Fakat 2 aracı da bayilerin neredeyse hiçbirinde bulamayınca farklı alternatifler düşündük ve Renault Austral + Kia Sportage ı incelemeye karar verdik. Genel olarak Austral donanım anlamında ve tasarım anlamında tatmin ediciydi fakat fiyat performans olarak bakıldığında bir tık yukarıda kalıyordu. Kia Sportage ın Elegance Konfor Plus versiyonunun ÖTV muafiyeti dışı kalması ile kampanyaya dahil edilmesi fiyatı çok cazip kılınca ve aracı yakından gördüğümüzde de bizi çok etkileyince Kia Sportage da karar kıldık. Yaklaşık 15 gün önce 1.950 bin e bu aracı aldık ve 2 haftalık deneyimim çok olumlu. Araç donanımsal olarak bazı ADAS lar hariç her şeyi barındırıyor, konforu gayet iyi ve performansı da etkileyici. Diğerlerine göre tek dezavantajı yakıt tüketimiydi fakat bunu da çok kafaya takmadık, şehir içi 8 lt lerin altına düşmez gibi duruyor, şehirlerarası ise 6.5 lt dolaylarında gezinir sanırım. Yaza doğru yeni kasa gelecek fakat bence bu kasaya çok gölge düşürecek gibi durmuyor.
Baktığım dönemlerde diğer modeller için aldığım dip fiyatları da ekleyeyim;
3008 GT 1.2 Mild Hybrid --> 2350
3008 Allure 1.2 Mild Hybrid --> 1980
C5 Aircross Hybrid --> 1935
Renault Austral 1.2 Full Hybrid (4 Motion Control hariç tüm ekstra donanımlar) --> 2475
Kia Sportage Elegance Konfor Plus 1.6 Mild Hybrid --> 1950
Kia Sportage Prestige Plus 1.6 Mild Hybrid --> 2300
-
Isı pompası yoksa, batarya soğutma özelliği yok mu ? Radyatör neden var bu araçlarda ? Soğutma sıvısı neden var ?
2026 yazım hatası değil 1 yıl sonra işe, oraya %10lyk dilim pek kalmaz gibi geliyor bana :)
Bankaya göre oran değişiyor sanırım. 1 ay önce BMW için kredi kartında bu oranlar : Ziraat bankası %3.88, Akbank %3.99 ve garanti bankasından %4.6 idi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: smiles1999Bankaya göre oran değişiyor sanırım. 1 ay önce BMW için kredi kartında bu oranlar : Ziraat bankası %3.88, Akbank %3.99 ve garanti bankasından %4.6 idi.
Bu arada şunu belirtmeden geçmeyeyim; BMW rezervasyon ücreti için fark çıkmıyor. Yani sanırım modele göre değişmekle beraber 200 bin tL rezervasyon ödemesinde kredi kartı ile ödeme faizsiz oluyor.
-
Tesla Model Y Juniper geldiğinde fiyatı tahminimce 3.2 M bandında olur. İlk gelen versiyonlar (https://www.tesla.com/tr_tr/modely) long range AWD olacağından 1870'e beklemek hayal olur. Ama uzun vadede SR/RWD versiyonları gelince fiyatlarda düşme olacaktır tabi fabrika çıkış fiyatlarında değişiklik olmazsa.
-
Sadece cheryy değildir o bakiyeyi cebe indiren..._
-
Kia Sportage Elegance Konfor Plus donanım paketini araştırın derim, çevre illerdeki bayilerde olabilir. Gayet tatmin edici bir donanım paketi mevcut, diğer rakiplerine fiyat performans anlamında fark atıyor.
Austral de güzel araç, fakat fiyatı göz önünde bulundurunca Sportage ön plana çıkıyor.
Jaecoo hiç gündemime girmedi, ama tasarım anlamında tatmin ediyor en azından. Onun dışında hiç bir fikrim yok.
VW Tiguan dediğiniz gibi gereksiz pahalı ve artık eski popülaritesi de kalmayacak gibime geliyor, sadece VW olduğu için aynı aracı Kia ya göre 500 600k fazla paraya almak akıl işi değil.
-
2026'ya %10'luk diye bir dilim kalmaz
B8.5 ile yeni passat variant aşırı farklı araçlar. Yeni sw mükemmel bir araç. Gözünü karartıp sıfır sw zararını göğüsleyen için çok çok iyi. Eski sw sedan’ın fotoşoplusu gibi bir şey insanın bakası gelmiyor. Yenisinin de beyazı çok çirkin. Ama içi ayrı dünyalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B9 test etmedim hocam. Fark olması normal gerçi, B8 2014’te tanıtılmıştı. 11-12 senelik teknoloji..
Hayırlı uğurlu olsun güle güle güzel günlerde kulanın aracınızı.
Benim bir marka fanatikliğim yok. Sadece f/p model düşünürüm. Benim için tiguan F/p değildir. 2750 tl para verip donanımı olmayan bir araç almak istemem.
Rakipleri 800 bin tl - 500 bin tl daha ucuz ve daha iyi arabalar.
Tiguan harici vag grubu dediğimizde ateca misal ilk çıktığı zaman 10 sene önce dizel manuel çok satıyordu, makyajla buralara kadar geldi, eski yüz eski araç. Cupra ateca diyelim yine aynı araç modifiye edilmiş hali gibi geliyor bana, skoda tarafında karoq filan alınılacak gibi değil.
Nissan qq ilk kasasından beri kaliteli bir araç olma yolunda hiç gitmedi. Yerden yüksek, renault dizel motoru, ortalama bir C hb fiyatında olduğu için insanlar aldı.
Ford kuga da bir önceki kasa ve benzinli motoru zaten sorunlu bir motordu. O da dizel de yürümeye çalıştı ama rakipleri tercih edildi olmadı.
Kore grubu ilk neslinde vasatında ötesinde idiler. Sportage hatırlarsınız yol tutmayan, arkasını savuran çok yakan saçma sapan bir araba idi. Hyundai tuscon ilk nesli 2005 sanırım çok vasat bir araba idi. Araya ix35 diye bir araç attı yine olmadı ama son iki kasadır hem sportage (makyajlı) hemde iki kasa tuscon çok başarılı araçlar.
Çinli suvlar cherry kötü araç demem ama genelekçi insanlar var almaya bilir ya da tercih etmeyebilir ben saygı duyarım. Jaceoo j7 gerçekten amacına uygun, iyi bir dört çekeri var, şanzıman getrag, motor kendi üretimleri iyi bir ünite, iç tarafta günümüzün oyuncakları ve malzeme kalitesi hissiyatı güzel.
Psa grubu c suvlara gelirsek bence bir önce ki kasa 1.6 prutech motor alanlar çok şanslı kesinlikle satmasınlar. Dizel adblue sorunlar, bu 1.2 motorun vasat sayılabilecek gücü benim tercih sebebim hiç bir zaman olamaz.
Benim düşüncelerim ve yorumlarım bunlar. Sizin nezdinizde bütün foruma düşüncemdir. İyi akşamlar
-
Tesla bu kadar iyi bir momentum yakalayıp araç maliyetlerini sürekli düşürürken 2026’da iD.7 diye bir modelin olup olmayacağı bile şüpheli bence. VW dün Amerika ve Kanada pazarlarına satışının iptal edildiğini duyurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X