tabiki tucson MG zarar ettirir ikinci elde |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17016. sayfa)
-
-
İstanbul bayileri Nissan Juke Platinium paket için 2024 model nakit 1450 den aşağıya fiyat vermiyorlar. 1430'lu rakamlara Taigo Life arasında kararsızım. 2025 modeller mart nisan gibi gelir diyorlar.
-
gerçek gündemBYD'den Sonra Ünlü Otomobil Devi de Türkiye'de Fabrika Açıyor: Bakan Mehmet Fatih Kacır Açıkladıhttps://www.gercekgundem.com/ekonomi/bydden-sonra-unlu-otomobil-devi-de-turkiyede-fabrika-aciyor-bakan-mehmet-fatih-kacir-acikladi-515393
Chery olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fiyat almadım maalesef, bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Chery olursa ne güzel olur ya.
Chery olursa indirimin yüzde 70 ini yansıtır. Byd yüzde 20 yansıtmıştı. Toplam infirim yüzde 35 gibi. Bunun 25 ini yansıtsa çok iyi fırsat olur. Phev de gelirse yakıt sorunu da kaşlkar olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chery fabrika açarsa çok fazla indirim olmaz, çünkü ek gelen vergilerin büyük kısmını kendi karlarından karşıladılar,
o desteklerini kaldırırlar ve fiyatlarda sınırlı bir indirim olur ama ben ona da razıyım, o fiyatlar bile piyasayı ve BYD'yi ciddi şekilde adam eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 30 Ocak 2025; 12:43:31 > -
Byd genel müdürü mealen "bu tüketici kitlesi varken silkmemek aptallık olur" demişti.
Aynen katılıyorum. Vatandaşın cebini kazımak için kurulan bu düzen varken, öyle bir teşvik verilse bile vatandaşa yansıtmaz aralarında üleşirler...
-
Ucuza şu anki Chery modelleri hayal etmeyin bence. Teşvik olursa da içten yanmalı modellere kesin olmayacak. Chery işinin uzamasının sebeplerinden biri de buydu adamlar içten yanmalıya da teşvik istediler ama devlet vermedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat bilgisi icin tesekkurler. Anahtarsiz giris-calistirma, elektronik park freni ve auto hold gibi ozellikleri ve daha kaliteli ic ve farkli dis tasarimi ile tercihim Juke olurdu. Ayrica dinamik surus hissiyati da bal kaymak :))
Yalniz Nissan'in sacma sapan fiyat politikasi da VW'den asagi kalmiyor maalesef!!
1 serisi M-sport'a bayiler 2,450-2,500 arası fiyat veriyor. Bu piyasada X1 phev'in bireysel tüketicilere %30 ötv ile verilme ihtimali yok, zira bu yalnızca 1 değil, 2 ve 3 serisi satışlarını bile etkilerdi. Diğer yöntemler kara düzen ve oldukça belirsiz.
iX1 için doğru aracıyı bulmanız lazım veya lazımdı hocam, alan aldı Borusan'dan filo olarak. Ocak'ta da teslimatın devam ettiğini duyuyoruz. Tabi şu an için bayiler yeni iX1 siparişi alıyor mu onu bilmiyorum.
-
Bence se şuan en mantıklı 2 elektrikli tesla ve mini, zaten sehir ici ve kadın kullanıci öncelikse direk mini, mini çok kötü bir yanı otonom sürüş olmaması
Renoda hava filtresi yok. Bakımdan yana 2 ay geçti.
Ford focus 1.5 dizel 1730 1.28 300k kredi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 30 Ocak 2025; 14:9:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de yeni araçlarda manuel el frenine ayar oluyorum sırf bu yüzden juke alabilirim. Ama ikinci eldeki değeri beni düşündürüyor. VAG grubu her zaman değerini koruyor bizim ülkede manuel el freni de olsa
-
Şu an satılan bu videodaki değil.
Makyajlandı.
Orada görülen vites geçişi ve kamera çözünürlük kalitesizliği gibi problemlerin giderildiği söyleniyor.
-
Kia ev3 elegance longe range alınır mı listeden?
Peşin alınacaksa bir tık pahalı geldi bana. Tabiki karar sizin.
Focus titanyum x sedan mı ?
yen, e-c4x fransada 25 bin euro satılacak, acaba bizim ülkeye de 1.2 gelme durumu var mı? çünkü 25 bin hesaplayınca yüzde 10 dan bu kadar yapıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X