Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17014. sayfa)

5 sn
340.372
Cevap
5.821
Favori
58.610.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara otosayda 2024 model sıfır C4X shine paket mevxut 1.405 tl fiyat verdiler renk siyah bize uymadı ilgilenen olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albayrak06 -- 29 Ocak 2025; 22:40:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mathiasrex M kullanıcısına yanıt

Eski kasaya göre 17 cm uzun. Artık şehiriçi için hantal bir araç haline geldi Grandland. Beğenenlere de saygım var tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktyalp35 K kullanıcısına yanıt

Kocaeli Çetaş, Antalya ve Şanlıurfa bayilerini aradınız mı?

• nupel2323 N kullanıcısına yanıt

Avek bayileri veriyor ay sonu kampanyası olabilir

• _HONDA_CIVIV_ _ kullanıcısına yanıt
    Avekte 1680 alamadık biz fiyat 1720 aldık teklif ama istediğin renk kalmamıştı arkadaşa alamadık araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlikarinca1983 -- 29 Ocak 2025; 23:4:15 >
  • Bu megane nın durumu ne olacak anlamadım valla. 2025 model üretimi devam ediyor (karsan ile) sözde 2021 makyajından sonra 1-2 sene devam edip kalkacaktı ama sanırım reno megane sedan kalkarsa satışlar çok düşer korkusu ile her sene bitireceğiz deyip bitiremiyor. Bari makyaj felan yapsa da insanlara ayıp olmasa 10 sene olacak aynı kasa.

• by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Opsiyonsuz elegance lar 2700 her yerde(travel asist çıkartılan paketler). Hoşuma gitmedi pek o fiyat skalasında, ikinci eli için alayım mı derken yazılım sorunları tekrardan hortladı vazgeçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alroy A kullanıcısına yanıt

İstanbul sultanbeyli chery bayi tiggo 7 promax araçları 1650 den veriyor. Her renk var

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

1705 dedi canakkale gecen biraz baski yapinca alacaksaniz indirim yapariz demislerdi. Beyaz renk icin

• E3008 koyu mavi/yeşil Allure 1800
    E2008 mavi 1680
    E308 yeşil1630
    E208 mavi 1260

E astra sarı renk ultimate 1630

Peugeot 2025 modellerin 20-25 şubatta gelmesini bekliyoruz dediler ve 3008 Allure 2075 ama 2000 veririz diyorlar. GT olan 2400 e verebileceklerini belirttiler.

Kendi aracımı değerlemelerini istedim fiyatı müthiş öldürüyorlar 😅

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    Golf hangi motor ? 1.5 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 29 Ocak 2025; 23:44:46 >
  • tokatfatihi kullanıcısına yanıt

Hepsi nakit sanırım

• _RuLazz_ kullanıcısına yanıt

başka seçenek yok, sadece 1.5 in 116 hp ve 150hp versiyonu mevcut, 2 milyonun altındaki fiyatlardaki araçlarda 115 lik mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Hepsi nakit sanırım

3008 için gitmiştim kredi 350bin12ay 1,99 orandan yardımcı olabileceğini söylerken 3008 ve 5008 haricindekilerde 0 faiz ile yardımcı oluyorlar ama araca göre miktar değişiyor sitemizde mevcut kampanyalar diye açıkladı temsilci..

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Egea da aynısı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum. Sizler sayesinde aralık ayında C4X Shine alacaktım. Sırf bayiinin fırsatçılığı yüzünden alamamıştım. Diğer bayiiler 1260-1280 fiyat verirken, Aydın bayiisi 1380 lira fiyat vermişti. Öncesinde de defalarca incelediğim Sportage 1.6L 160 PS DCT Elegance Konfor Plus paketini, dün sadece geçerken uğradığım Koyuncu Bayiisinden 1995 liraya kredi + takaslı olarak satın aldım. Burada fiyat veren, bayii öneren arkadaşlara teşekkür ederim.

• ktyalp35 K kullanıcısına yanıt

Chery de teşvik gelir olurda bydnin yapmadığını yaparlarsa %20 indirim gelir gerisini siz düşünün derim 😁

• Qashqai 1.3 plat premium 4*4 2150 , bu fiyat bandına alınacak en donanımlı araç.

• Bakan bey önümüzdeki ay 2 milyar$ yatırım açıklayacağız yer netleşecek dedi %99 chery deniyor. Açıkladıklari an gümrük vergisi kalkacak.

Eger Chery fırsatçılık yapmazsa 2.1 Milyon olan en full Tiggo 8 i 1.6 Milyona satabilir hale gelecek

Bugun 1.6 Milyon olan Tiggo 7 istenirse 1.100 e satılabilecek.

Tabi fırsatçılık yapıp byd gibi gümrük vergisini ceplerine de atabilirler göreceğiz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetDH5355 -- 30 Ocak 2025; 0:53:23 >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    %99 atarlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.