Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17013. sayfa)

5 sn
340.317
Cevap
5.819
Favori
58.597.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

BYD bu kar marjıyla satmaya devam ederse, (ortalama araç başı ekstra 400 bin tl). 87500 araç satışında fabrikayı bedavaya getirmiş olacak.

Şu anda hali hazırda 10 bin satışı geçtiler bile. Bizim halkımız uyanana kadar fabrikayı bedava kurmuş olacaklar zaten.

Bunun harici olarak sanıyorum ki, birçok ek teşvik veriliyordur. SGK teşviği, vergi teşviği vs.

• Bluesman97 kullanıcısına yanıt

Acaba beyaz yada gri fiyat kaç çekiyorlar bilginiz var mı

• Satabildiğin fiyat doğru fiyattır. Şu byd'ye sallamayı bırakın. Bütün işletmeler karını maksimize etmek ister. İşine gelmediyse, bu paraya bu araba olmaz diyorsan git başka araba al. Sanki adamlar tekel.

Araba satan onlarca marka var gidin onlardan alın.

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

Bilincli tuketici olsun alanlarda.Gm cikti aliyorlar neden ucuz satalim dedi,hala aliyorlarsada alsinlar.Ne oldu 2024 model ile 2025 modeli ayni paraya satiyorlar daha ilk dakikadan golu yediler,milletin cebinde ki parayi da kollayacak halimiz yok sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metintekin kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam, herkese son aracı satar bunlar.

• raskolinkov kullanıcısına yanıt
    Fabia monte carlo var pna baktınız mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cybercem C kullanıcısına yanıt
    Baktım ancak iç malzeme kalitesini hiç beğenmedim. Üstelik daha pahalı.
    Mevcut aracım style paket Polo, iç tasarımda hiçbir artısı yok fabianin

• kıng365 kullanıcısına yanıt

merhaba Volkswagen, tiguan elegance 2705 TL hangi bayiden aldınız ? hangi renk ?

• cagri20 C kullanıcısına yanıt

İlanlarda da hep sıfır olanlar 1.880 zaten ne indirim ne de kredi kampanyası var.

• by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Opak doğuş kartal

Pejo 3008

opel grandland

denemeyi düşünürseniz yorumunuzu merak ediyorum

• Bob Kelso kullanıcısına yanıt
    Oyle yaptik zaten,
    Eger tuketiciyi enayi yerine koyan bakis acisi ile piyasaya girmeselerdi direk musterisi olacaktim..uzun zaman suv bakiyordum,bir gozum byd de idi..ama tesvigi cebe atinca ben vazgectim..sonunda kendimce bir karar verip baska marka tercih ettim..ben 1 kisiyim,belki tek basima satislarina etki etmem ama boyle giderlese zamanla gorecegiz ne olacak..ha bu arada aralik satislarini cok sattik felan diyorlar ya,uzun zaman kapora verip bekleyen musterileri oldugunu hepimiz biliyoruz..onunuzdeki aylarda satis rakamlari aciklandikca hep beraber gorecegiz bakalim sark kurnazligi ise yaramis mi yaramamis mi?

• ravesandratana R kullanıcısına yanıt
    Yeni Grandland ı test ettim. Bana 2200 Tl fiyat verdiler.

Araca gelirsek çok beğendim. tasarım, iç ambiyans, iç tirimler çok hoş ve kaliteli olmuş. Ferah iyi bir araç olmuş. Sert plastik olan kısımları halıflex gibi kaplamışlar düşünce güzel. 👍

Performans olarak beğenmedim. Süspansiyon olarak orta sertlikte, ben Psa grubundan bir araç almam. Tek sevdiğim araç 508 1.6 225 olan, o da gitti.

Bütün c suvları test ettim ve bu iki günde fiyat aldım.

Sadece Peugeot 3008 kaldı. Ona da yakın zaman bir boşluk bulursam gidip inceleyip, test sürüşü yapıp fiyat alacağım. ✋

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

Alınırsa elektriklisi alınır onda da rakipleri fazla

• aircros shinebold 20 gündür bakıyorum inat ettim 1900 geçmiyeceğim diye veren olmadı aldım yazan oldu ama paylaşan olmadı.Ya 2.el alacağım 1830 civarı yada teslayı bekliyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 29 Ocak 2025; 20:45:22 >
  • 3008 gt 2100 -2200 bantı olması lazım ama 2500 çekiyorlar etmez o para. Bugün chery yatırımı önümüzdeki ay açıklanacak gümrük vergisi kalkacak diye haber okudum bakalım piyasa nasıl etkilenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 29 Ocak 2025; 20:50:0 >
  • aykut12344 kullanıcısına yanıt

Hocam hangi bayiden 1680 fiyat aldınız? Bu fiyata ben almak istiyorum.

Opel çakallık yapıp bütün işe yarar donanımları ek paket olarak fiyatlandırmasaydı, bu aracı ciddi ciddi düşünürdüm. Özellikle koltuk konforu gerçekten çok iyi. Ama 2.185.000 tl ye satılan gs hybrid donanımı gerçek manada doldurup full bir araç alabilmek için dünya kadar para ödüyorsunuz. Bu tip şeyler bana fazlaca itici geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 29 Ocak 2025; 23:35:5 >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Aynı izlenim Bcrossıver HRV içinde geçerli

• 2024 grandland gs kalan bayi var mı acaba bana çok dolu ve fiyat olarakta uygun geliyor. Acaba yanlış mı düşünüyorum?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.