kesınlıkle katılıorum ancak canlı kanlı junıperı gorunce gidip şuan Y alamam Tesla o eskı basitliğinden ufak ufak çıkmaya başlamış . Diğer modellerde de bunu gösteriyor. Model 3 gelebilse keşke Ulkeye etrafı siler süpürür ama Junıper de yeterli onu beklemek lazım |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17011. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
valla asla demeyin bence bir gun nıyetlenebılırsınız:) tşkler cevap ıcın bugun id4 bakıcam herkes cok begenmıs merak ettım
-
kia ev3 veya Torres evx, diğer ikisi elenir bu listede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba ix1 bayii liste fiyatları üzerinden indirim yapıyor mu?
sportline paketler var sarı sitede 2300 civarı bayiden yuzde 10 luk dilimden alınmış
-
arkadaşlar sizlerinde cevaplarıyla ortaya çıkan yuzde 10 dilim araçları bunlar;
-Tesla ST ( juniper nedenıyle rısklı sanırım ) 1870
- Peugeot 3008 allure 1800 cıvarı fıyat almadım
- Opel Grandland GS 1900 cıvarı sanırım fıyat almadım
- Mini country 1927
-vw id4 - ₺1650
-kgm torres evx - ₺1880
-kia ev3 - ₺1844
-megane e-tech - ₺1780
-kia ev6 1923tl
-Hyundai ioniq6 1660 300bin tl 0 faiz
Bu 2 arac 800v altyapiya sahip 18dkda sarj oluyor %10 dan %80e
-Cupra born de dusunebilirsiniz ama isi pompasi yok ve 400v altyapiya sahip. 1680 civariydi sanirim son fiyati
bu listede herkes teslayı mantıklı bulsada junıper kafaları karıştırıyor sanırım
bırde id4 menzıl olayını arttırırsa ilk değerlendırılecek araç olacak gibi duruyor
ıyı forumlar
-
Dün aldık, 2024 sıfır pejo 2008 Allure 1.2 130hp 1.550 TL peşin son araçtı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
son bilet hiç bitmez
hayırlı olsun aracınz
-
Elektrikli araç için en mantıklı seçenekler Tesla ve BYD diye düşünüyorum. Tesla yazılımı, otonom sürüş özellikleri ile ön plana çıkıyor. Ayrıca parça/batarya maliyetleri daha düşük ve servis tarafında kar maksimizasyonu ön planda olmadığı için bakım sürecinde ve uzun vadede tüketiciyi koruyan artıları mevcut. İlerde bataryayı maliyetine yakın değiştir ömürlük kullan. İkinci el satış tarafında da bu saydığım konular nedeniyle güncelliğini koruyan bir durumu olacağı için avantajlı olacaktır. BYD ise yüksek kapasiteli 70kw üstü LFP pil tercih eden kişi için bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. Orada soru işareti Seal U EV nin doğuştan elektrikli bir araç olmaması ve sürtünme katsayısının biraz yüksek olması. Seal Sedan modeli %10 OTV diliminden gelebilse mükemmel bir seçenek olabilirdi. İlerde gelebilecek daha mantıklı modelleri de olabilir. BYD'de yazılım ve otonoma çok yatırım yapıyor. Elektrikli araçlarda diğer markalara göre daha tecrübeli olması, Batarya şirketi olması ve Fabrika yatırımı, ilerde Distribitör olarak kendi gelme durumu vs. düşünülürse yine uzun vadeli bakım ve batarya değişim tarafında düşük maliyetli devam ettirebilme avantajları olabilir.
-
Byd seal u doğuştan elektrikli bir model. E-platform 3.0 şasi üzerine kurulu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 arona style 1295
Erya İstanbul
Kredi kampanyası yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende sizin gibi 1.94 boyundayım
eski aracım 2020 model megane 1.3 tü araçtan genel anlamda memnundum ama boydan dolayı ve çocuk koltuğu arabası işin içine girince suv bakmaya başladım Ekim başı gibi aracı sattım Kasım sonu sağolsun burdan birinin paylaşımıyla 250 bin sıfır faizli Ateca aldım eski olabilir ama araç çok hoşuma gitti daha önce tucson bakıyordum fakat TR de comfort bulunmuyordu ayrıca sıfır faizde yoktu
Ateca bindim ön koltuğu kendime göre ayarladım sonra arka ya oturunca megane ile aradaki farkı görmüş oldum, arka tarafta çok rahattım ayrıca qasqai göre bağajı diz mesafesi boy mesafesi daha grniş
Ateca yüzü eski olabilir ama bence yılın en en en iyi fırsat aracıydı kaçırılmazdı.
Gönlünüzdeki aracın olması dileğimle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VW sitesinde fiyat listesi yayınlamıyor mu artık?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 29 Ocak 2025; 11:31:3 > -
Liste Fiyatı Yüksek Orada Bile İndirimle 2089.
Bayilerde İndi Fiyatlar ve 1800 Altında Kalmadı Gibi. ÖTV Muafiyet İçin Fazla Getirmişlerdi. Bitiriyorlar.
Ya Önceden Alanlar ya da Kár Elde Etmek İçin İlana Çıkanlar. Malum Milletimiz Bayideki Fiyatları Bilmiyor. Sitesinde Hala 2089.
binekarac.vw.com.tr
Sıfır Araç Fiyatları - Volkswagen Binek Araç 2024 Fiyat Listesihttps://binekarac.vw.com.tr/app/local/fiyatlar/arac-fiyatlari.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Troc daha mantıklı bence qq den
1860-1890 arası değişiyor. 1900 üstü diyen de var tabi ama onları söylemiyorum
-
Bilgisayardan herhangi bir liste çıkmıyor, telefondan denemedim.
-
Adblock açıksa kapatın. Adblock açıkken listeyi göstermiyor ilginç şekilde
-
Reklam engelleyici varsa kapatın Hocam.
Yapacakları bi yazılım iki sensördü onu da becerememişler. Zaten bataryayı da dışarıdan alıyorsun geriye sadece elektrik motoru kalıyor. Ama trigeri yağ içinde çalıştır desen sanat eseri yaparlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X