3 firmanın yatırımı kesinleşti 2 büyük 1 de daha küçük çaplı otomobil üretimi için fabrika kurulacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17015. sayfa)
-
-
%50 gümrük vergisi varken 100 TL olan mal %80 otv + %20 KDV de eklenince 324 TL oluyor.
Gümrük vergisi kalkınca ise aynı mal 216 TL oluyor.
Yani gümrük vergisinin kalkması %33 indirim demek.
1.5 milyon olan chery 1 Milyon olmalı.
1.8 Milyon olan chery 1.2 Milyon olmalı
2.1 Milyon olan chery 1.4 Milyon olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BYD ile pazarlıkta vergisiz verilen araç sayısı 100 bin adet. Bizim mevzuatımız nakit teşviğe izin vermediği için ara yol bulunmuş.
Chery içinde duyduğumuz kadarıyla sadece içten yanmalı olan modeller teşvik kapsamına alınmayacak deniyor.
Sadece %50 igv değil %10 gümrük vergisi de kalkıyor. İndirim oranı %39,4
Hibritleri getirirler o zaman güzel olur 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tiggo 7 Pro Max i 1.2 milyona verseler sınırsız satar bence bu şartlarda. Başka bir araba bakmaya gerek kalmaz hayali bile güzel o arabanın 1.2 milyon olması.
Kasımda 1.6 ya almıştım T7 ama inşallah indirim olurda insanlar ucuza arabaya binmiş olur. Gerçi teşvigin sadece elektrikli veya phev için olabileceği söyleniyor bilemiyorum ama inşallah T7 1.2 milyon omada 5 1.1 milyon olurda yer gök chery olur :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşvik adetli verildiği için sınırsız satma gibi bir durum söz konusu değil, zaten adetli verilen teşvik sebebiyle de indirimin tamamen yansıması hayal. 1,2 milyona 30 bin aracı haraç mezat 2 ayda sattınız sonrası ne olacak. Bu sebeple çok muhtemeldir, hibrit ve elektrikli araç için verilecek teşvik, yeni gelen modeller byd gibi vergi indirimi tam yansıtılmadan satılarak firmaya yatırım sermayesi yapılacak.
Hem Çinlilere fabrika kurdurtup hem de Toggu ezmelerine izin verileceğini düşünmüyorum.
Hocam hangi firmalar acaba, merak ettim. Hepsi 0’dan yeni yarırım mı ?
togg olmasaydı elektrikli bu kadar hızlı ivmelenmezdi türkiye'de.
altyapı yatırımı sebebiyle tam tersi elektrikli tüm rakipler togg'u ister. yaygın şarj istasyonu altyapısı olmaması hala en büyük engellerden biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 30 Ocak 2025; 3:2:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz daha durun. Fabrikayi bedava getirmek yetmez Togg’u da yaninda hediye edebilirler
Chery o fiyatlara düşsün, sadece BYD değil diğer tüm araçların esamesi kalmaz.
-
Kredi miktar ve oranları neydi hocam. Bir de takaslı dediğiniz nasıl oluyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
-
Bu hafta bayon için fiyat alan var mı.
Şubatta fiyat yükselir mi?
250k 1.99 faiz 12 ay ödemeli kredi veriyor. 2021 picanto cool paket aracımı 725k fiyattan takasa verdim, üzerine kredi + nakit şeklinde tamamladım.
2000 tl üzeri araçlarda tüm bayiler kredi yok diyorlar. Örneğin 3008 hibrit alure
Devlet kredi vermiyormuş o rakama
2000 tl üstünü kredi ile nasıl alıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X