< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17048. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Tek-kar Kartal. @Karqasa @Bright like a Diamond
-
quote:
Orijinalden alıntı: THEVENİNTEORİ
Foruma bakılırsa kgm 'nin adını duymayan var. Çıktığından beri 3. sırada satıyor baya bayaKGM dediğiniz araçta torres yazıyor ben de onu SSangYong'un diye biliyorum, yanlış mı?
-
ssangyong satıldı KGM aldı
-
bmw filo
-
Jaecco için kredi varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avek İstanbul - Golf Life Beyaz - 1698
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
musteri temsilcisi numarası var mı
-
Byd benide şaşırttı demekki adamlar boşuna fiyatı yüksek tutmuşlar
Chery bin adet satmış sasirmadik tabiki
2011 model crv mi 1070 tl ye sattım sıfır yada sıfıra yakın fiyat performans araç arıyorum tavsiyelere açığım (jazz hariç)
-
Dolandirici olmasin
Öyle kolay değil maalesef,olsa idi zaten şuan 1.sırada olurdu satış rakamlarında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Megane 2800 adet satmış ya şaşırmamak elde değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899Hurda indirimi için indirimin vergiden düşülmesine karşı şu an devletimiz. Hem ithal araçların bu sayede yararlanma durumu var hem de direkt vergi gelirleri kaybı.
Bir fon oluşturulması ve bu sayede yeni nesil düşük emisyon değerlerine sahip araçları teşvik etmek için oluşturulmuş fon üzerinden sadece yerli araçlara hurda indirimi getirmek üzerinde düşünce var. Fon olursa gümrük birliği gereklerinden kaçınılabiliyor bu sayede ithal araçlar elemine edilmiş olacak, direkt vergi kaybı görünmeyecek.
özet olarak dostlar alışverişte görsün demek bu.
-
vay canina kim aliyor bu fiyata bu araclari nasil bir akil yahu😀
-
Tiguan için fiyat alan var mı? Bir kampanya yapsalar güzel olurdu, var mı bir duyum. Life paket bakıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşandı bitti saygısızca
şu an türkiye'de f/p olarak en mantıklı olan araçlar %10 ötvli satılan elektrikli araçlardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X