Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17155. sayfa)

5 sn
343.505
Cevap
5.876
Favori
59.397.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Aracı almak isterken bile bu kadar bilgi vermiyorlar.

Gerçi 13 yaşındaki açılabilir panoramik camlı aracımı yeni sattım. herhalde 13 kez açmamışımdır, kişiden kişiye mutlaka değişir.

11KW şarj desteği farkı var mı geçen yılla bu yıl arasında, bilginiz var mıdır?

• Takip ettigim araclar icin karsilastirma tablosu hazirladim. Belki isinize yarar.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cagri20 C kullanıcısına yanıt

Tesekkurler 1930a maloldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunami0108

Takip ettigim araclar icin karsilastirma tablosu hazirladim. Belki isinize yarar.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

408 ve Bayon neden yok? SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• K@sToR kullanıcısına yanıt

Stok yok. İsim yazdırıyorsunuz gelince sizi arıyorlar. Tüm bayiler %30’dan veriyor.

• oceanx35 kullanıcısına yanıt

Elektriklide, Tesla varken Tesla alınır.

Gerisi şimdilik kumda oynuyor.

• GhotSht G kullanıcısına yanıt
    1780 mepa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de C5 düşünüyorum. C5 shine bold için fiyat almış mıydınız? Kredi kampanyası var mıydı. C5 için

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek değil mi hocam, tavsiye edilen fiyat bile1760

• adogs A kullanıcısına yanıt
    Merhaba shine bold için fiyat almışmıydınız? Kredi kampanyası var mıydı c5 aircross için?

3008 dir o

• ysuleymany kullanıcısına yanıt

EYLÜL AYINDAN BERİ COUNTRYMAN E KULLANIYORUM.GAYET MEMNUNUM. REFERANS OLMASI AÇISINDAN , BUNDAN ÖNCE 2023 SPORTAGE PRESTİJ PAKET DİZEL - 2021 PEUGEOT 3008 ALURE DİZEL - 2019 MODE AUDİ A3 SEDAN BENZİN - 2016 MODEN AUDİ A3 HB BENZİN -2015 GOLF 7 BENZİN ARAÇ SAHİBİ OLDUM. TESLA KULLANMADIM AMA TRİM SESİ VE SÜSPANSİYON SERT OLDUĞU ŞİKAYETLERİ VARDI. O NEDENLE TERCİH ETMEDİM BEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onu20uz -- 19 Şubat 2025; 0:15:21 >
    3008 allure

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osonguler kullanıcısına yanıt

Eski kasalar çok çirkindi ama ben yeni kasayı çok beğendim, büyütülmüş 1 serisi gibi ,öm taraf arkası gerçekten güzel bir araç olmuş.Şu an formentor kullanıyorum araçta tip konusunda takıntılıyımdır, ama bu 2.30 e xdrive gerçekten hoşuma gitti. Eski tipsiz mpv lerle hiç alakası yok.zaten 4*4 olması 5.5 sn 0/100 hızlanması sürekli şarj imakanı varsa 3*4 litre benzinle gezilir sürekli.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Bağımsız

• adogs A kullanıcısına yanıt

Tucson prime hangi bayi acaba?

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Bu yalnızca bakım için değil, garantinin devam etmesi için verilen bir haraç.

Garantiden ücretsiz sandık motor veya şanzıman değişimi olunca insanın gözü görmüyor.

Yakın zamanda taban halısını komple değiştirdiler aracımın tüylenme nedeniyle mükemmel oldu.

• demirçelik kullanıcısına yanıt

merhaba. detay öğrenebilir miyim? mesela hangi kredi kartı, kaç taksit? bununla alakalı net bilgiyi hangi aşamada, kimden öğrenebiliriz?

teşekkür ederim

• Adana Aykan polo life 2024 1290 beyaz. Biz menekşe mor tercih ettik 1313 dün teslim alındı.

• tsunami0108 T kullanıcısına yanıt

2016 q5 6 milyon mu

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.