Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17153. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 42 Misafir (12 Mobil) - 36 Masaüstü16 Mobil
5 sn
343.730
Cevap
5.879
Favori
59.440.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş

Byd’de mecburen turbolusunu getirecek. Zamanında dedik turbosuz alınmaz diye millet kuyruğa girdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

İkisi aynı şey değil. Zira elektrikli araç hiç düşünmeyenler var.

• Sitedeki sıfırımsı Chery modelleri, niye liste fiyatına göre fazla uygun ve alınır mı arkadaşlar?

• bps B kullanıcısına yanıt

O bsuv bagajiyla yine almam

• geçen ay elektriklii araç almak maksadıyla xtrail aracımı satmıştım. Mini countryman ya da yeni model y almak istiyorum. Model y daha ağır basıyor ama hiç test sürüşü yapmadım beğenir miyim diye endişelerim var. Ayrıca ne zaman geleceği geldiğinde %10 ötv den girer mi hiç birşey belli değil. Mşni tarafında ise bir ay önce test sürüşü yaptım arka yaşam alanı hariç beğenmiştim ve sıraya yazılmıştım, bugün arandım ve aracın şubat ödeme mart teslim şeklinde siparişi oluşturacağını söyledi. Yarın sabaha kadar süre istedim. Her iki aracı bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Fiyat 1920

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Sitedeki sıfırımsı Chery modelleri, niye liste fiyatına göre fazla uygun ve alınır mı arkadaşlar?

plug in hybrid beklenmeli

• Forum1th kullanıcısına yanıt

Pro max olmayan modellere bakıyor olabilir misiniz?

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

Türkiye'yi sömürebildikleri kadar sömürecekler daha sonra getirecekler. Çinliler olmasa bizi mazota mahkum ederlerdi bunlar, şimdi elektrikliler gelene kadar biraz da plug-in hybrid iteleyecekler maalesef, sonra da batmazlarsa elektriklileri getirecekler mecburen.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Çünkü liste fiyatının bayağı altına satıyorlar. Bir arkadaş yazmıştı 1580 tl ye t7 pro max vermişler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

2025 Dacia Sandero Stepway 1.0t expression paket fiyat alan oldu mu acaba ?

Ankara’da metalik renk için 1.115.000 tl teklif aldım. Nasıldır , daha düşerler mi zorlasak ?

• adogs A kullanıcısına yanıt

Ben de bu araçlara baktım hatta C5 için kapora vermiştim ama krediden ve model yılından dolayı vazgeçtim benzer rakamlara 250 bin sıfır faiz ile 2025 model 3008 hybrid allure aldım (21 inç ekran ve cam tavan var)

Bu fiyatlara Grandland GS paket eğer cam tavanlı olsaydı onu tercih ederdim mutlaka.

Bütçem biraz daha yüksek olsaydı 2025 Sportage Elegance Konfor alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmshn -- 18 Şubat 2025; 22:33:40 >
  • Cincinati3434 C kullanıcısına yanıt
    Sanırım BDDK'ya göre telefonlarda nasıl taksit yoksa aynı durum. Kredi kartıyla tek geçmekte sorun yok ama taksitli satış yok

• Ya aşıyor veya aşmıyor bunu aldığın/alacağın yere sor nasıl oluyor diye. Her şeyi çarşaf çarşaf konuşun da onun da önünü tıkasınlar. Hiç bir avantajı yok, ama bir kısım vatandaş öyle alabiliyor demek ki imkanı o yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kettle -- 18 Şubat 2025; 19:51:45 >
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hangi bayi bursada Teknikoto bir denmi ikidenmi aldınız?

• cmshn kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. Prime 1915 altına fiyat vermemişlerdi bana telefonda.

• harungs1905 H kullanıcısına yanıt

Sen aldın mı fiyat hocam ?

Ben opsiyonsuz direk max 1.2 hibrit 1580 demişlerdi. (200k 0 faiz)

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    EcoBlue dizellerde ciddi anlamda partikül filtresi sorunu var. Eğer yüksek devir çevirmeden kısa mesafe kullanılacaksa tıkanması muhtemel ve garanti dışı değerlendiriliyor.
    Zaten son yıllarda tüm dizel araçlarda adblue ve partikül filtresi sorunu sıklıkla yaşanıyor.
    Fiyat düşüklüğünün bir nedeni de bu olabilir diye düşünüyorum. zaten Ford, binek araçlarda son yıllarda iyice gerilemeye başladı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

1630 tüm opsiyonlar dahil fiyat aldım

• Cincinati3434 C kullanıcısına yanıt

değil zaten.

nasıl ki telefon alırken kredi kartına taksit yasak ama tüketici kredisi ile alınabiliyorsa burada da tam tersi.

• deepndark D kullanıcısına yanıt

1.2 puretech mi

1.2 hybit mi ?

kredi kampanyası var mı ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.