< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 18 Şubat 2025; 18:38:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2 serisinin fiyat listesine girin orda yazıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW 230e xDrive Active Tourer 2.685.500 yazıyor Luxury Line paket %60 ötv ye girmiş araç için yazılmıştım bu paraya ben almam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hep öyleydi teklif formlarında. İndirim yapıp % 30'a sokuyorlar. Tüm olay bu zaten :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emeğinize sağlık Turbo motorlu tiggo8 geldiğinde acaba byd seali kim alacak merak ediyorum Fiyat 1.8lerde olur muhtemelen ve bence alınır ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 18 Şubat 2025; 19:6:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 18 Şubat 2025; 19:7:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Var, 1.5 turbo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mümkün değil o fiyata < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu da byd versiyon 2 olacak siz daha hayaller kurmaya devam edin. hangi ülkede yaşadığınızı nasıl bu kadar çabuk unutuyorsunuz şaşıyorum bazen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Şubat 2025; 19:17:17 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Odak ve Mepa'dan aynı fiyatları aldım, diğer bayilerde de benzer rakamlar sanırım. Bu rakamların 10-20 altına alınabilir. |