Her firma yatırım için özel pazarlık ediyor, Chery içten yanmalı araçlar için vergi indirimi isterken bunu kamu tarafı kabul etmiyordu. Son durumda %50 alındığı söyleniyor sektörde. Yatırım teşvik belgesi sonrası uygulanacak oran. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 7 Şubat 2025; 23:9:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17078. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Vergiler inse de esnaf yada üreticiler fiyat indirmezler. O vergi farkını cebe indirirler. Geçmişte bunu çok gördük. Mesela KDV oranları yüzde 18'den yüzde 8'e ya da yüzde 1'e düştüğünde bu düşüşler gıda ya da beyaz eşya fiyatlarına yansımamıştı.
Herşeyi vergi sistemine atıp galerici ve ithalatçı veya üretici firmaların yaptığı ahlaksızlıkları göz ardı etmeyelim. Pandemi sonrasını hatırlayalım. Bayiler tüm araçları galerilere vermişlerdi. 0 araç kalmamıştı. Açıktan komisyon vererek galerilerden 0 araç alır olmuştuk.
Asıl Chery teşvik alsın, ki bu olay açıklanmak üzere, o zaman araba piyasasında kopacak gürültüyü görün. Herkes mecburen fiyatlarını daha daha aşağı çekecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yıl önceki araçlar daha donanımlı,üretici fiyat düşürmek için bariz donanım çalıyor.Biz de ikinciele param yetmedi sıfır aldık diyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben bugün efeden vsion Plus için 1.353 tl fiyat teklifi aldım
Aracınız hayırlı olsun,suni garaj sadece ses sistemine 350 bin ister.Nazı,niyazı,tribi de cabası.
Engellilere yerli araç zorunluluğu gelince ellerini ovuşturdu Toyota tarafı ve zaten vergisiz alacaklar diye şişirdiler fiyatı. Ancak hesap etmedikleri nokta engelliler full donanım araç talep ediyor daha mantıklı olduğu için, giriş paketler yine elde kaldı.
Edilen karı şöyle anlatayım. Tüm opsiyonlar dahil icon dizel otomatik megane ötvsiz 1 milyona çok rahat satılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 7 Şubat 2025; 23:20:16 >
Öyle bir şey olursa 2025in şampiyonu chery olur. Yollar Tiggo 8 den geçilmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İndirimi tamamen yansıtacaklarını düşünmüyorum, hem adet sınırı olacağı için hem de BYD gibi bu parayı fabrikaya finansman olarak kullanmak için. Ancak tabi ki az da olsa bir miktar çekerler fiyatları.
Örnek vereyim. Tiguan Life paket bakıyorum, burada da yazdığı gibi 2200 lira fiyat veriyorlar.
2024 model Life paket 31 adet ilan var, 2150 üstünde 17 ilan var, bunların 11 tanesi 2190 üstü. Bunların bir kısmının bakımı gelmiş, noter masrafı, ekspertiz masrafı var.
Filolara 2100’e verildigi soylentisi var. Bu durum kafa karistiriyor. Yoksa kombinasyon bence cok iyi.
Gümrük vergisinden muafiyetleri var mı? Eğer gümrük vergisinden muaf olurlarsa %50 ÖTV + %20 KDV ile sektörü sallarlar.
Benzinli motor aynı motor zaten.
Wp grubuna benide alir misiniz
Borusanla görüştüm x1 xdrive 25e için filo indirimi olmadığını söylediler. Filo indirimine giren model ix1 dediler.
Ben de bugun bayiide görüştüm kapıda test aracı var hiç gelmedi diyorlar, google görsellerde çıkan silinen ilanlar var galerilerden, ek olarak sahibindende kiralık olarak sunuluyor evet gelmiştiye döndüler. Direkt şirketim var diye girmek lazım heralde muhabbete.
-
Doğrudur. Açıkçası ben bugüne kadar subigarage’nin yaptığı herhangi bir ses sisteminden müzik dinlemiş değilim. Ama markaların bize premium diye ekstra fiyata kakaladıkları ses sistemlerinin çoğunluğunun da fiyasko olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sadece Tesla’nın ses sistemini çok övüyorlar (şahsen ben dinlemedim)
Chery vergi indirimi alırsa
Tiggo 8 pro max full paket 1.6 Milyona
Omoda 5 ve Tiggo 7 ise 1.1 Milyona satılabilir hale gelir.
Peki satarlar mi?
Geçen sene sattılar
Memlekette yüzde 30 ÖTV ile araç seçme şansımız yok mu? Bu firmalar nerede, şubat ortası oldu. Golfler, tiguanlar nerede?
hocam atış serbest burda. 3 kişi fiyat için bayi sordu, cevap yok. qq yazıp geçmiş mesajlara bakın aynı kişi 1735 zaman zaman 1730 şimdide 1740 yazmış. bayi soran olunca vınnnn.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X