< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17093. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Grandland EV+teknoloji paket+panaromik sunroof+metalik+siyah tavan bizde 1850 :)
Bunun ultimate den ne eksiği kalıyor ?
-
Ben bu ay Ankara’da bulamadım. Geçen ay 2024 model için doğuş 1370 TL demişti. Bir gün sonra bakmaya gittiğimde araç satılmıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ultimate paket gelmeyecek elektriklilerde
-
Teşekkür ederiz.
İlk mesajlarında verdiğiniz, XX? Şehir / XX? Bayi / 13XX? içerikli fiyat mesajınız çok faydalı oldu. Yararlanacağız.
-
Hocam ben arabayı beğeniyorum boyutunu biliyorum a-b-c diye sınıflandırmaları benim için bir fark yaratmıyor yalnız makyajlı kasası aşırı güzelmiş 2025 model olan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetŞen MAC7F -- 10 Şubat 2025; 15:54:43 >
İlk mesaj alıntılanmamış hocam. O mesajda i4 mü 3.20 mi diye sorulmuştu. Diğer arkadaş da CLA önermişti i4 yerine. %10 ötv beklentisi yok zaten ilk soranın, CLA'nın ötv'si şüphesiz 40-50 bandında olacaktır.
-
ve en fazla 10-20 bin pazarlık yapıyorlar . inanılmaz bir kafa yapısı
-
-
sarı sitedeki insanlar liste fiyatlarına baktıkları için, polo imp 1.0 listesi 1400 lira görünürken bayi 948 e veriyor 2.eline 1200 yazıyor insanlar.
-
adana da hafta sonu bayileri dolaştım, citroen(opel, pejo) hyundai, byd hiç biri burnundan kıl aldırmıyor, 1 kr indirim yapan yok, liste fiyatı neyse onu veriyor, belliki şuan sıfır araba alma zamanı değil, birkaç ay geçsin bakalım, bu arada byd çok kalabalıktı, meraktan mı gerçek alıcımı bilmem ana baba günü, dolphin bitmiş, seul bitmiş, atto 3 var, öyle kalabalık ki indirim falan yapmazlar
diğer bayiler sakindi yine de hiç fiyat kıran yok, enteresan gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
Makyajsız kasa 1.2 Puretech C4 ve C4X Shine ya da Shine Bold icin teklif alan varsa paylaşabilir misiniz?
Millet kazıklanmaya yer arıyor işte.
Adana bayiler maalesef öyle hocam ben bugüne kadar Skoda bayisi hariç iyi fiyat veren duymadım genelde Mersin daha ucuz veriyor.
ciddi donanım eksiği var. bence araçlar satılmayınca ultimate getirecektir. opel sürekli donanım değişiyor.
-
ben antakyadayım buralarda bayi falan pek yok şuan, adana iyidir demiştim, bir dahakine mersine bakayım ozaman
Nereden aldınız acaba?
-
cam tavansız olanına geçen hafta 2800 dedi Antalya Alvin
ekleme: O araba cam tavansız alınmaz boğulursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 10 Şubat 2025; 17:9:45 > -
Nedense cevap gelmiyor hocam bu soruya kaç kere soruldu
Xdrive25e için fiyat doğru olamaz bence. Kosifler gümrükteki hazır bi M sport araç için 3464 istedi.. Xline bile olsa o fiyat pek gerçekçi gelmedi.
Egea 1.6 dizel 130 Hp manuel urban mavi 1.113 bugün alındı. İstanbul otokoç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X