Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17093. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bayafu , rocknrollplane , Mitni3kk , Bluesman97 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 34 Misafir (10 Mobil) - 28 Masaüstü10 Mobil
5 sn
342.484
Cevap
5.857
Favori
59.148.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1186 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
  • Merhaba id7 panoramik cam tavanlı modele 3milyon ve 3050 fiyat aldım, sizce nasıldır 3milyon altı fiyat alan var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt

Grandland EV+teknoloji paket+panaromik sunroof+metalik+siyah tavan bizde 1850 :)

Bunun ultimate den ne eksiği kalıyor ?

• abormen kullanıcısına yanıt
    Ben bu ay Ankara’da bulamadım. Geçen ay 2024 model için doğuş 1370 TL demişti. Bir gün sonra bakmaya gittiğimde araç satılmıştı.

• sarpuli kullanıcısına yanıt

ultimate paket gelmeyecek elektriklilerde

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024
  • parabol83 P kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz.

İlk mesajlarında verdiğiniz, XX? Şehir / XX? Bayi / 13XX? içerikli fiyat mesajınız çok faydalı oldu. Yararlanacağız.

• Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arabayı beğeniyorum boyutunu biliyorum a-b-c diye sınıflandırmaları benim için bir fark yaratmıyor yalnız makyajlı kasası aşırı güzelmiş 2025 model olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetŞen MAC7F -- 10 Şubat 2025; 15:54:43 >
  • tica T kullanıcısına yanıt

İlk mesaj alıntılanmamış hocam. O mesajda i4 mü 3.20 mi diye sorulmuştu. Diğer arkadaş da CLA önermişti i4 yerine. %10 ötv beklentisi yok zaten ilk soranın, CLA'nın ötv'si şüphesiz 40-50 bandında olacaktır.

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

ve en fazla 10-20 bin pazarlık yapıyorlar . inanılmaz bir kafa yapısı

• SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

sarı sitedeki insanlar liste fiyatlarına baktıkları için, polo imp 1.0 listesi 1400 lira görünürken bayi 948 e veriyor 2.eline 1200 yazıyor insanlar.

• adana da hafta sonu bayileri dolaştım, citroen(opel, pejo) hyundai, byd hiç biri burnundan kıl aldırmıyor, 1 kr indirim yapan yok, liste fiyatı neyse onu veriyor, belliki şuan sıfır araba alma zamanı değil, birkaç ay geçsin bakalım, bu arada byd çok kalabalıktı, meraktan mı gerçek alıcımı bilmem ana baba günü, dolphin bitmiş, seul bitmiş, atto 3 var, öyle kalabalık ki indirim falan yapmazlar
    diğer bayiler sakindi yine de hiç fiyat kıran yok, enteresan gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Makyajsız kasa 1.2 Puretech C4 ve C4X Shine ya da Shine Bold icin teklif alan varsa paylaşabilir misiniz?

• dndd D kullanıcısına yanıt
    Millet kazıklanmaya yer arıyor işte.

Adana bayiler maalesef öyle hocam ben bugüne kadar Skoda bayisi hariç iyi fiyat veren duymadım genelde Mersin daha ucuz veriyor.

• Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt

ciddi donanım eksiği var. bence araçlar satılmayınca ultimate getirecektir. opel sürekli donanım değişiyor.

• alprklt A kullanıcısına yanıt

ben antakyadayım buralarda bayi falan pek yok şuan, adana iyidir demiştim, bir dahakine mersine bakayım ozaman

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Nereden aldınız acaba?

• medrem kullanıcısına yanıt

cam tavansız olanına geçen hafta 2800 dedi Antalya Alvin

ekleme: O araba cam tavansız alınmaz boğulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 10 Şubat 2025; 17:9:45 >
  • D. Fiery kullanıcısına yanıt

Nedense cevap gelmiyor hocam bu soruya kaç kere soruldu

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt

Xdrive25e için fiyat doğru olamaz bence. Kosifler gümrükteki hazır bi M sport araç için 3464 istedi.. Xline bile olsa o fiyat pek gerçekçi gelmedi.

• Egea 1.6 dizel 130 Hp manuel urban mavi 1.113 bugün alındı. İstanbul otokoç.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.