Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17125. sayfa)

5 sn
342.514
Cevap
5.849
Favori
59.105.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1185 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Yeni versiyon demek yeni yazılımın yüklenmesi demek. Yeni yazılım yüklenen TOGG son sürüm oluyor. Aldığın TOGG kullandığın en kötü Togg olacak her yazılımda daha iyi bir araç oluyor

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Ekte sehirici ekran goruntusu var. (14,7kw) Sehirici yol yapinca yol bilg. Menzili uzatiyor. Onuda ekliyorum goruntusunu.

Sehir izmir

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMo -- 13 Şubat 2025; 20:46:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dusunsel

Kardeş güzel de peki Mehmet Şimşek niye 2025 için bütçede ÖTV tahsilatında yüzde 65 artış öngördü?

Bunu nasıl tahsil etmeyi düşünüyorlar?

ÖTV artışı söylentileri bu bütçe artışından çıkıyor zaten. Bir gecede ÖTV düzenlemesi yapılabilen bir ülkede yaşadığımız için olmaz diyemiyorum hiçbir şeye.

Ötv artışı sadece araçlarda olacak diye bir şart yok. Alkol, sigara veya başka ürünlerde ÖTV artışı yapılarak hedeflerine ulaşırlar siz merak etmeyin.

• eMo E kullanıcısına yanıt
    İzmirde normal hocam bizim grupta en uzun menzil alabilenler İzmir Antalya'da genelde, gece 8 derece gayet yumuşak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İzmir’de havalar elektrikli araclar icin daha iyi hocam. O konuda şanslıyım.

900 km ortalama atayımı ortaya SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    Almanya’da satışlar başladı yıl sonuna kalmadan Türkiye’ye gelebilir diyor Dokubatarya ekibi

31 Ocak Ankara Ş.İçi verisi TOGG V2 Uzun Menzil , lastikler 4 mevsim SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

hava 10 derece ve üzerine çıkınca Togg ş.içi coşuyor ,üstelik Ankara da Adanada çok daha uzun menzil görenler var ,yazın Ankara ş.içi 550km görüyorum

• Arkadaşlar B suv seğmentte en mantıklı araç nedir c3 aircross mu hyundai Bayon mu kia stonic mi 1200 tl bütçe var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 13 Şubat 2025; 21:4:32 >
  • Araç verimli ve tüketimi gayet iyi
    900 km lik ortalama
    Yarısında ısıtıcı açık
    Km nin yaklaşık 350 km si uzun yol,geri kalanı kısa mesafe
    Benim bulunduğum yerde kısa mesafe iç çık yolu fazla,daha düz bölgede yaşayanlar daha iyi tüketim sağlar

İşte bunu kastediyorum.8,5 derece İzmir'in kışıdır, size göre kıştır. Buraya kışın bile 320 km yapıyor demeyelim,yanıltıcıdır bu bilginiz.Kış soğuğu dediğimiz 3 derece ve altıdır. İzmir'de 330 km yapan aracınızı Ankara'ya götürün kaç km yapacak? Kalkıp bana göre kıştır diyecekseniz eğer ben artık cevap vermem.3 derece bile araçlar için uyarı lambasını yalan bir derecedir.

İzmir'de olduğunuzu da diğer mesajtan gördüm,yanıltıcı ve aynı zamanda eksik bilgi paylaşımı yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 13 Şubat 2025; 21:6:39 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

bu yıl sonu C SUV alanların hepsi zararda. Engelli ÖTV düzenlemesini bir değiştirdiler şuan 408 GT kasım 2024 fiyatına çekildi. Kasım 2024'te 1850'ye alınan araba aynı fiyat. Hatta eğer vadelide beklenmişse 250 bin liradan fazla faiz elde etmiştir. araba fiyatı kasıma göre şimdi 1.600. stokta yok denen (açıkça yalandı engelli satışı yapıp kar marjı artırdılar) arabalar birden piyasaya çıktı ne hikmetse. ellerine patladı şimdi.

Türkiye'de her an her şey olabilir

• EskilerdenBirDost kullanıcısına yanıt

Alınmayan hizmet için para talep edemezler avukat aracılığıyla dava açın direk

• börü06 kullanıcısına yanıt

Önce tüketici hakeme heyetine başvursam daha mantıklı olmaz mı?

• EskilerdenBirDost kullanıcısına yanıt
    Bir avukata danışmanda fayda var. Hukukta buna “sebepsiz zenginleşme “ denir ve suç teşkil eder.

• Arkadaslar, Ford transit uzun şasi icin en uygun teklifi hangi bayi verir

• BLG# kullanıcısına yanıt

Ötv mevzusu bambaşka bir konu. Son 2 yıldır 408gt/allure ,golf imp. ,polo alanların hepsi zararda. O yüzden uzun bir şey yazmadım, genel olarak yıl sonuna doğru hedefler doğrultusunda kampanyalar oluyor.

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz cumartesi Life Polo'ya son 1400 dedi Eskişehir bayi. Her bayide 1280 fiyatı. Sanıyorum ülkedeki kar marjı en yüksek bayi burası.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yorumlar yapilirken baska arkadas hangi sehirdesin diye sormustu izmirdeyim demistim. (5-6 saat önce) Yasadigim sehri gizleyerek manipule etmiyorum. Sizde sorsaydiniz bu veriler hangi sehirden geliyor diye cevap verirdim. İyi aksamlar..

• Elektrikli araçların yıllık bakımı var mı benzinli/dizel araçlar gibi? Kia bayisi 15 bin km/yılda bir bakımı var dedi, genel kontrol yapılıyormuş bir şey değişmese de.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.