< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17123. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Biraz şans işi, Şirkette 14 tane togg var, 2023lerde hiç sorun yok, daha yenilerde bazı yazılım problemleri vardı. Son yazılım hepsine geldi. Son yazılımla hepsini sorunsuz kullanıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Avek Tekstilkent'den, beyaz life paket dsg golf 1690 bine alındı. Araba arayanlara kolaylıklar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fena sayılmaz aslında hocam. km de yaktığını hesaplarsak şarjı evden yaparsan 70 kuruş/km dışarıda yaparsan 2 lira/km tutar mı?
-
Bmw elektrikliler için matrah düzenlemesinden sonra ix1'i bireysele de %10'dan satmayı düşünüyormuş. Yani örnek olarak matrah 2200'e güncellenirse ix1'i 2200'den alabilirsiniz. Matrah düzenlemesini kesin olarak beklediklerini, buna göre plan yapıldığını ilettiler
ÖTV sadece 0 km. araçlardan toplanmıyor;
meyveli gazozlar, enerji içecekleri ve meyve suyu özelliği göstermeyen çeşitli içecekler (limonatalar hariç) de dahi ÖTV var.
Akaryakıtta var... vs..vs...
-
Corsada 1 avuç bölge var siyah boyalı olan. Oraya da kaplama yapılabilir
Dostlar Selamlar,
8 Şubat 2025 tarihinde Ankara Citroen ABC bayisinden Citroen C4 Max aracı için 50bin TL kapora göndererek sipariş oluşturduk.
1 hafta geçmeden paramızı toplayamamız dolayısıyla iptal talebinde bulunduk. Bayi bize paramızın sadece 20bin TL'lik kısmını iade edebileceğini 30bin TL'lık kısmının cayma bedeli sayılacağını iletti.
Bunun hukuki dayanağı var mıdır? Noter olmaksızın yapılan bu işlemde paranın kesilmesi durumu bayi tarafında sebepsiz zenginleşmeye sebep olmaz mı? Tüketici hakem heyetine mi gitmeyelim yoksa bayinin yaptığının yanlış olduğundan eminsek Citroen Türkiye ile mi iletişime geçmeliyim? Bayiye iptal talebini nasıl iletmeliyim? Telefon ve whatsapp üzerinden bu talebimi ilettim.
Bir de sözleşme noter olmaksızın yapıldığı için geçersiz olması gerekmez mi?
Desteklerinizi rica ediyorum.
Ayrı bir konu da açtım:https://forum.donanimhaber.com/ankara-citroen-abc-siparis-iptal-sorunu--160710721
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hocam asagi yukari bu civarda. Ben 60kr civarinda hesaplamistim. Bu seviyelerde genelde. Bakalim havalar ısınınca ne olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
EE yine bu başlıkta içinde fiyat olmayan tüm mesajlar dururken sadece benimkiler siliniyor.
Adminler el atmamış mıydı bu başlığa?
Hani adalet?
Güya şikayete dayalı sistem yapmayacaktınız.
Şimdi beni sevmeyen Çin ve İçten yanmalı DH lobisi her mesajı sildiricek mi böyle?
-
Şu aracın 115kw 54kw lık versiyonunu getirmediler.
Bilgi için teşekkürler .Juniper alırız o paraya . Neden 1900 e vermiyorlarmış onu da söylediler mi :)
Juniper işi çok karışık. İlk aşamada %40 mtv li 55 bin mtv li Long Range ler gelecek. SR ler in ise Yıl sonuna doğru gelme ihtimali yüksek. o tarihlerde (8-9 aydan bahsediyoruz) %10 da tutulma ihtimali bence yok.
Eğer bu süreçte Togg nedeniyle %10 için vergi matrah güncellemesi yapılırsa durum başka ( En iyi senaryo bu). Veya daha güzeli olur haziranda SR lar gelir ( düşük ihtimal).
Durum karışık yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 13 Şubat 2025; 17:32:8 >
Testa da bunu yapıyor bildiğim kadarıyla. Sipariş oluşturmak için 50.000 TL alıyor iptal ederseniz geri vermiyor demek ki hukuki bir dayanağı var. Pek bilgim olmamakla beraber yardımcı olması mahiyetinde hatırlatmak istedim
Tesla kapora almıyor sipariş ücreti diye belirtiyor. İadesinin olmayacağını da açıkça yazıyor.
Bayi kapora olarak aldıysa bambaşka konular konuşulur.
Filoya vermeye devam ediyorlar. Elektrikli araç getirmeye çok gönüllü değiller gibi duruyor. Benzinli satışlarını baltalamamak için sanırım
Evet kapora olduğunu havale yaparken açıklamaya büyük harfler ile eklemiştim.
Şu matrahlarda ne yapacaklarsa bir an önce yapsınlar da piyasa spekülasyondan uzaklaşsın artık.
Arka planda bir şeyler tasarlıyorlar ÖTV konusunda belli ki.
Hem içten yanmalı araçlara hem de elektrikli araçlara bir ÖTV güncellemesi gelecek gibi. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.
-
Psa bayileri her türlü sahtekarlığı yapar ,cayma bedeli diye bişey yok uydurmuş ,kabul etmeyin.
Hocam merhaba.
Geçmiş olsun öncelikle fiyat olarak anlaşmanız nasıldı?
C4Max listemizdekş araçlardan biri. Belki devir edersiniz bu durumda kaybınız olmaz.
Kredi vs kullanım durumu var mı nakit mi
İyi Günler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X