Musk'ın dahil olduğu bir olguya özellikle şu aralar dahil olmak istemem. Siyasi gücü de ele alınca Avrupa'ya saydırıp durmaya başladı, bu yüzden tepki ile Ocak ve Şubat ayında Tesla satışları Avrupa'da ortalama %50 düştü. Buna karşılık yarın Musk çıkıp ta Tesla'da 5 bin Euro indirim yaptım dese, kimse olmaz öyle şey diyemez. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17364. sayfa)

-
-
Tesla almamak için bir sebeb daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galerici iç sesin öyle diyor tabi :) ilk fırsatta vatandaşı soyma birbirine geçirme politikası devam eder tabi fırsatını bulsunlar yeterki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben manuel modu hiç kullanmıyorum. aracı birde gitmeye zorlamak da çok iyi bir şey değil. bir sadece kalkış vitesidir. ikiye söyledikleri kadar çok da çabuk geçmiyor. eğer çok yavaş gidiyorsan ve yokuş ise birde devam ediyor benimki zaten.
-
Style mı hocam iyi fiyat bence travel asist ve acc var mı bunlarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2022 model dizel sportage, 3 yıl 140 000 km kullandım. 85 bin km lerde şanzıman sorunu başladı. Sadece dur kalk trafik yokuş yukarı giderken yapıyordu. Şanzıman sıcaklık göstergesi sütun şeklinde, normalde %15 ler seviyesinde iken, sorun olduğunda %30 lar seviyesi gösteriyordu, öyle dramatik bir artış da görünmüyordu. 2011 model dizel fluence yi de 3 yıl benzer kilometrelerde kullanmıştım. O da 85 bin km lerden itibaren hafif yokuş inişte 20 kmlere kadar yavaşlayıp tekrar gaz verince şanzıman alttan küt küt vururdu. 2018 dizel Megan sedan 4 yıl kullandım onda hiçbir sorun yaşamadım. Hepsi aynı güzergahlarda, benzer tarzlarda kullanıldı. Vw passat, polo, tiguan, kullandım, 10 yıldır golf kullanılıyor, 2 yıldır T roc kullanılıyor, hiç birisinde dsg şanzıman sorunu yaşamadık.
-
carsever maalesef çarpmanın dağılma özelliğinden bi haber görünüyor.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160866977
Birşeyler anlatmaya çalıştık,foruma yazdığım herşey doğru ve emin olduğum konulardı,fiyat bilgisi paylaşımlarımın ise haddi hesabı yoktu.Burada kendini bilmezler hakaret de etti, küfür de etti.
Bu son içeriğim, 3 gündür hesabımın silinmesini talep ediyorum yönetimden. Israr etmeme rağmen vazgeçmem için uğraşıyorlar ama kararlıyım. Kalın sağlıcakla.
Bu arada Opel zam yaptı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 10 Mart 2025; 13:47:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mini Countryman 1910+sigorta+ıvır zıvır Nisan Teslim.
BMW 230E 2110+sigorta+ıvır zıvır, isim alıyorlar arıcaz vs.
Borusan Çayyolu Ankara,
Tayron Elegance 2720
Tayron Life yok.
Tiguan Life 2220
Formentor 2025 (kör nokta- pre crash-çapraz trafikli) 2220
Doğuş oto
-
BMW 230E için kısa bir inceleme çekilmiş:
Uğur Halimesoğluyoutube
Fiyat, performans, kalite, teknoloji, doğa dostu hepsi bir arada!! Karşınızda BMW 2.30e plug in hybrit #bmw #bmw2series #bmwelectric #pluginhybrid #performancehttps://www.youtube.com/watch?v=Li3jiofIwMs -
BYD araç fiyatlarını belirlerken buna güveniyor
-
BMW logosunu sök, fiat logosu tak, al sana egea cross.
-
Citröen fiyatları açıklamış.
C4 max pakete 10 bin zam koymuş.
Kesinlikle haklısınız ikisindede far cam ve silecek var bu ne benzerlik böyle,
Aracı bir galeride veya bayide inceleminizi tavsiye ederim :) Hiç öyle egea cross gibi görünmüyor. İçine binince biraz inceleyince sipariş veriyorsunuz. Bence bir gidin görün gerçekten düşündüğüz kadar kötü görünmüyor.
-
hocam gayet kotü,
egea daha ıyı bır arac konu tartışmaya kapalı,
arkadaş gitsin egea alsın bulandırmayın lutfen ..
Not: Ben aldım yakın arkadaşlarım var sırada 230e guzellemesi yasaklanmıştır..:) kaka bu araba kimse almasın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luuca -- 10 Mart 2025; 14:21:5 > -
Vw İD.4 Pure Abanoz Siyah içi Florance Kahve
1.740₺
İlk taksit peşin 12 Ay 1.79 kredi
Acarlar VW Ömer Özer.
VW de fiyat geçişi bilgisi var. Araç düşünen arkadaşlar elini çabuk tutmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro-black -- 10 Mart 2025; 15:36:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pro Exceptional atmissiniz, aldiginiz fiyat bu model icin degil sanirim?
-
hahah evet nazar değecek :) araç bulunamıyor zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X