< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17586. sayfa)

-
-
Hocam şöyle özet geçeyim; apartmanın kapısında bize ait, şahısa, şarj istasyonu var. İstasyona da ait ayrı bir elektrik saati bulunuyor.
Dairemin elektrik saati farklı, istasyonunki farklı.
Ben size neden para verip kullandığım ticari bir istasyonun hesaplamasını vs. yapayım ki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yakıt nasıl _? şehir içinde?
-
Elektrikli araçlarda servisi olan markalarmı tercih edilmeli, ne chery serisi var ne byd ne mg.. aslında direk avrupa araçlarını yada kia hyundai alıp geçeceksin..kendi fikrim.
-
elektirkli oranı arttıkça ne olacak? bir kararname ile yüzde 100 daha artacak. yani kw 20 tl olursa o zaman hala elektirkli ya da yüzde 10 der misiniz? değer kaybetmelerini yazmıyorum bile.
togg çıktığında elektrik birim fiyatı 1.5 tl civarı idi. şu an evden bile şarj 7 tl oldu. artışa bakın. dehşet verici.
-
Hocam şehir içi yollara göre değişir.Biz Trabzondayız her yer bayır.10 un altına zor düşüyor.Uzun yolda 8-9 arası kullanıma göre değişir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu firmaların hepsinin fazlasıyla servisi var diye biliyorum.
teşekkürler arkadaşlar, yarisler 1,5 miş evet. honda da iyi bi seçenek ama biraz test videosu izledim bu hybritlerden genel bi memnuniyetsizlik var sanki. insanlar tam araştırmadan alıyorlar sanırım uzun yolda da elektrikli olmasının bi avantajı olmadığını görünce kızıyorlar gibi geldi bana.
-
Mg bayileri kaça bırakıyor bilginiz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sürede benzine ne olmuş
yöneticilerin zorbalıkları ve keyfi uygulamaları insanların canına tak etti sonunda. herkes alternatiflere yöneldi.
-
Hyundai BAYON elite 1.4’ümü Aralık ayında 1100’e satmıştım 23 binde falandı kazasızdı bir tık zararına sattım.
Onun yerine 1350’te Hyundai BAYON Elite1.0 almıştım hemde bu sefer metalik gri istediğim rengi. 200 bin sıfır faiz kredi kullandırdılar 50 bin de kredi kartına çektim cebimden hiç para çıkmadı diğer aracı sattıktan sonra bunu alırken.
Şimdi bakıyorum aracın nakit fiyatı 1550’lerde hatta Kredi kullanırsan 1600. İyi ki satıp bunu almışım diyorum.
21 => 49
İstasyonun saatinin süzme saat olmadığından, kendisine ait ayrı bir abonelik olup faturasının ayrıca geldiğinden emin misiniz? Benim bildiğim abonelik başvurusu yaparken tapu, kira kontratı, dask, vs vermek yani müstakil bir mesken göstermek gerekiyor. Şarj istasyonuna nasıl abonelik aldınız?
elektrikli için kesilecek maks fatura 1913 %10 ötv dilimi için, noter + mtv + vs vs 1920-1925 arası oluyor, bir üst dilim içinde 2495 olmalı , bunların arasında bir fiyat olmamalı.
-
Petrol fiyatları son bir yilda %40 düştü Türkiye'de %40 yükseldi. Emin ol petrol fiyatları dünyada %90 düşse Türkiye'de %90 yükselir. Ben fosil yakıt düşmanı değilim ama eninde sonunda benzinden mazottan pahalı olsada herkes yavaş yavaş elektrikliye geçiyor.
Çarşamba günü benzin ve mazota 1.5 tl indirim geliyormuş. Dalga geçiyorlar. 6 liradan fazla indirim gelmesi lazımdı.
-
Şu an sıfır satışı yok galiba. İkinci el bulunabiliyor.
Eminim, mülk sahibiyiz hali hazırda
Ayırca "darphaneden" çıkmış olduğu da önemli tespit.
Ayrıca bu yeni basılmış paraları sadece memurlar çekebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X