Şimdi Ara

Sıfır aracımın yakit gostergesi arizalandı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında en baz modeller 200 bin km den sonra bile daha az arıza veriyor kullanılmayan özellikler baş belası. 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 15 Mart 2021; 19:15:55 >
  • Ah be abim buradakilerin gazıyla pejoya bulaşmasaydın keşke. Bunlar pejoyu över parayı bulunca direk passat sipariş geçerler.
  • Saçma sapan konu, saçma sapan cevaplar....

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Moral bozacak birşey yok Şamandıra takılı kalmıştır. Asıl moral bozacak arıza yolda bırakandır.

Bu laf dsglilere mi?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

bende de grandland var. mazot alırken kontağı yarım açtım "acaba ibre anlık olarak yükselecek mi yavaş yavaş l300 deki gibi?" diye. bi baktım takılı kaldı ibre depo full dolu olmasına rağmen. sonra kontağı bir daha aç kapa yapınca düzeldi.  

İbre işte.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Bu laf dsglilere mi?  

Alıntıları Göster

Yok ya alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

Ah be abim buradakilerin gazıyla pejoya bulaşmasaydın keşke. Bunlar pejoyu över parayı bulunca direk passat sipariş geçerler.

:)) aynen öyle.

Bi aralarda mazda ya sevdalılardı sonra satış rakamlarına bakınca burada mazda diye yatıp kalkanların bile almadığı şener şen’in züğürt ağada ki oy sayma sahnesine selam çaktıklarını hala unutmadım.

• Şamandıra takılmış.
    Aracı el yordamıyla yayık gibi sallayın geçer.

• Deposu tıkır tıkır çalışan brodway buna üzüldü :)
  • Yakıt ibresi ile ne anılarım var...

Hiç unutmam, bir gün dışarıya poğaça almaya çıktım ve cebimde de 50-60 lira para var. Poğaça mi aldim, eve dönüyorum. Yolda da baktım yakit deposu çeyrektende az, zaten yakit alicam diyip yanaştım benzinlige.. Arabayı yeni almışım, hevesle geziyoruz evden de 10-15 km uzaklaşmışiz hem arabayla gezme, hemde poğaça alma bahanesiyle..

50 liralık dedim, o ara yarim kontak da bırakmışım aracı.. Adam depoya bağladı pompayi, bende o ara telefona bakıyorum. Gözüm bir an ibreye kaydi, hareket ediyo o anda içimden diyorum ki " anaa ibre hareket ediyormus yarım kontakta yakıt alırken, ne güzel ozellikmis... "
    Ama sorun su ki, ibre çeyreğe geldi, yarima geldi durmuyor fullenmeye doğru gidiyor..
    Aynadan bakıyorum, adam pompanın başında değil kafayı çevirip ibreye bakıyorum fullenmeye doğru gitmeye devam ediyo. Dedim hapı yuttuk

Cepte 50 lira var, cüzdan evde. En az 200 u var bunun dediğim an ibre fulle dayandi ve cama tiktik yaptı pompaci, adama bir bakışım var sanirsiniz kanlim geldi

Abi 50 lira dedi, eminmisin fulledin şuan aracı dedim yok abi 50 liralık attim dedi. Verdim 50 lira yola ciktim. Eve gidene kadar araç çeyrek depoya düştü, 10 km boyunca heralde km sini 10-20 liraya felan gittim sanırım

O günden sonra elimde kalır diye, yarim kontak almıyorum yakıt.

Diğer bir olay ise uzun yolda yokuş çıkarken 150km olan son menzilin 70 e felan düşmesi ve ses vermesi yakit al diye, geri yokuş inerken 240 a felan çıkması ardından tekrar yokuş cikarken 70 e düşüp ses vermesi... Her yokuş inip, çıkarken ses vermesi..
    Heralde bunu 4-5 kez yaşamiştim ardı ardına 15-20 dakika içinde, arabanin yakıt samandirasini sesli ikazi koyanindaaa sesinin deee... Bak gene sinirlendim, o yakit sesini her duyduğumda sinirleniyorum.

20 liralık yakit alırız adim adim hareket eder, 150 liralık yakit alırsın aninda hareket eder. Yakiti bile beğenmiyor namussuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 17 Mart 2021; 3:19:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.