Şimdi Ara

Sıfır aracımın yakit gostergesi arizalandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracim 2020 pejo 508 alalı daha 2 ay oldu gosterge bozuldu.

Depoyu fulledim ama gosterge %75 de kaldı. 

Pompacı tekrar bastı ama yakıt almadı cunku depo fulldu.

Aşırı moralim bozuldu.

Napmak gerek neden olabilir ?

• Pejodur diye girdim yanılmadım. Geçmiş olsun hocam yazılımsal olabilir. Kontak açıkken mi yakıt aldınız ?

Maalesef bu PSA on yıllardan beri sebebi belli olmayan elektronik arızalarıyla meşhur. Bir iki donanım koyuyor o donanım bir zaman sonra nasıl çalıştığını unutuyor, adeta ya ben ne işe yarardım diyor.
  • Servise gitmek?
  • Yetkili servise gitmeye ne dersiniz?
  • Olay yeni oldu yarin ilk işim o zaten.
  • Allah başka keder vermesin...
  • Tasarımda muhteşem olsalarda PSA grubu elektronik sistemlerinde sık arıza yapabilen bir grup maalesef her üreticinin bir eksiği yads eksik yaptığı bir şey var sanırım PSA larda bu olabilir. Servis gerekeni yapacaktır. Sorun olmaz bence
  • Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

İnsallah hocam.

• mehmetemin54 M kullanıcısına yanıt
    Elektronik aksam 2 yıl garanti verilir. 2 yıl dert etmeyin :)

• Moral bozacak birşey yok Şamandıra takılı kalmıştır. Asıl moral bozacak arıza yolda bırakandır.
  • 2 ihtimal var birisi arkadaşın dediği gibi şamandıra takılı kalmış olabilir.

İkincisi ise araca alttan bir şey vurdu mu taş ya da başka bir cisim? Ben ş.arası yolda giderken bir cismin üzerinden geçmiştim, alttan depoya çarpmış yumruk gibi içeri göçmüş, şamandıra da kırılmıştı önceki aracımda.

Ha bir de yazılımsal bir durum varsa serviste depo alıştırma denen bir uygulama var, servise gidince ortaya çıkar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 14 Mart 2021; 22:3:39 >
  • TIGERSHARK kullanıcısına yanıt

Çok sukur oyle birsey olmadı. Garanti dahilinde halolur umarim.

• Sabah kalktığınızda düzelmiş olabilir.
  • Pejodur diye girdim yanılmadım. Geçmiş olsun hocam yazılımsal olabilir. Kontak açıkken mi yakıt aldınız ?

Maalesef bu PSA on yıllardan beri sebebi belli olmayan elektronik arızalarıyla meşhur. Bir iki donanım koyuyor o donanım bir zaman sonra nasıl çalıştığını unutuyor, adeta ya ben ne işe yarardım diyor.
  • Arac calisirken veya kontak acik pozisyonda benzin almis olabilirsiniz.Servise gitmeden sigorta kutusundan sigortasini cikarip takabilirsiniz veya serviste cihazla resetlerler.
  • bende de grandland var. mazot alırken kontağı yarım açtım "acaba ibre anlık olarak yükselecek mi yavaş yavaş l300 deki gibi?" diye. bi baktım takılı kaldı ibre depo full dolu olmasına rağmen. sonra kontağı bir daha aç kapa yapınca düzeldi.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 15 Mart 2021; 9:13:15 >
  • Günümüz araçları neredeyse bilgisayar gibi oldular, her yerleri elektronik. Bozulmaya, arıza vermeye çok müsaitler. Neler okuyoruz, izliyoruz haberlerde, sosyal medyada bu ne ki. Olmasa iyi ama her marka/modelde olabiliyor bu tür sorunlar, aracınız garantili imiş, servis çözer sorununuzu, geçmiş olsun.

• Fuji kullanıcısına yanıt

Resetle düzeldi çok şükür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.