Şimdi Ara

Sıfır aracın kapısının değişmiş çıkması(Seat Leon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

herhalde dünyanın hiçbir yerinde böylesi saçma birşey konuşulmuyordur, arabalar artık o kadar pahalı hale geldi ki ulaşım araçlığından çıkıp lüks mal kategorisine girdi, bundan dolayı da insanlar haliyle arabasını farklı yerlere koyuyor, yoksa yapılan iş gayet normal, oldu da kapısını sürttüler getirirken ne olacaktı? aracı tekrar gemiye yükleyip fabrikaya gönderip yeni kapı takıp geri mi getireceklerdi? yapılan şey gayet normal ve standart bir durum, o araçlar indirilirken illaki sürtüyor, adamlar milimetrik yanaştırıyorlar yer yetmediğinden, ha müşteriye söylensin denirse de söylenecek birşey yok, adamlar kazalı araç satmıyorlar, bu tarz ufak tefek hasarlarda hepsi onarım veya değişim yapıyor

diğer yandan satarken sıkıntı oluyor tabi, bu da insanımızın cinsliğinden, alırken satmayı düşünen, her yanı güneş yanığı olan aracı gıcır gıcır boyanmış araca tercih eden, hasar kaydı olmasın diye dışarıda sağı solu düzeltilmiş arabayı, yetkili serviste herşeyi orijinal olarak değiştirilen araca tercih eden ileri zekalılar yüzünden saçma sapan işlerle uğraşılıyor

Tam bir st gözüyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki hasar gören aracı tamir edecekler ancak burada eksik yapilan tek şey bu tamirin satin alma öncesi müşteriye söylenmemiş olması. Ki bunun da sebebi araci üç kuruş ucuza satmak zorunda kalmamak.

Bu şekilde bir sürü araci satiyorlar, fakat bazilari farkediliyor, bunlardan da ancak bazilari mahkeme yoluna gidiyor. Böylece o üç kuruşları kar sayiyorlar kendilerine koca şirketler.

• Sifir araba alirken kesinlikle ekspere sokun

Benim duydugum bu kacinci

Tirdan indirirlen el kadar surtunen yeri boyatiyolar.bana bunu soyle 2 lira altina ver bayila bayila alirim

Ama sahtekarlik yapiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Kos, egea yine bozulmus

Bunlarda amma abartmıs haklısın. O da bişey mı egeaların hepsi değişen boyanan cıkıyor :D gayet normal artık bunlar.
  • Sıfır aracta olabılıyor. Ayrıca servıse bıraktıgınızda test surusune cıkınca ya da servıste park ederken saga sola ada vurabılıyorlar dolayısıyla sızın haberınız olmadan tamır ediyorlar. Burası Turkıye her an hersey olabılır. O nedenle bize nukleer santral bıle yaptırmıyolar baksanıza
  • Dayım 2 sene önce sıfır fiat doblo almıştı. Geçen ay satarken alıcı bi baktırıyor tavan boyalı. Birkaç yere daha gösteriyorlar hakkaten de boyalı çıkıyor araç

• Geçen ay dod un internet sitesinde b8 kasa manuel comf. Bir Passat vardı sol on çamurluk ve tampon değişmiş ters taraftada 3 parça boya var. Fiyatta bu durumuyla orantılı olarak düşük tabi.

Aradım hasarlar neden olmuş, kaza fotolari varmı, hasar kaydı ne kadar demeden adamlar bu aracın hasar kaydı yok kazası yok bu aracı biz tırdan indirirken surttuk o yüzden aracı müşteriye teslim etmeden gerekenleri yaptık ve müşteriye de aracı bu şekilde teslim ettik bütün yapilanlarda kayıtlarda var dediler o zaman arabayı satmayın hemen geliyorum dedim bı koşu gittim arabaya bakmaya,

Aynen dedikleri gibi aracın 1 km de servis kaydı var değişenler falan tamamen yazıyor dedimki fotoğraf varmı dediler ki

Oda ne?

Hani dedim araç kaza yapınca çekiyoruz ya sizin bu araba tıra surtunce siz fotoğraf çekmediniz mı?

Yoooooo cekmedik dediler, servis onunla ugrasamazmis.

Peki dedim bu aracın tırdan düşme ihtimali olabilir mı?

Haşaaaa olmaz öyle şey dediler

O zaman size hayırlı işler dedim ve geldim.

Ne yapayım, tırdan inerken 2 parça degisen 3 parça boya işi benim aklıma pek yatmadı.

Demem o ki o markası bu markası yetkili bayisi yetkisiz bayisi sıfırı ikinci eli kalmadı, otomobil alım satım işi külliyen b.k çukuruna benzedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 22 Mayıs 2017; 19:55:26 >

• Bizim komşunun jettasının tavanı lokal boyalı çıkmıştı. Hiç bir sonuca ulaşamadan değerinden daha düşük fiyata sattı. Geçen baktım passat almış. Ne diyim ben şimdi bu adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24.

Bizim komşunun jettasının tavanı lokal boyalı çıkmıştı. Hiç bir sonuca ulaşamadan değerinden daha düşük fiyata sattı. Geçen baktım passat almış. Ne diyim ben şimdi bu adama.

Kaşınıyor kelimesi tam oturuyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReaperVR R kullanıcısına yanıt
    memlekette siyasetçisinden esnafına, iş adamından din adamına herkes üç kağıtçı olmuş nerdeyse. 3-5 dürüst namuslu adam kaldı onlarda saf, enayi damgası yiyorlar toplumdan
  • Sıfır araç alırken expertize sokmassam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

memlekette siyasetçisinden esnafına, iş adamından din adamına herkes üç kağıtçı olmuş nerdeyse. 3-5 dürüst namuslu adam kaldı onlarda saf, enayi damgası yiyorlar toplumdan

aynen oyle. Hatta arkadasin dedigi bir seyi anlatayim. Sifir mercedesi satmislar saginda bir yerde de hasar varmis alirken adam gormemis tabiki. sonra 2-3 gun gecmis adam servise gelmis bunlara demis ben sagini surtmusum arabanin bunlarda bir guzel tamir edip ustune birde para almislar. Boyle seyler olunca insanin birak ikinci eli sifir araba bile alasi gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

herhalde dünyanın hiçbir yerinde böylesi saçma birşey konuşulmuyordur, arabalar artık o kadar pahalı hale geldi ki ulaşım araçlığından çıkıp lüks mal kategorisine girdi, bundan dolayı da insanlar haliyle arabasını farklı yerlere koyuyor, yoksa yapılan iş gayet normal, oldu da kapısını sürttüler getirirken ne olacaktı? aracı tekrar gemiye yükleyip fabrikaya gönderip yeni kapı takıp geri mi getireceklerdi? yapılan şey gayet normal ve standart bir durum, o araçlar indirilirken illaki sürtüyor, adamlar milimetrik yanaştırıyorlar yer yetmediğinden, ha müşteriye söylensin denirse de söylenecek birşey yok, adamlar kazalı araç satmıyorlar, bu tarz ufak tefek hasarlarda hepsi onarım veya değişim yapıyor

diğer yandan satarken sıkıntı oluyor tabi, bu da insanımızın cinsliğinden, alırken satmayı düşünen, her yanı güneş yanığı olan aracı gıcır gıcır boyanmış araca tercih eden, hasar kaydı olmasın diye dışarıda sağı solu düzeltilmiş arabayı, yetkili serviste herşeyi orijinal olarak değiştirilen araca tercih eden ileri zekalılar yüzünden saçma sapan işlerle uğraşılıyor

ben de merak ediyorum, ev alırken ne zaman "bu ev boyalı" diye pazarlıklar başlayacak..

• hukukun olmadığı bir ülke en çok satıcıların işine geliyor.
  • 2012 de sıfır aldığımız volkswagen polonun sağ ön çamurluğu boyalı çıkmıştı. 3,5 sene sonra satarken ekspertiz fark etti.

• Valla biz de 2008 de sıfır Corolla aldık hâlâ biniyoruz,şimdiden korkmaya başladım,"satarken neler çıkacak?" diye...
  • Bayiden çıkarken video kaydını başlatacaksın arabayı direk ekspere sokacaksın.Kesin çözüm bu galiba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.