Şimdi Ara

Sıfır Astra H kapı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başka bi konu altında da bahsettim ama yine de bağımsız başlık açmak istedim. Haziran'da sıfır Astra dizel easytronik aldım ama aracın kapıları sıfır araç gibi rahat ve kolay kapanmıyo. Kapıyı sert kapatmam gerekiyo ki ben bunu anlamadım. Sıfır araç almışım hafif bi iteklemeyle kendiliğinden gidip tık diye kapanması gerekir kapıların. Aynı araçtan arkadaşımın var 1 yıl eskisi manuel olanından onunkiler dediğim gibi ufak bi dürtmeyle kendiliğinden kapanıyolar ben Doğan SLX kapısı gibi afedersin vuruyorum ( bizim eski araba Doğan'dı ) ne anladım alman üretimi sıfır araçtan o zaman. Bu niye böyle oluyor? Bunun bi ayarı ya da kolay bi çözümü var mı? Bilen varsa yardım edebilir mi?

• Neden servise gitmiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 3 Eylül 2011; 13:01:56 >
  • servise danıştınız mı acaba ? umarım sorununuz çözülür...
  • Aynı araçtan ben de de var.Özellikle sol arka kapıda daha fazla fark ediliyor.Demekki sadece benim araçta değilmiş.
  • tum astralarda durum aynidir,hatta astra g ve j`lerde de bu sekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calipsodarkgreen

Aynı araçtan ben de de var.Özellikle sol arka kapıda daha fazla fark ediliyor.Demekki sadece benim araçta değilmiş.

benim arabada da aynı kapı, aynı şekilde?
    tesadüfe bakın yaw?
    saygılar
  • benim de sol arka kapı arada kendini kilitliyor,dışarıdan açılamıyor. ama genelde tüm kapılar kapatılırken rahat değil. aracı bilmeyenler bazen tekrar tekrar açıp kapamak zorunda kalabiliyorlar.15000 bakımı yaklaştı, gidince elden geçirteceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.