Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SIFIR AYARINDA ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC V2 12GB EKRAN KARTI
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
12 k ya roq 3080 satılıyor
-
Tesekkurler hocam umarim yeniden alisveris yapariz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rog 3080 nerede 12k? link atsana knk
-
link alabilir miyiz?
-
https://www.facebook.com/groups/382942868842598/user/100027875645847
7 aralıkta satışta idi satılmış olabilir
-
6800xt fiyatına 3060 alana hayırlı olsun.
-
Gta 6 yı takılmadan oynatacağının garantisi nedir? Kaç fps verir mesela?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gta6 yı takılmadan oynatacağının garantisini veriyorum hocam size(işlemciniz en az r7 7800x3d yada muadili olacak). fps olarak en az 150 olacak(çözünürlük belirtilmediği için). ilandaki fiyattan size 3060 göndereyim özelden yazarsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzkuyruklu-_- -- 23 Aralık 2024; 2:51:0 > -
Yok sağolun ben rx6600’üm ile oynayacağım Gta 6 yı. 3060 oynatırsa bu da oynatır varsın takıla takıla oynatsın
E o zaman neden oynatma garantisi istiyorsun? burası forumun satış yeri. bilgilendirme danışma bölümü başka yerde.
-
Satış yapan arkadaş henüz sistem gereksinimleri bile belli olmayan bir oyunu takılmadan oynatacağını(takılma dediği kaç fps oluyorsa artık) söyleyince sormak istedim. Hayırdır satışı diğer hesaptan sen mi yapıyorsun pek bir korumacısın maşallah
Size hayırdır? Ne ara senli benli olduk nerden geliyor bu samimiyet?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160315267
Şu mesajında olmuşuz bak
Monitörüm 1080 olduğu için takılma olmaz diye yazdım. Kartı aldığımda yüklediğim hiç bir oyun ultra ayarlarda 75fps altına düşmedi. Alışkanlıktan Oyunlarda V-sync açarım. Monitörümün tazeleme hızı max 75. V-sync kapatınca 90-125 fps arası oluyor. 12 GB belleğin ve asus kalitesi farkı olsa gerek. Hiçbir oyunda deneme hariç DLSS açmadım. Bir de onu açsam sonucu siz düşünün. Fiyat yüsek gelmiş olabilir. Pazarlık sünnettir!
Bu da DLSS ile
Bu da Frame Gen açık hali. FPS Uçuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulentaksaray -- 24 Aralık 2024; 23:16:7 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
11.5k 3060 |
12 k ya roq 3080 satılıyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X