Şimdi Ara

SIFIR AYARINDA MSI B450M A PRO MAX AM4 DDR4 Micro ATX Anakart - MSI B250M MORTAR ARCTIC KUTULU G.YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SIFIR AYARINDA MSI B450M A PRO MAX AM4 DDR4 Micro ATX Anakart - MSI B250M MORTAR ARCTIC KUTULU G.YOK

Selamlar Arkadaşlar,

MSI B450M A PRO MAX AM4 DDR4 Micro ATX Anakart

Ürünü 26.02.2024 tarihinde Vatan Bilgisayardan aldım. 1.5 aylık üründür. Şu an sıfırı en düşük 2.400,00-TL dir. Kutulu faturalı ve tüm aksesuarları durmaktadır. Sadece bir adet SATA kablosunu paketinden çıkarıp kullandım onu da kutusuna geri koydum. Sistemi tamamen sıfırdan kuracağım için satıyorum.

FİYATI : 2.100,00-TL

MSI B250M MORTAR ARCTIC LGA1151 DDR4 Micro ATX Anakart

Ürünü uzun yıllar önce aldım uzun süredir de kullanıyordum ancak dilediğim performansı alamadığım için AMD'ye geçiş yaptım. Bu anakartta kutu vardır faturasından emin değilim ancak garantisi yoktur. AMD'den de istediğim verimi alamadığım için sistemi toptan kaldırıp 0 bir sistem kuracağım için satıyorum.

FİYATI : 1.000,00-TL

İstanbul içi elden teslim edilecektir. Alıcısına hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.