Şimdi Ara

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
47.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 bin liradan fazla verilmez bildigin motorsiklet bozması bir sey.

Ayrıca o 13 beygir 200 bilmem kac cc motoruyla yokuslarda 4 kisi sov yapacaktir.Artik 3 kisi iner arkadan iterler.

En fazla golf arabasi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2F240332 -- 17 Kasım 2015; 1:10:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hickimse benzetmemis yahu. Bu bildigin volkicar. Adamlar Volkan Isik'in arabayi calmislar bildigin. Cinlilerden sonra hintlilerde cakmaci cikti

http://www.volkicar.com/default.asp?section=fotogaleri&dtype=listele&CID=269&lang=tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5bin tl olsa camları olsa peynir ekmek gibi giderdi

15bin tl nedir allah aşkına

vergisiz 7bin tl araç vergilerle 15bin olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

13 beygir az değil mi 217cc için
    125cc lik scooter ım 12beygir :)

Elektrikli modelini yapsalar bunun süper olurmuş
    ÖTV den yırtardık hem

senin motosiklet 8-9 beygirdir en fazla, bilerek yüksek gösteriyorlar motosikletleri bazı modellerde 100 bgi 130 bg bile gösteriyorlar. Beygir tekerlekteki güç miktarını ifade eder motosiklette kranktaki güç deyip 3-5 fazla yazıyorlar.

Hondaya güvenirim ben şahsen
    Bajaj değil
    250cc inazuma 25 beygir örneğin

http://s742.photobucket.com/user/Spy69_photos/media/CRPPCX125DYNOGRAPH1B_zps7cea862c.jpg.html
    12 beygir dediğinize göre pcx 125 kullanıyorsunuz
    Testte görüldüğü üzere motorunuz 8,6 beygir civarı.Sanırım crp marka egsoz+dişli değişimi ile 12,08hp yapılmış.

Ben 8,6 altı bile çıkmaz diyorum koyun teste max. 7,5 hp çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

camlı olsa 10 bin olsa sabah gidip almıştım

Bir ara ikinci el tatalara bak 12-13 bine satılanlar var bin bir tur at o fiyata emin ol pişman etmez.
  • Silecegi bile var

• taktınız camına sizde ... yahu gidin sanayiye cam takarlar merak etmeyin. bukadar sorun ettiniz şeye bakın
  • 17 bin.... kutu cola ya 4 tekerlek birde naylon takmislar

• Abi çok iğrenç araba ya kimse kusura bakmasın 17 bin de verilmez buna, kimse almasın bu fiyata da anlasınlar satamıycaklarını
  • ufak bir kaZada boyun kirilmasi garantili koltuklari, bol ishal ve takip eden gribal enfeksiyonlar, su birikintilerindeki usta su alma teknolojisi, bir ileri iki geri vites opsiyonuyla 16bin tale nasil cope atilir adli filmin fragmani niteliginde

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

cıkış fiyatı 5000 tl 8bin tl vergi 2 bin tl kar .Fiyat normal ama alan olur mu ? evet alan olur

Bari bundan hayvan gibi vergi almasaydilar.
    8000 tl vergiye bak
    silindir hacmine bak

• Sanayide ustalarin hobi olsun diye yaptiklari arabalara benziyor

• Yazlık yerlerde iyi iş yapar. Günlüğü 50 tl den kiralanır. Gencler kuyruk olur.

• Tutmaz.İmkânı yok.Elle tutulur hiçbir yanı yok bu araba bozmasının.Fiyatı uygun olsa yine bi nebze düşünürsün ama Türkiye'de bu araç satmaz,satamaz.
  • 250cc di sanieim bajaj pulsardaki 3 bujili dtsi motor olmasi lazim icinde. Acik soyluyorum vergiyi az kissalar peynir ekmek gibi satar. 17 yasina ehliyet va alisma sureci icin verilir sehir ici kullanima verilir market alisveridine verilir verilir de verilir. Ama o tentelerin degismesi lazim

• Başlarım böyle arabaya ya rüyama girdi bu arabayı sürüyordum rüyamda. Nasıl uyandığımı bilemedim b.k gibi bir sürüşü var ya viraj dönmüyor araba. Max. 40 falan yapabildim. İstanbul trafiğinde de max. o yapılıyor biliyorum ama rüya olunca insan bir uçmak coşmak istiyor. Bu arabada istediğimi bulamadım.

• LPG uygun mu

• kimse egzoz ölçümünü sormamış? hani şu malum olaylardan sonra hepimiz egzoz ölçer olmuştuk ya. ne oldu ona?
  • şu arabanın maliyeti 2k yı geçmez fiyata bak :D

Arabanın içinde bişey yokla utanmasa direksiyonda koymayacaklar :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.