Şimdi Ara

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
47.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Test sürüş videosunu izlerseniz orada tanıtım yapan arkadaş bu aracın düz, tümseksiz ve çok yokuş olmayan sadece kısa mesafeli şehir içi ulaşımında kullanıbilecek bir yapıda olduğunu söylüyor. Yani bu aracı bahsettiğiniz koşullarda kullanmak pek mümkün değil.
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim fakir düşünme ya. Adam onu mu demiş sence?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hangi ehliyetle kullanacağız
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    B

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç tam bir yazlık araç olmuş böyle yazlık yerdesin markete pazara gitmek lazım uzakta bu kullanılabilir ama araçtan cok çalmışlar fiyatta çok yüksek 10 bin tl olsa camları cam olsa düzgün bir koltuk takımı koysalar satılırdı yazlık alanda yaşayan insanlar alırdı
  • Araba ya bak, "sepete ekle" "kargo bedava" yazıyor garip oldum
  • Ben alırım.
    Evimle işim arası 9 km git gel 18 km, hadi yirmi de, 40 tl ye 250 km yapıyormuş, 2,2t tl gitdel 4,50 tl, 40 liralık yakıtla 12 gün gitse, 12x4,5= 54 tl
    Hıım bak bu olmadı, yürüsem daha iyi, vazgeçtim, pintimiyim neyim! Bunyn parçasıda pahalıdır ve hatta yoktur

• İlk arac olarak dusundum bende bi an icin ama 7 tepe istanbulda elbet bi yokusta kaliriz bi gun. Kalsin.

• kumanda dahil mi?
  • Araçta gördüğüm kadarı ile koltuklarda kafalık yok. Sanayi Bakanlığı'ndan nasıl tip onayı almış anlamadım. Motosiklet kategorisinde olması sebebiyle sanırım.
  • Oooo kargo bedavaysa alırım bir dal..

Arkadaşlar atv ler daha ucuzsa mesela 5-6 bin tl ise ona binmek kışları içinse 2-3 bin tl'ye soğuk iklim kıyafeti alıp üşümeden gitmek daha iyi.

Çünkü kaza anında atv'den uçup aracın içinde sıkışmadan ölme lüksünüz olur
  • cam olursa fiyat psikolojik sınır 10bini geçmezse alırım net.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

kimse egzoz ölçümünü sormamış? hani şu malum olaylardan sonra hepimiz egzoz ölçer olmuştuk ya. ne oldu ona?

13 beygirlik motorun ne emisyonu
  • _Kozbey kullanıcısına yanıt
    Mantıklı. özellikle düz yerlerde. Trabzon'da yuvarlanır gider bu. Kışın bunu kullan yazın bisiklet.
    Hatta 2 koltuk arkası boş olan daha mantıklı geldi. zaten 4 kişi binilmez.
    5 kişi motosiklete binen aile vardı dün haberlerde. O aile ye göre araç işte.

İşin garibi Avrupa da her ülkede bu segment araçlar var yaygın olarak da kullanılıyor. Bizde bu zamana kadar olmaması saçma.
    Kampüs içinde kullan, Bilkent Odtü takıl, arada 7. cadde yaparsın.
    Kısa mesafelerde işe gidip gel. zaten tek gidip geliyorsun.
    2. araç olarak al dursun, Markete, pazara gidersin.

Amaaaaa Pahalı, 15bin altı olması lazım.
  • Yalnız bu araç çok tehlikeli allah korusun bi kazaya karışsa kağıt gibi dümdüz olur.
  • Dört tekerli tabut.
  • yazlık beldede ve köyde kullanılır bu bişe almaya inip cıkmak için başkada işe yaramaz fiyatı 8-10 bin arası olmalıydı zor satarlar bu fiyata.
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Aslında evet mantıklıda bide söyle bir durum var.
    1.1 bir unolar 5_6 hadi 7 milyar diyelim 2. El aldık. Benim arabam bu, 70 liralık tüple 350 km yol gidiyordum, bu çok daha faxlasını gider tamam, unoyu boyatsam hadi kazıkladılarda 2 milyar verdim, koltuğu , döşemeyi, farı sinyali yenilesem 10 milyar dökemem, e nerde kaldı espirisi, ne avantajı var ?

Bu durumda mantıksız, cam bile yok!

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kozbey -- 17 Kasım 2015; 12:52:41 >
  • Demedi demeyin yarın bu aracın kullanıcı klübü açılır burada

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.