Şimdi Ara

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
47.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Devletimiz elektrikli arac uretmeye ugrasicagina 9.950 tl ye boyle bir arac yerli üretse misler gibi satar. Pasta degil ekmek lazım öncelikle.

devletimize bol ekstra kremalı vergi lazım.10 liralık arabadan ne vergi alabilecekki.yurtdısında 10 bin euro olan araba.bizde 30 bin euro.yaktığıda ayrı vergi.
  • Metal tabuta araba demişler 4 tekerlik 1 direksiyona 17 bin tl fiyat bicmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanların güvenini kaybetmektense bu araca 16800 vermeyi tercih ederim. Robert BOSCH :P...
  • Daha önce de yazmıştım ama tekrar tekrar düşününce bu fiyatın gerçekten çok çok yüksek olduğunu bir kez daha anladım. Bu araba Türkiye şartlarında maximum 10 bin TL olmalı. Hatta iyi satış yapılsın isteniyorsa 6-7 bin TL ye vereceksin peynir ekmek gibi satar. Yalnız daha önce de dediğim gibi şu yan plastiklerden bir an önce kurtumak lazım.

Bazı arkadaşlarda sürekli yürüyen tabut, 4 tekerli cenaze, araba görünümlü teneşir vs. gibi şeyler yazmış da sanırsın aracı alanlar sanki bu araçla devamlı e5 de makas atacaklar. Bakkaldan eve, okuldan eve ya da yakın yerlere gidiş-geliş yapmak için ideal bence. Tabi ki İstanbul gibi yerlerde biraz daha sıkıntılı ama anadolu da iş yapar.

Ama dediğim gibi fiyatın düşmesi kesinlikle şart. O kadar övmeme rağmen bu araca 16800 TL veren adam gitsin parayı çöp kutusuna atsın daha iyi.
  • kordsa K kullanıcısına yanıt
    2. Eli kaç para bunun

• Kuralkan yüzünden bu fiyat böyle
  • O fiyata cidden gidilir şahin filan alınır. Zaten camları filan tenteli çok kullanışlı olmaz. Ama antalya, konya vs gibi yerlerde çok işe yarar. 6 7 bin olursa iyi satar ama sanmıyorum o kadar olacağını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac_1973

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Devletimiz elektrikli arac uretmeye ugrasicagina 9.950 tl ye boyle bir arac yerli üretse misler gibi satar. Pasta degil ekmek lazım öncelikle.

devletimize bol ekstra kremalı vergi lazım.10 liralık arabadan ne vergi alabilecekki.yurtdısında 10 bin euro olan araba.bizde 30 bin euro.yaktığıda ayrı vergi.

Tam tersi.

Zaten 30 bin eurosu olan adam bu arabayi almaz. Burda yorumlarda görüyoruz zaten çöp vs. Yazıyorlar kendileri tuzu kuru tayfa.

Bu arac zaten bu fiyatlarla araba alamiyacaklar icin uygun. Devlet bu aractan kdv alicak, otv alucak, yakittan vergi alicak, polis ceza kesicek vs. Sonuc olarak yolunacak kazların sayisi articak. Devlet bu tarz aracı tesvik ederse verdiginden fazlasını geri alır kolaylıkla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu Araç Hoşuma gitti bir araştırayım dedim öncelikle ana vatanı olan Hidistan daki fiyatlara bakayım dedim (google: Re60 india price yazdım) bir haberde Beklenen fiyatın 1,320.000 Rupi olduğunu gördüm.
    http://autos.maxabout.com/cars/bajaj/qute Not: Hindistan için Açıklanan bir Resmi fiyat bilgisine ulaşamadım.
    Sonra dedim ki arkadaş bu rupi kaç para eder. 1.00 USD=66.03 INR edermiş. Hele bir dolara çevireyim dedim 1320.000/66.03=1999 Dolar yaptı. Hani dedim belki bu vergisiz fiyattır. Dedim ki içimden orada olsa olsa max vergi %20 olur onuda bir ekleyim hele, karşıma 2200 Dolar gibi bir fiyat çıktı. Bunu da TL ye çevireyim dedim. 2200X2,90=6380 Tl yaptımı. Ülkemizdeki vergi şartları malum Hani dedim ki hintli kardeşlerimiz fakir bizdeki vergisi sistemide yüksek onlardan 2 katı fiyata alalım 12.760 lira oldu. Ama arkadaş fiyat o kadar uçuk ki hangi hesabı yaparsam yapayım 16.800 liranın espirisini anlamadım

ahhaha efsane değerlendirme olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Ülkemizde öyle farklı hayatlar öyle farklı yöreler var ki.
    Misal Akdeniz bölgesinin kırsal kesiminde Toros'lar çok değerlidir. Yolda görseniz küçük göreceğiniz Toros ordaki insanların eli ayağıdır.
    Adam o paraya Palio al Corolla al demiş. Al al da sen hususi aracını köy yoluna, tarla yoluna sokar mısın? Altını sürtsen iner 10 kere bakarsın acaba bi yerine bişey mi oldu diye.
    Bu araç bence kırsal bölgelerde iş görebilir. Zaten birçok yerde traktör benzeri küçük araçlar var ya, plakasız, adını getiremedim şimdi. Onlar çok fazla kullanılıyor. Adam köyden ilçe merkezine geliyor alışverişini yapıp gidiyor. Tarlasına gidiyor işini görüp geliyor. Bu araç da bu amaçla kullanılabilir. Fakat fiyatının biraz yüksek olduğuna ben de katılıyorum. Tabi ülkemizde uygulanan vergiler ve döviz kurundaki artış bunu etkilemiştir. Yanlış hatırlamıyorsam 2009-2010 yıllarında 18-19 bin TL'ye sıfır Dacia Sandero'lar satıldı.

Dediğim gibi fiyatı biraz daha uygun olsa çok fazla tercih edilirdi ama buna rağmen yine de satılacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar, hayat sadece İstanbul-Ankara-İzmir vesaireden ibaret değil. Anadolu'da ne hayatlar var bir bilseniz. Sizin hor gördüğünüz bu araç inanın birçok insanın her şeyi olabilecek kapasitede. Olaya farklı açılardan da bakmanızı tavsiye ederim.

Dediğin mantıklı ama olayın farklı bir boyutu var.Toros kırsal kesime çok iyi gelir, hafif engebe yokuş çamur vs etkilemez.
    Ama bu araç köy hayatı için uygun değil, ufak ufak sallanmalar kayalar,çamur yokuş vs bu aracın ömrünü çok kısaltır..
    Yoksa kurduğun mantık doğru, bu araç sadece dümdüz asfalt yollar için iyi gider, dağlık bölgelerde iş yapmaz..
    Bir zaman sonra gaz yemesi de azalır iyice pert olur bu araç, fiyat olarak 12-13-14 bine gider bu araç...
    İyi bir atv 5 bine satılmıyor , 5 bin düzeyleri çok az bu araç için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• en fazla 5.000 veririm fazlası çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL

bunu alın onu alacağınıza 7500dü sıfırı plaka yok vergi yok mis plaka taktırabiliyor sunuzda sahibindene girin utvlere bakın

Sunun yanlarini kapatip kullanmak daha mantikli.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    valla kırsalda yaşayacaksın ne modlanır bu, teyip at tüp tak sis tak offf. vergi yok sigorta yok mis kırsal olmalı tabi
  • Şu 8 bin tl vergi nasıl oluyor matematiğim yetmedi 6 binden 17 bine çıkması için %150 civarı vergi felan olması lazım

• Son zamanlarda karsilastigim en pahali çöp

• Herkesin dediği gibi hem kazık, hem de bazı arkadaşların belirtiği üzere; normal bir kazada patates gibi olur bu.
  • Yeni bir boyut katıyorum incelemeye
    Araç dışarıdan anahtarla kilitlenmiyor :) elini camdan sokup içerdeki kilidi açıyorsun :) camlar , cam olmuyor şu an çünkü agırlığı artıyor ve motosiklet katagorisinden çıkıyor !

• Hadi hindistandan gelmiş orda cam yerine naylon kullanımını anlarım ama sen bunu Türkiye'de satacaksın insan bi cam takar.Bu fiyata bunu alan harbi akılsızdır max ederi 10000 lira ki bence 8000 lira olması lazımdı.
  • pahalı diyenler 250 cc motosiklet fiyatlarına bi baksınlar en berbat çinlisi bile 11 bin
  • http://www.sozcu.com.tr/2015/otomotiv/en-ucuz-otomobili-ilk-kez-sozcu-tv-test-etti-987741/

Test gelmiş bir bakin 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.