Şimdi Ara

SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
47.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu anda arabam var fiat albea ama araba sürmekden hevesimi aldım gibi bi kaza yaptım ardın dan soğudum aractan su anda kullanmıyorum öylece kapıda yatıyor
  • 4 tekerlekli çöp resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletimiz elektrikli arac uretmeye ugrasicagina 9.950 tl ye boyle bir arac yerli üretse misler gibi satar. Pasta degil ekmek lazım öncelikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Gürcistandan 2000 model mercedes veya bmw alın

Onu aldık, nasıl kullanıcaz yabancı plakayla?

Bizim bir öğretmen arkadaşın eşi m6 almıştı gürcistan dan hep kullanıyorlardı. Zamanı gelince götürüp orada satiyorlarmis heralde. Bilen aydinlatirsa bende almaya niyetliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sollama bile yapiyormus
     SIFIR BAJAJ QUTE OTOMOBİL 4 KAPILI KARGO BEDAVA 16.800 TL

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde öyle farklı hayatlar öyle farklı yöreler var ki.
    Misal Akdeniz bölgesinin kırsal kesiminde Toros'lar çok değerlidir. Yolda görseniz küçük göreceğiniz Toros ordaki insanların eli ayağıdır.
    Adam o paraya Palio al Corolla al demiş. Al al da sen hususi aracını köy yoluna, tarla yoluna sokar mısın? Altını sürtsen iner 10 kere bakarsın acaba bi yerine bişey mi oldu diye.
    Bu araç bence kırsal bölgelerde iş görebilir. Zaten birçok yerde traktör benzeri küçük araçlar var ya, plakasız, adını getiremedim şimdi. Onlar çok fazla kullanılıyor. Adam köyden ilçe merkezine geliyor alışverişini yapıp gidiyor. Tarlasına gidiyor işini görüp geliyor. Bu araç da bu amaçla kullanılabilir. Fakat fiyatının biraz yüksek olduğuna ben de katılıyorum. Tabi ülkemizde uygulanan vergiler ve döviz kurundaki artış bunu etkilemiştir. Yanlış hatırlamıyorsam 2009-2010 yıllarında 18-19 bin TL'ye sıfır Dacia Sandero'lar satıldı.

Dediğim gibi fiyatı biraz daha uygun olsa çok fazla tercih edilirdi ama buna rağmen yine de satılacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar, hayat sadece İstanbul-Ankara-İzmir vesaireden ibaret değil. Anadolu'da ne hayatlar var bir bilseniz. Sizin hor gördüğünüz bu araç inanın birçok insanın her şeyi olabilecek kapasitede. Olaya farklı açılardan da bakmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

Bune la golf arabası gibi :(

Laf attiginiz arabaya bak bu arabaya bak insan golf gibi tok kapi sesli bir sahesere laf atmaya utanir

• erAn_ kullanıcısına yanıt
    Güzel bir değerlendirme, görüşünüze katılıyorum.
  • 40 liraya 250 km gidiyormuş bu da km'de 16kr yapar.
    aynı paraya 2. el 2007 model 1.0 daihastu coure alınabilir. lpgde 12-15kr falan yakar.
    benzer ölçülerde, klimalı ve tam otomatiği bile var.
    belki kıyaslanacak bi araç değil ama en azından "araba". diğer avantajları da olmayıversin.
  • buna para vermeyi düşünen arkadaşlar artık ne kadar para kazanıyorsa, sokağa atacak parası var demek ki...
  • Kargo bedava olması iyiymiş

• Bu Araç Hoşuma gitti bir araştırayım dedim öncelikle ana vatanı olan Hidistan daki fiyatlara bakayım dedim (google: Re60 india price yazdım) bir haberde Beklenen fiyatın 1,320.000 Rupi olduğunu gördüm.
    http://autos.maxabout.com/cars/bajaj/qute Not: Hindistan için Açıklanan bir Resmi fiyat bilgisine ulaşamadım.
    Sonra dedim ki arkadaş bu rupi kaç para eder. 1.00 USD=66.03 INR edermiş. Hele bir dolara çevireyim dedim 1320.000/66.03=1999 Dolar yaptı. Hani dedim belki bu vergisiz fiyattır. Dedim ki içimden orada olsa olsa max vergi %20 olur onuda bir ekleyim hele, karşıma 2200 Dolar gibi bir fiyat çıktı. Bunu da TL ye çevireyim dedim. 2200X2,90=6380 Tl yaptımı. Ülkemizdeki vergi şartları malum Hani dedim ki hintli kardeşlerimiz fakir bizdeki vergisi sistemide yüksek onlardan 2 katı fiyata alalım 12.760 lira oldu. Ama arkadaş fiyat o kadar uçuk ki hangi hesabı yaparsam yapayım 16.800 liranın espirisini anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 17 Kasım 2015; 13:46:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cfrcfkr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-diger-markalar-yeni-bajaj-qute-stoklarimizda-243661991/detay

Sahibindene düşmüş bile

Adam böyle bir arabayı bile sürtmüş yahu
  • Çok komik araba bu özelliklere bu fiyat verilmez bence. umarım daha iyi modeller çıkartırlar. Tırmanmaz, taşımaz gürültüsü çekilmez vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 17 Kasım 2015; 10:29:58 >
  • Araba da fiyatı da şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

fiyat biraz pahalı gibi, 15bin tl diyorlardı. 2. el piyasası 7-8binlere düşünce güzel bir alternatif olur üni ögrencileri için.

Dalga geçerler hocam. Buna bineceğine otobüsle git gel.

• şahin alırsınız bundan iyi bu ne be rüzgarda devrilir dandik araba
  • Valla ben arabayı cok begendim uzay mekiği gibi, geleceğin arabası. 15bin seviyesi düşsün kredi çekip alıyım.
  • Şu saçma araca bile şu fiyatı istiyorlar. Yazık !!!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.