Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır CoolerMaster SickleFlow 120 argb 3'lü fan Satın Al 9 Mart 2024 12:25 1 1 Sıfır CoolerMaster SickleFlow 120 argb 3'lü fan Ürünü 21 Kasım'da Hepsiburada'dan aldım.Mevcut kasamdaki 4 fana ek olarak üst tarafa 3'lü şekilde takmak istiyordum.Kendim anlamadığım için bilgisayarcıya gidecekti ve iş güç ha bugün ha yarın derken geçenlerde gittim ve bu süreçte iade süresi de geçti tabi.Bilgisayarcım diğer 4 fanla uyumsuz çalışacağını(renk olarak) söyledi.Satıp uyumlu olabilecek başka model alacağım.Ürün sıfırdır,kutusunu maalesef annemler atmış.Mevcut sistemimin fotoğrafını da ekledim ki neden bu kadar bekledin vs aklınızda birşey kalmasın,yalnızca acelesi yok diyip üşendim.Önceliğim Ankara içi elden satış Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır CoolerMaster SickleFlow 120 argb 3'lü fan Alınık Fifa coin