Şimdi Ara

Sıfır Crucial M4 64 GB Sata 3 SSD Harddisk(Takasa Açıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Dahada öncede yine forumdan ve forum dışından ssd satmıştım. Bu sefer elimde Crucial m4 ssd mevcut. Ürün yurtdışından alınmıştır 64 Gb lıktir ve sata 3 tür. Istanbul içi Küçükçekmece'den elden alınabilir veya diger şehirlere kargolama yapilabilir. Ürün sıfırdır. Güvenlik bandı dahi açılmamıştır. İleriki dönemde yine ssd getirmeyi düşünüyorum. İhtiyac duyanlar yazabilir. Ürünün fiyatı 200 TL'dir pazarlıga vs gerek oldugunu sanmiyorum. SSD ihtiyacımı giderdim. Takasda Minimum 1 tb sata 3 harddiskler,üzerine çok fazla çıkmamam koşuluyla dslr fotograf makineleri,wifi olan mümkünse biraz özelikli cep telefonları veya hoşuma gidebilicek tablet tarzı cihazlar. Kaliteli Oyuncu Kasaları vb şeyler kabul edebilirim teklif etmekten çekinmeyin.
    Crucial

Series
    M4

Model
    CT064M4SSD2

Device Type
    Internal Solid State Drive (SSD)

Used For
    Consumer

Physical

Form Factor
    2.5"

Capacity
    64GB

Memory Components
    MLC

Interface
    SATA III

Width
    69.85mm

Depth
    100.5mm

Height
    9.5mm

Weight
    75g

Performance

Sustained Sequential Read
    Up to 500 MB/s (SATA 6Gb/s)

Sustained Sequential Write
    Up to 95 MB/s (SATA 6Gb/s)

4KB Random Read
    Up to 45,000 IOPS

4KB Random Write
    Up to 20,000 IOPS

MTBF
    1,200,000 hours

Features

Features
    Integrated 8-channel single chip Controller

Self-monitoring, analysis, and reporting technology (SMART) command set

RAID Support

Average Access Time < 0.1 ms

Data Reliability: Built-in EDC/ECC

Fotolar:
    http://img4.imageshack.us/img4/7803/1011753c.th.jpg
    http://img842.imageshack.us/img842/8480/1011755.th.jpg
    http://img4.imageshack.us/img4/413/1011756i.th.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_passage -- 2 Şubat 2012; 15:31:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

hocam bu Crucial M4 64 GB Sata 3 SSD 'Nin yazma hızı neden bu kadar düşük ya 90 mb

valla hocam açıkcası benimde fazla bilgim yok yabancı forumlara baktım öle ahım şahım kötü oldugunu söleyen yok ama çok begenildiginide söleyemem.
  • Merhaba mobee tablet ile takas düşünürseniz görüşelim...
    Hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_passage

quote:

hocam bu Crucial M4 64 GB Sata 3 SSD 'Nin yazma hızı neden bu kadar düşük ya 90 mb

valla hocam açıkcası benimde fazla bilgim yok yabancı forumlara baktım öle ahım şahım kötü oldugunu söleyen yok ama çok begenildiginide söleyemem.

Açıkcası tam tersine, şuan birçok yabancı forumda sandforce lu ssd ler yerine crucial m4 başta olmak üzere, ocz octane, samsung 830, intel 510, corsair performance pro gibi modeller öneriliyor. Açıkcası garanti durumu gibi birşeye kafayı takmasam direk alırdım şuan zira yeni sistem falan topluyoruz.. :)

Kısaca hayırlı satışlar. Güzel ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

quote:

Orijinalden alıntı: no_passage

quote:

Açıkcası tam tersine, şuan birçok yabancı forumda sandforce lu ssd ler yerine crucial m4 başta olmak üzere, ocz octane, samsung 830, intel 510, corsair performance pro gibi modeller öneriliyor. Açıkcası garanti durumu gibi birşeye kafayı takmasam direk alırdım şuan zira yeni sistem falan topluyoruz.. :)

Kısaca hayırlı satışlar. Güzel ürün

hocam çok teşekkürler bölece fikir sahibide olmuş oldum:)

• takipteyim
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 16 Şubat 2012; 2:20:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.