Şimdi Ara

SIFIR DİYE ALDIĞINIZ ARAÇ...(ALINTIDIR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her marka için geçerli degil bu durum tabiki, fakat oldummu da gerçekten insanı fazlasıyla üzebilcek bir durum
  • Sıfır araç almama sebeplerinden bir tanesi :) Bu arada 1 sene beklemesi biraz fazla geldi, benim bildiğim çok ciddi bir sorun çıkmazsa en fazla 2-3 ay bekler.
  • Diğer soyledıklerını bilmiyorum ama gemiyle taşıma konusunda yanlıs bilgi verdiğini söyleyebilirim. Bu işin içindeyim arabaları tasıyan gemıler kapalı olur denız suyu ve baca dumanıyla alakası olmaz sadece ambar ustu denılen en uste koyulan araclar dısarıyla temas ederler orayada genelde 2.el araclar yerlestırılır.
  • Arkadaşlar Sıfır araçta garanti diye bir şey war sen aldıgın araba 1 yıl bekledi diyelim geldiğinde 2011 bile olsa 2012 diye piyasaya giriyor araç kullanılmış mı hayır e sonuç olarak kullanılmış kaportası gitmiş araç mı yoksa sıfır mı sıfır araç ben ankarada oturuyorum ve skoda seat honda arabalar bizim evin yanındaki arsada bekletiliyo hepsinde çiğe korumalı filmler ve naylonlar war inanmıyanlara 10 gün sonra fotografını eklerim [ayağım kırık alcıda 10 gün sonra çıkacak ondan 10 gün dedim]
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Sıfır araç almama sebeplerinden bir tanesi :) Bu arada 1 sene beklemesi biraz fazla geldi, benim bildiğim çok ciddi bir sorun çıkmazsa en fazla 2-3 ay bekler.

Sıfır almama sebebinizin bu olması ilginç.Sizin 2.el aldığınız aracında böyle bi durumla karşılaşmadığı ne malum(misal söylüyorum).Eğer böyle bi durumla karşılaşmışsa siz düşünün artık,hem böyle bi olay peşinede sizden önceki sahibinin elindeyken olan olaylar sonucu sizin aldığınız 2.el araç daha kötü durumda demektir.
  • O zaman en iyisi yerli üretim araç almak Yurtdışından 2-3 ayda geliyorsa, yerli üretim araç bir kaç haftada fabrikadan çıkıp showroom'a gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

O zaman en iyisi yerli üretim araç almak Yurtdışından 2-3 ayda geliyorsa, yerli üretim araç bir kaç haftada fabrikadan çıkıp showroom'a gelir.

pıratik çözüm
  • arkadaşlar ben daha dün ankara doguş otonun otoparkındaki bir jettanın ön tamponunun olmadıgını gördüm yeni gelen araçların park edildigi yerde karlar içindeydi araç
    konya yolundaki vw bayisinden bahsediyorum bakalım o aracı nasıl teslim edecekler sonuçta bilmeyen biri alacak ve ön tamponuna kim bilir ne olmuştur ve eminim bunun böyle oldugunu ne bayiden birileri satın alan kişiye söyleyecek nede satın alan kişinin aklına böyle bir şey gelecek sonuçta araç vw ya sorunsuzdur ! sonuçta satışı yapan doguş oto ya sorunsuzdur!
  • İyi de arkadaşım bu aracı üretenler bilmiyor mu son kullanıcısına gelene kadar bu tarz korozyonlara ugrayabilcegini. Ben aracımı alırken temizleme ve hazırlama
    İşlemi sırasında yanında bulundum. Heryeri kaplamaydi aracın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

O zaman en iyisi yerli üretim araç almak Yurtdışından 2-3 ayda geliyorsa, yerli üretim araç bir kaç haftada fabrikadan çıkıp showroom'a gelir.

Çok mantıklı
  • SIFIR'dan sonrasını okumadım . Şaka bir yana gerçekten gereksiz bir yazı .
  • Okumaya üşendim...
  • Çok haklısınız bende kılcak çizik hastasıyımdır ve bir kere sıfır almak nasip oldu oda geçen sene vw passattı. Arac kapalı garajdaydı getirdiler. Ve başladım incelemeye üzerinde hiç kılcak çizik görmedim sayılır arabanın toplamında küçük küçük en fazla 10 tane görmüşümdür ve onlar hiçbirşey. Dediğiniz gibi cila filan atıyolar ama cila gittikten sonrada aynı çizikler vardı yani hiç yok denilicek derecede. Bize güzel geldi şansımıza. Ancak dediğiniz işlemi birçok araca yapıyolar.
  • Böyle saçma bir yazı olamaz, birde kendisi genel müdür yardımcısıymış..

Madem ortada bir olay var, böyleyken böyle oldu diye üstünkörü anlatılmamalı..

Adam akıllı olaya dahil şahıslar, markalar, tarihleri belirtilerek kronolojik sırada düzgün bir biçimde anlatılmalı..

Dıdısının dıdısıymışda, ünlüymüştüyde, tatildeydimde telefonlar susmadıda.... Böyle laf mı anlatılır..

Bende marka distrbutoru falan değilim fakat içimden onları savunmak geldi bu saçma yazı karşısında..

Hangi markaymış bu araç yapıldıktan 1 sene sonra teslim edilen anlayamadım.. Az önce bir konuda Civic için sıra olduğunu okudum, şimdi bu adamlar bilmem kaç ay fabrikada, bilmem kaç ay gümrükde, bilmem kaç ayda bayi garajında mı araç yatırıcaklar? Birde 2 ayda geliyormuş arabalar gemilerle bak bak bak :) Adamlar zaten 2 ay sonrasına sıra veriyorlar hepi top..

Bahsettiği gibi durumlara maruz kalan araçlar illaki vardır fakat bukadar genelde konuşmamak lazım.. Ömrümde aldığım hiçbir sıfır araçda böyle bir sorun yaşamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: G@LGE

baştan savma bir yazı olmuş, ben en son 0 arabamı 2005 yılında aldığımda ("premier" bir alman markası) işlemler bitmeye yakın en son imzaya kalmışken arabayı görmeden imzalamam diye tutturmuştum, showroom daki aracın aynısı diye onlarda diretince imzalatmak istedikleri evraklardan şasi numarasını çıkartıp bana bu şasi numaralı aracı göstereceksiniz dedim, satıcı hanımefendi oflaya puflaya 15 tane filan telefon açtıktan sonra beni bir depoya götürdüler hepsi gemiden inmiş araçlardı ve pek de tanınacak vaziyette değillerdi aracın rengi bir tuhaftı mat gibi ve çok soluk bariz boyanın üzerinde ayrı katman daha vardı. Bu ne diye sordum araç yukarıda bahsedilen hadiselere uğramasın diye bir çeşit mumla kaplanmış ve o şekilde bekliyordu. Teslim zamanı yıkancak dediler gerçektende teslim aldığımda tertemiz ve çiziksizdi.

Özet: Arabayı arka mahalle galerisinden almıyorsan yukarıda yazılanlar hikaye kardeşim

sizin aracınız showroom aracı değilmiş ki depoda size teslim edileceği günü bekliyormuş, yaptığınız davranış da (aracı görüp, imza atma) son derece yerindedir,

showroom'da araçlar mum kaplı halde sergilenmiyor, her gün de defalarca siliniyor, müşterilerin ceket düğmeleri, inip binerken, kapı açarken tırnakları sürtüyor, ufak toz taneleri silinme sırasında çok da güzel çiziyor... o şekilde bir araç elbette çizik içinde olur

• Takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55
    quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui
    Sıfır araç almama sebeplerinden bir tanesi :) Bu arada 1 sene beklemesi biraz fazla geldi, benim bildiğim çok ciddi bir sorun çıkmazsa en fazla 2-3 ay bekler.

Sıfır almama sebebinizin bu olması ilginç.Sizin 2.el aldığınız aracında böyle bi durumla karşılaşmadığı ne malum(misal söylüyorum).Eğer böyle bi durumla karşılaşmışsa siz düşünün artık,hem böyle bi olay peşinede sizden önceki sahibinin elindeyken olan olaylar sonucu sizin aldığınız 2.el araç daha kötü durumda demektir.

Sıfır araç almama sebeplerimden sadece bir tanesi budur, yani tek sebep değil. 2. el aldığım araçlarımdan biri döyle bir durumla karşılaşmış olabilir, sorun etmem (sonuçta 2. elde duruma göre fiyat belirlenir ama sıfır aracın fiyatı bellidir, size sıfır diye satılır ve sizde sıfır diye alırsınız) ama sıfır araç başkadır, adı üstünde sıfır'dır, hem maddi hem manevi anlamı ve değeri farklıdır. İyi günler..

• Sıfır aracı tümden boyalı çıkan tanıdığım var. Ford la mahkemesi devam ediyor.Ancak bu yazıda çok samimi gelmedi bana bir çok sıfır araç alan yakınım var.Hiç öyle çizik içinde değil araçlar.Bence oraya götürünce elemanları çizer mizer diye yerini yapıyor genek müdür yardımcısı arkadaş.İstisnai bir kaç olay dışında bence sıfır araç sıfırdır.
  • ben aracı almadan önce firmanın otoparkında gemiden inmiş halini gördüm,detaylı inceledim sağını solunu çarpmışlarmı diye.toz içindeydi,bütün jelatinleri üstündeydi,içerden cama yapıştırılmış bilgi kağıdığın fotoğrafını falan çektim. made in Czech Republic yazıyordu.buraya kadar problem yokta aracı alırken.aracın km si 19-20 gibi birşeydi.herhalde bana teslim etmeden aracı test etmişlerdir falan diye düşündüm.fazlada takmadım
  • yazı baştan sona palavra ve tutarsızlıklarla dolu. yazının sahibi arkadaşın da X marka bir boya koruma firmasının adamı olması durumu biraz daha özetliyor. %90 eminim böyle bir olay hiç olmamıştır. isimlerin yerlerin saklanması bundan olsa gerek.

aslında yazıda özetle şunu diyor, aracınız sıfır bile olsa bize getirin. biz ona bir ayar çekelim. biz de burda ticarethena işletiyoruz, ayakta kalmamız lazım...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.