Şimdi Ara

SIFIR DİYE ALDIĞINIZ ARAÇ...(ALINTIDIR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir yıl önce üretilmiş bir aracı bugün 2012 model diye satabilir misiniz? Benim bildiğim model yılları üretim aylarına göre belirleniyor. Ağustos 2011'den sonra üretilmiş araçlar 2012 olarak satılabiliyor. 2012 diye aldığın aracın 2010 üretimi olduğunu öğrenen biri gider orayı başlarına yıkar herhalde.
    Ayrıca bence asıl bu boya koruma vs firmalarına güvenmemek lazım. Biraz şikayet sitelerini gezin bakalım orada kaç tane, koruma yapacağız diye boyayı mahveden, döşeme temizleyeceğiz diye alacalı bulacalı hale getiren çok ünlü firma ile ilgili şikayet var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

yazı baştan sona palavra ve tutarsızlıklarla dolu. yazının sahibi arkadaşın da X marka bir boya koruma firmasının adamı olması durumu biraz daha özetliyor. %90 eminim böyle bir olay hiç olmamıştır. isimlerin yerlerin saklanması bundan olsa gerek.

aslında yazıda özetle şunu diyor, aracınız sıfır bile olsa bize getirin. biz ona bir ayar çekelim. biz de burda ticarethena işletiyoruz, ayakta kalmamız lazım...

dostum yazı acık sonaxın sitesinde.

reklam olmasın diye isimleri saklamıstım, yazı illgimi çekmişti. sonra zaten bi arkadas hemen arastırıp bulmuş ben de yazdım yukarıda ama okumamışsınız.

reklamın iyisi köötüsü olmaz demişler malum

onun için firma ismini silmiştim.

boya koruma filan zaten karsıyımdır. göz boyama baska bise deil

bu da yazının linki:http://www.sonax.com.tr/kose-yazilari.php?id=1&yid=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 5 Şubat 2012; 12:20:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu
    Sonra gemilere yükleniyor, bazen 1, bazen 2 aylık yolculukla ülkemize geliyor. Bu arada geminin bacasından araç üzerine yayılan külleri, araç üzerine uçuşan deniz tuzlarını unutmayalım.

Gümrük alanında bir süre bekliyor.

Daha önce 0 araba almama rağmen durum bana da çok saçma geldi...

Denizci olduğum için belirtme ihtiyacı hissettim. Arabalar car carrier denen bu iş için tasarlanmış özel gemilerle taşınır.

Bu tip gemiler neredeyse konteyner gemileri kadar hızlı gemilerdir. Amerika'dan Türkiye'ye 10-15 gün gibi bir sürede gelebilecek hızdadırlar. Nerede 15 gün, nerede 1-2 ay.

Ayrıca biraz araştırırsanız (google görsellere yazmanız yeterlidir) bu gemilerin bu iş için ne kadar yeterli özelliklerde olduğunu görürsünüz. Zira tüm garajları kapalıdır, dumandan, tozdan, kirden, tuzlu sudan, tatlı sudan etkilenmez.

Araçlar gemide güverteler arası tamamen kapalı ortamlarda asansör ve ray sistemleri ile taşınırlar. Ayrıca kaportalarında koruma amaçlı konulmuş filmler mevcuttur.

Gümrük konusunda çok bilgim yok fakat, İzmir limanında 3 günden fazla bekleyen araç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simonphinix -- 5 Şubat 2012; 21:29:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aya

yazı baştan sona palavra ve tutarsızlıklarla dolu. yazının sahibi arkadaşın da X marka bir boya koruma firmasının adamı olması durumu biraz daha özetliyor. %90 eminim böyle bir olay hiç olmamıştır. isimlerin yerlerin saklanması bundan olsa gerek.

aslında yazıda özetle şunu diyor, aracınız sıfır bile olsa bize getirin. biz ona bir ayar çekelim. biz de burda ticarethena işletiyoruz, ayakta kalmamız lazım...

dostum yazı acık sonaxın sitesinde.

reklam olmasın diye isimleri saklamıstım, yazı illgimi çekmişti. sonra zaten bi arkadas hemen arastırıp bulmuş ben de yazdım yukarıda ama okumamışsınız.

reklamın iyisi köötüsü olmaz demişler malum

onun için firma ismini silmiştim.

boya koruma filan zaten karsıyımdır. göz boyama baska bise deil

bu da yazının linki:http://www.sonax.com.tr/kose-yazilari.php?id=1&yid=1

yazıyı ve mesajları tamamen okudum yorum yazmadan önce. zaten bu yorumu sizin için yapmadım, yazının sahibi siz değilsiniz... ne demek istendiğini de anladım. ben de zaten o yazıyı yazan kişi için saçmalamış diyorum...

düşünsenize yazının sahibi, elinize ulaşan sıfır araç aslında nerden baksanız 6 ay öncesinin aracıdır filan diye saçmalamış. halbuki tüm markaların yeni çıkan modelleri, sipariş verseniz 15 gün sonra elinize gelir. en yakın zamanda yeni focus çıktı piyasaya. düşünsenize ne kadar oldu yeni focus çıkalı? şu an sokaklarda yeni focus'tan geçilmiyor.

bu bile yazıda saçmalandığının en basit ispatı...

• Evet, haklısınız.

Zaten benim de bu yazıyı paylaşmaktaki amacım farklı yorumları okuyabilmekti ve birçok sey öğrendim
  • quote:

Evet, haklısınız.

Zaten benim de bu yazıyı paylaşmaktaki amacım farklı yorumları okuyabilmekti ve birçok sey öğrendim

• Bu müdür veya sekreteri veya gazeteci hayatında iki satır yazı yazmamış mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.