Şimdi Ara

Sıfır Dizel Araç Tavsiyesi Uzmanlardan Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

60.000 - 70.000 TL lik bütçem bulunmakta.

Bagajı geniş dizel bir aile arabası almak istiyorum.

Şu ana kadar baktığım modeller ve yorumlar ;

1- Vw Jetta 1.6 Dizel : Meksika üretimi olması, içeri ses alması ve genelde şirketlerin kullanması 2.eli zayıflatacağını düşünüyorum.
    2- Opel Astra Sedan 1.3 dizel : Aracın geniş olmasına rağmen 95 Hp olması beni düşündürüyor. İstanbul Anadolu yakasında büyük opel bayilerinin kapatıyor olması, piyasa fazla bulunmaması, genelde benzinli tercih ediliyor.
    3- Toyota Corolla dizel : iç tasarımı beni etkilemedi. (Tercihim)
    4- Honda Civic Hb Dizel : bugün inceledim gayet başarılı ama biraz dar gibi geliyor.
    5 - Honda Civic Benzin Lpg : Çok beğendiğim bir model, tek eksisi LPG . Otoparka ve deniz otobüsüne girilememe vs.

Arkadaşlar konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım bulunmakta.

Görüş bildiren herkese şimdiden teşekkürler

• Octavia ve Superb'e de bir bakın. Full octavia alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Octavia ve Superb'e de bir bakın. Full octavia alabilirsiniz.
    superb ihtiyaclarınıza cevap verecek ilk seceneklerden ama dahada geniş bir bagaj ve oturma alanı derseniz sw yada düşük hacimli bir suv uygun olacaktır sanırım
  • Bunlar arasından Honda lpg yi seçerdim.
    en az garanti suresince binecekseniz ve 25k km yapmıyorsanız dizel tam anlamıyla kazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkss

superb ihtiyaclarınıza cevap verecek ilk seceneklerden ama dahada geniş bir bagaj ve oturma alanı derseniz sw yada düşük hacimli bir suv uygun olacaktır sanırım

Alıntıları Göster
    yeni toyota corolla dizel otomatik fulünü 70 e bırakıyorlarmış )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 28 Temmuz 2013; 0:45:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

yeni toyota corolla dizel otomatik fulünü 70 e bırakıyorlarmış )

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hızlı cevaplarınız için teşekkürler..

skoda bana biraz soğuk geliyor.

suv tavsiye eden arkadaşım,

nissan quasqhı 1.5 dizelde tercihlerim arasındaydı. ama bu sene yeni kasa gelecek olması ve dış güzelliğinin içine yansıtmamaları beni soğuttu.

honda civic sedan benzin lpg yavaş yavaş ağır basıyor. ama istanbulda ne kadar yakar onu araştırıyorum. yardımcı olabilen var mı.

opel corsa 1.3 dizel kullandığım için benzincilere biraz uzağım.. o yüzden maliyetleri yükseltmemeye çalışıyorum.

• Sessiz rahat d sinif genis bagaj kalite ariyorsan passat tdi comfortline manuel alcaksin, biraz bos gelebilir uyarayim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Sessiz rahat d sinif genis bagaj kalite ariyorsan passat tdi comfortline manuel alcaksin, biraz bos gelebilir uyarayim ;)
    Hem dizel hem bagaj kapasiteleri yeterli hem de makul fiyatlı listem;
    1-Skoda octavia kombi,
    2-Skoda superb,
    3-Seat altea XL
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgaci_34

arkadaşlar hızlı cevaplarınız için teşekkürler..

skoda bana biraz soğuk geliyor.

hiç test sürüşü yaptınız mı?

bir denemenizi öneririm. fikirlerinizin değişeceğini düşünüyorum kendimce, çünkü aradığınız kriterler için gerçekten iddialı modellerdir Octavia ve Superb. denedikten sonra da içinize sinmezse diğer saydığınız modellere yönelin derim.
  • Ford c-max ile bir test surusu yapin bence begenirsiniz. Aradiginiz kriterlere de uyuyor.
  • Yeni c4 picasso yu bekleyin derim

Sıfır Dizel Araç Tavsiyesi Uzmanlardan Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenan21

Ford c-max ile bir test surusu yapin bence begenirsiniz. Aradiginiz kriterlere de uyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: cenan21

Ford c-max ile bir test surusu yapin bence begenirsiniz. Aradiginiz kriterlere de uyuyor.

Alıntıları Göster
    dizel diyorsun listede renault yok?
    listeye Renault Latitude'yi de ekleyiniz ve ön yargısız olarak bayi'ye gidip inceleyin...zaten görürseniz büyük ihtimal tercihiniz bundan yana olur

beğenmediyseniz .. Superb'ye bakınız

• Fiat 500 L rockstar versiyonuna mutlaka bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

Fiat 500 L rockstar versiyonuna mutlaka bakın
    yeni kıa ceed var i.30 var bencede biraz bütçenizi zorlayın ve c4 picassonun yenisini bekleyin bir aya geliyor bende bekliyorum 4gözle...
    500l bende çok heveslendim ama bana doblodan pek farklı gelmedi özellikle koltukları oturma yapısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

yeni kıa ceed var i.30 var bencede biraz bütçenizi zorlayın ve c4 picassonun yenisini bekleyin bir aya geliyor bende bekliyorum 4gözle...
    500l bende çok heveslendim ama bana doblodan pek farklı gelmedi özellikle koltukları oturma yapısı...

Alıntıları Göster
    renault, c4 peugeout fransız arabalarına pek ısınamadım. belki kızabilirsiniz ama alman arabaları daha sağlam geliyor bana.

aslında gönlümde yatan aslan bmw 320d ama bütçe el vermiyor işte.

honda civic eco şuan aklıma en yatan araç.

• quote:

renault, c4 peugeout fransız arabalarına pek ısınamadım. belki kızabilirsiniz ama alman arabaları daha sağlam geliyor bana.

Alıntıları Göster
    60-70 BİN TL bütceniz olduğuna göre baz donanımlı da olsa D sınıfı araç öneririm. Hem geniş, hem de konforlu olacaktır.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

60-70 BİN TL bütceniz olduğuna göre baz donanımlı da olsa D sınıfı araç öneririm. Hem geniş, hem de konforlu olacaktır.

Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    O paraları c segmenti araçlara vermeyi saçma buluyorum.

Benim tercihim d segmenti Renault Latitude 1.5 dci olurdu. Liste fiyatı 67bin tl, bayide pazarlıkla biraz daha düşüceklerdir.
  • quote:

Otomobil dünyasının fransızı almanı kalmadı artık. Örnek: Focus 1.6 TDCI, 308 HDI, C4 HDI, Volvo 1.6 D hepsi aynı motor.
    1.5 dCi, Megane, Latitude, Qashqai, Juke, Mercedes A serisi kullanıyor.
    Almanya da üretilen Alman arabası da çok az kaldı. Birçoğu polonya, slovenya, çek cumhuriyeti gibi doğu bloğu ülkelerinde üretiliyor.

Sağlamlık konusunda da euroncap i baz alabilirsiniz.

Benim önerim:
    Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg Euro 5 + Teknoloji Paketi + Metalik Renk = 70.000 TL

• Ne olursa olsun Jetta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.