Şimdi Ara

Sıfır Duster ya da 2. El Qashqai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Altı yüksek bir araç almak istiyorum. Yazları memleketim olan Hemşin'de yaylaları doyasıya gezmek arzusundayım. Bilenler bilir, bizim yaylalarda adı yol olan ama bazı noktalardan sonra yolla alakası olmayan yollarımız vardır.
    Yüksek araba tercihim bu açıdan önemlidir.
    Duster, bu açıdan sorun çıkarmayacaktır çünkü bolca görüyorum bizim yaylalarda.
    Burada sizlerden bilgi almak istediğim nokta şu: Alırsam sıfır ve yeni kasa Duster (4*2 110 bg) alırım. Fakat 2. el Qashqai'leri de sıfır Duster fiyatına almak mümkün. (Tercihim her iki versiyonda da dizel önceliklidir ama Qashqai için otomatik benzinli de düşünebilirim.)
    Yükseklik olarak Duster 20.5 cm iken Qashqai 18 cm olarak gözüküyor. Bu fark çok önemli olur mu acaba bozuk yol koşullarında?
    Diğer unsurlar diyebileceğimiz, bakım, sorunsuzluk, tüketim gibi yönlerden neler söylersiniz?
    Konfor ve modernizasyon açısından zaten iki aracı karşılaştırmanın gereksiz olduğunu biliyorum.
    Yorumlarınız için teşekkürler.

• qasqai al derim.Duster çok kalitesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trovit

Değerli Forum Üyeleri,
    Altı yüksek bir araç almak istiyorum. Yazları memleketim olan Hemşin'de yaylaları doyasıya gezmek arzusundayım. Bilenler bilir, bizim yaylalarda adı yol olan ama bazı noktalardan sonra yolla alakası olmayan yollarımız vardır.
    Burada sizlerden bilgi almak istediğim nokta şu: Alırsam sıfır ve yeni kasa Duster (4*2 110 bg) alırım. Fakat 2. el Qashqai'leri de sıfır Duster fiyatına almak mümkün. (Tercihim her iki versiyonda da dizel önceliklidir ama Qashqai için otomatik benzinli de düşünebilirim.)
    Yükseklik olarak Duster 20.5 cm iken Qashqai 18 cm olarak gözüküyor. Bu fark çok önemli olur mu acaba bozuk yol koşullarında?
    Diğer unsurlar diyebileceğimiz, bakım, sorunsuzluk, tüketim gibi yönlerden neler söylersiniz?
    Konfor ve modernizasyon açısından zaten iki aracı karşılaştırmanın gereksiz olduğunu biliyorum.

hocam yeni dusteri inceledim gittim bana kalırsa gidin duster alın az yakar azarize başarılı hatta imkan varsa 4x4 alın qasqhai bence çok başarılı bir araç değil

• qashqai! Dusterın bizzat dolu yağışı altında kevgire döndüğünü gördüm.
  • kesinlikle qashqai

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusterda sadece dolu model ve 4x4 se terciğ ederim qashqai o kadar başarılı araç değil yani şehir jipi araziye gelmez çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault - Qashqai - Duster

Dünyada ortaklık kurmuş firmalar ve aslında bir birlerinden farkı yok.Sadece kullanılan malzeme kaliteleri farklı.

Paranız varsa Qashqai yoksa ilaki suv türü bişey alacaksanız Dusterden bir tık iyi olan Suziki S-cross tercih edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trovit

Değerli Forum Üyeleri,

aşağıdaki linki inceleyin ve kararınızı verin....

http://tr.euroncap.com/tr/results/dacia/duster/2011/421.aspx

bu forum sayfalarını da bir okuyun....

http://forum.donanimhaber.com/m_47022435/tm.htm

duster mı????? asla......
    hiçbir şey canımızdan ve taşıdığımız canlardan kıymetli değildir...

• İkisi arasında kaldıysan nissan

• Trovit T kullanıcısına yanıt
    bu aracın içinde kendinizi veya sevdiklerinizi düşünebiliyor musunuz??? allah korusun!!! allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Sıfır Duster ya da 2. El Qashqai
  • Arazide kullanacaksan Ford Ranger'a da bakmanı öneririm. Arazide onlardan çok daha başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el grand vitara al maceraya girme

• Duster alırsanız da ESP li olanı alın derim. Bizzat takla atan bir Duster gördüm, ESP olsa kurtarıldı.

• Mitsu ASX al.

• Trovit T kullanıcısına yanıt
    Yeni Duster alın derim. Hepsini inceledik Duster aldık daha 9 Ocak'ta trafiğe çıkarttık.
    Şu anlık izlenim çok iyi. Bence yeni duster eski dusterdan çok daha iyi.
    Şu an piyasadaki en alınası araçlardan biri. Sormak istediğiniz bir şey olursa memnuniyetle cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: moza

Mitsu ASX al.

Asx i test ettik cok guzel araba ancak dar gedi bize yoksa hircin bi durusu var
    ARKA CAMLARI manuel olan bi araba almayin. dusteri bence hic dusunmeyin

• pasa_ kullanıcısına yanıt
    Evet, kalite konusunda zaten her şey ortada. Ama F/P değerlendirmesi işi bu boyutta bilgi alma ihtiyacına yönlendiriyor zaten. @pasa_
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    Evet, ben de yarın test sürüşü yapacağım. Bakalım benim eski TDI motor (80 bg) Roomster kadar çok ses veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trovit -- 30 Ocak 2014; 0:52:13 >
  • theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    Hımm, Duster'la ilgili olumsuz şeyler okumuştum ama bunu ilk kez duydum. Detayları nelerdir acaba? Başta dediğim gibi Kaçkar Dağlarında gezeceğim bolca. Orada da zaman zaman çok iri dolu yağdığına çok defa tanık oldum. Dikkate alınması gereken bir durum bence.
  • Fabrikatörünoğlu kullanıcısına yanıt
    Dolu ama 4*2 aklımda olan. Dört çeker olması o kadar şart değil. Neticede offroad yapmayacağım. Sadece kötü yollarda kullanacağım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.