Şimdi Ara

Sıfır Fluance mı? ikinci el passat mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akcakoylu

quote:

Orijinalden alıntı: nicknettin

marka/model tartışılır ,ancak bu devirde 0 km taraftarıyım.

Bu devirde sıfır arabaya bile güvenmemek lazım. Sıfır aldım boyalı çıktı diyenleri okudum bu forumda.

:) haklısınız, güven duygusu sıfırında altında..ancak, nahoş durumların görülme sıklığı ve sonrasında karşımda bulabileceğim muhatap açısından ,yinede eğer param yetiyorsa 0km..
  • kesinlikle...
    Ama işte arabayı aldıktan sonra : "La oğlum o paraya full + full gibi pasat alırdın" vs. yorumlara da maruz kalıyorsunuz.
    ben şöyle dusunuyorum: Aran-bayı ben kullanıcam, hangisi işime gelirse onu alırım:)
  • Dizelinide bulabilirsiniz passatın o fiyatlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesmuru -- 24 Ağustos 2011; 1:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Dizelinide bulabilirsiniz passatın o fiyatlara.

2.0 TDİ mi?
  • quote:

quote:

Dizelinide bulabilirsiniz passatın o fiyatlara.

2.0 TDİ mi?

Evet sahibinden.com da araştırırsanız çok sayıda araç bulursunuz.
  • quote:

Evet sahibinden.com da araştırırsanız çok sayıda araç bulursunuz.

Vergi, yakıt falan sıkıntı olur gibi sanki ama.
  • Şuan baktım dediğiniz gibi var ama yakıtı nasıl bir de 2000 motorun vergisi tam olarak ne kadar. gerçi sıfır araçla aşağı yukarı aynı olur. sonuçta en fazla 2008 - 2009 model olucak.
    Yakıt???
  • quote:

Şuan baktım dediğiniz gibi var ama yakıtı nasıl bir de 2000 motorun vergisi tam olarak ne kadar. gerçi sıfır araçla aşağı yukarı aynı olur. sonuçta en fazla 2008 - 2009 model olucak.
    Yakıt???

4-6 yaş sınırındaki 2000 motorun vergisi şuanda 1.490,00 TL
    7-11 yaş sınırına girdiğinde ise 2000 motorun vergisi 876,00 TL ye düşecek. 2005 model alsanız en geç 1 yıl sonra vergisi 876 tl ye inecek. Karar sizin. Renaultun vergisi 697,00 TL dir. Buradan bakabilirsiniz.
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

• Yakıt tüketimini kullananlar daha iyi bilir ancak teknik verilerine göre
    Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı)
    7,8 lt / 4,8 lt
    yazıyor.
  • bilgi için tesekkur ederim
  • sıfır tercih ederdim garantili olması bile tercih sebebidir.
  • 2.elde buyuk rısk var bence..ımkan varsa sıfır alın mıllete kulak asmayın..ona bakarsanız passat parasına yası buyumek kardıyla mersedeste alınabılıyor..sız passat alınca nıye mersedes almadın da denebılır..
    hemen satmayacaksanız kesınlıkle sıfır alın zarar fılan etmezsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat:_19

2.elde buyuk rısk var bence..ımkan varsa sıfır alın mıllete kulak asmayın..ona bakarsanız passat parasına yası buyumek kardıyla mersedeste alınabılıyor..sız passat alınca nıye mersedes almadın da denebılır..
    hemen satmayacaksanız kesınlıkle sıfır alın zarar fılan etmezsınız..

Zaten Renault 2. eli kuvvetli olan bir marka
  • Renault...nede olsa sıfır ve garantili....
  • arabaya bineceğim diyorsan kesinlikle passat.ah ah nerede benim 99 1.8 t passatım,gidip sattım 2011 superb aldık fakat passattaki zevki bulamamaktan 6 ayda satıp şimdi 2011 golfle idare ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk65

arabaya bineceğim diyorsan kesinlikle passat.ah ah nerede benim 99 1.8 t passatım,gidip sattım 2011 superb aldık fakat passattaki zevki bulamamaktan 6 ayda satıp şimdi 2011 golfle idare ediyorum.

Hadi ya! Ben ciddi superb düşünüyodum. Nesinden memnun kalmadınız ki superb'in. 1.4 tsi ise performansı tatmin etmeyebilir ama konforunu iyi zannediyodum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk65

arabaya bineceğim diyorsan kesinlikle passat.ah ah nerede benim 99 1.8 t passatım,gidip sattım 2011 superb aldık fakat passattaki zevki bulamamaktan 6 ayda satıp şimdi 2011 golfle idare ediyorum.

Hadi ya! Ben ciddi superb düşünüyodum. Nesinden memnun kalmadınız ki superb'in. 1.4 tsi ise performansı tatmin etmeyebilir ama konforunu iyi zannediyodum

zaten superb in yani 1.6 tdi nin o kasayı kaldırmadığı o muhteşem araca yakışmadığına bizzat tanık oldum.yoksa superb konfor,güvenlik ve rahatlık için mükemmel hele arka diz mesafesi olağanüstü.ama hızlanması,ara hızlanmaları maalesef d veya e sınıfı olarak değerlendirilen böyle bir araca hiç yakışmıyor.sorun superb de değil 1.6 motorun o kasaya yetersiz gelmesi yoksa passatında 1.6 tdi sini alsanız oda passata yakışmıyor şu anda kullandığım golf 1.6 tdi ise performans olarak superbin üstünde 1.8 t passatın altında.superb alacaksanız ya benzinkli 1.4 tsi yada 2.0 tdi 140 yada 170 hp yi öneririm.öyle çok hıza meraklı değilimdir ama özellikle sollamalarda superb 1.6 motorla güven vermiyor adama yoksa araç çok güzel.

• 1.4 tsi düşünüyorum. 1.6 tdi çok pahalı. Aslında yılda 20000 km yol yapıyorum ama yine de emin değilim. Açıkçası dizel comforta binmektense benzinli elegance a binmeyi tercih ederim. Kmye 35 kuruşun altında yakıyorsa sorun yok. uzun yolda zaten 25 kr un altına iner.
  • Konnuyu hortlatalım:))
    Hala karar vermiş deilim????????
  • quote:

Konnuyu hortlatalım:))
    Hala karar vermiş deilim????????

mevcut ortamda ben olsam ikinci el passat alırım. zira sıfır aracı satarken ciddi zarar ediyorsunuz. en azından satarken de çok zarar etmezsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.