Şimdi Ara

Sıfır Fluance mı? ikinci el passat mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben olsam sıfır fluence'i ikinci el passat'a tercih ederim sonuçta sıfır yani sıfır otomobili sen açtığın için daha rahat olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: U39770434

passat superb karşılartırmasına ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    mondeo yuda bir düşünün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

mondeo yuda bir düşünün derim

Alıntıları Göster
    Bir Sport Tourer sahibi olarak Fluence ile Sport Tourer arasında ciddi fark olduğunu söylemek isterim.

İşçilik kalitesi, yol tutuş ve oturaklılık olarak iki araç arasında ciddi fark var. Bunu Renault'da servis müdürü olan yakınım da söylemişti. O yüzden Fluence yerine, Megane ST almak bana da daha mantıklı geliyor. "Türkiye'de SW tutmaz" klişesini ise artık aşmak gerek; sözüm meclisten dışarı ama ilk SW aracımı kullandıktan sonra, ilk zamanlar sedan araç almayı düşündüğüm için kendimi "bilinçsiz" görmeye başladım. Kullanışlılık olarak SW, sedana göre çok avantajlı. (Avrupa'da neden sedan araç SW araçlardan çok daha az tutuluyor diye bir düşünmek lazım...)

Passat vs Fluence (ya da Megane ST) tercihi ise tamamen subjektif. Bir kaç arkadaş zaten olayı çok güzel açıklamış. ST için konuşursam sessizlik, malzeme kalitesi, konfor ve sürüş zevki olarak son derece başarılı diyebilirim ama Passat'la arasında illa ki fark vardır. Bu fark için 2. el araç alınır mı kararı ise tamamen kişisel zevklere kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 22 Ağustos 2011; 12:27:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

Superb de guzel arac ama Passat'in yeri her zaman ayridir. Ayrica Passat dusunurseniz FSI degil TSI motorlu olmasina dikkat edin; hem performans hem yakit ekonomisi bakimindan.

Dizel tabii mantikli, ama burada kimse sormamis: Yilda kac km kullaniyorsunuz? Sehir ici-sehir disi? Bunlari da goze almak gerek.

Sport Tourer konusuna da katiliyorum. Fluence yerine her zaman Sport Tourer'i tercih ederdim. Bence su anda Renault'nun urettigi en guzel arac.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Passat D , Fluence C segment. Ayrıca 45-46 bine 2009-2010 1.6 Akl motor passat alınabilir. 2nci el temiz bulunur. Biri demiş ki . Pejo - fiat - renault kıytırık diye. Hepsine öyle dememek gerek ama tabiki Volswagen ile karşılaştırılabilecek markalar degil . Superb ile passat cogu donanım ve motor aynı fakat dıs dizayn , işçilik kalitesi olarak passat daha iyi . Tercihiniz passat olsun . Ha unutmadan Renoların 2nci el fiyatları cok cabuk deger kaybeder oysa VW kaybetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

quote:

Superb de guzel arac ama Passat'in yeri her zaman ayridir. Ayrica Passat dusunurseniz FSI degil TSI motorlu olmasina dikkat edin; hem performans hem yakit ekonomisi bakimindan.

Dizel tabii mantikli, ama burada kimse sormamis: Yilda kac km kullaniyorsunuz? Sehir ici-sehir disi? Bunlari da goze almak gerek.

Sport Tourer konusuna da katiliyorum. Fluence yerine her zaman Sport Tourer'i tercih ederdim. Bence su anda Renault'nun urettigi en guzel arac.

Yılda 25 bine yakın kullanıyorum. Cok buyuk bolumu şehir dışı ist. trafiğine pek girmiyorum, beylikdüzü - buyukcekmece - çatalca dışında.
    Bu bakımdan Dizel ya da LPG şart ama işte passatta TSI olmuyor. 1.6 comfort donanım olarak fazla memnun etmiyor.

Bi arkadas mondeoyu önermiş. Olabilir ama yakıt tüketimiyle servis maliyetlerini araştırmak lazım. Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

quote:

Yılda 25 bine yakın kullanıyorum. Cok buyuk bolumu şehir dışı ist. trafiğine pek girmiyorum, beylikdüzü - buyukcekmece - çatalca dışında.
    Bu bakımdan Dizel ya da LPG şart ama işte passatta TSI olmuyor. 1.6 comfort donanım olarak fazla memnun etmiyor.

Bi arkadas mondeoyu önermiş. Olabilir ama yakıt tüketimiyle servis maliyetlerini araştırmak lazım. Saygılar.

Hocam o zaman size dizel sart. LPG'yi gecin derim. O kadar kullanima motor yorulacaktir.

Bu arada D sinifi Passat'in orta donanimlisi Comfortline sizi donanim olarak memnun etmiyorsa C sinifinda hangi arac memnun eder ki? Anladigim kadariyla butceniz 45 civari. Zaten bu paralara sifir olsun, ikinci el olsun alinabilecek araclar belli.

Benim size onerim butceyi biraz zorlayip Megane ST'a dikkatlice bakmak olacaktir. Diger alternatifler Mazda 3 dizel, Fluence dizel, ve az kullanilmis Jetta dizel.

Ayrica: Cocuklar kucuk degilse (yani puset vb. olayi yoksa) Golf hem ic hacim, hem bagaj olarak 4 kisilik bir aileye fazlasiyla yetecektir. Ic mekan kalitesi, iscilik olarak bunlardan cok Passat'a yakindir, bu sizin icin bir olcuyse.

• quote:

Alıntıları Göster
    Fluence derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

Fluence derim.

Alıntıları Göster
    walla fluence dıs tıpı bıraz orantısız dogrudur..ancak servıste cok guzel bır body kıt satıyorlar fıyatını bılmıyorum ancak aracı oldukca guzel gosterıyor..
    karsılastırmaya gelırsek..ben olsam sıfır dızel edclı fluence alırdım...sonucta arac sıfır ve 3yıl garantısı var..ayrıca fluence cok tutulmus bır model ve gercekten tıpı harıc oldukca guzel bır arac..yakıtı komık ve performansı tatmınkar edclı olursa cok daha guzel..kullanan herkes tıpı harıc memnun kaldıgı bır arac..
    passata gelırsek tabıkı passat guzel ve fluenceden ıyı bır arac ancak mantıksız bır arac..tamam benzınlı araclar ekonomık kullanımla yakıt azaltılabılıyor ancak klıma ve sehır ıcı bırlesınce tsı de olsa fena yakıt yakıyor..hatta fsı olunca hem yakıor hem gıtmıyor..lpg olayındada bence passatı prestıj ıcın alıpda lpg uygulatmak bırbırıne ters dıye dusunuyorum..
    fluence dızel olmasaydı belkı passat derdım ama dızel oldugu ıcın kesınlıkle fluence..sıfır oldugu ıcınde kesınlıkle pısman olmazsınız..2.eldede dusunmenıze gerek yok bu sınıf araclar 2.el ınsanı uzmuyor merak etmeyın alttakı araclar fıyatları yukarda tutuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat:_19

walla fluence dıs tıpı bıraz orantısız dogrudur..ancak servıste cok guzel bır body kıt satıyorlar fıyatını bılmıyorum ancak aracı oldukca guzel gosterıyor..
    karsılastırmaya gelırsek..ben olsam sıfır dızel edclı fluence alırdım...sonucta arac sıfır ve 3yıl garantısı var..ayrıca fluence cok tutulmus bır model ve gercekten tıpı harıc oldukca guzel bır arac..yakıtı komık ve performansı tatmınkar edclı olursa cok daha guzel..kullanan herkes tıpı harıc memnun kaldıgı bır arac..
    passata gelırsek tabıkı passat guzel ve fluenceden ıyı bır arac ancak mantıksız bır arac..tamam benzınlı araclar ekonomık kullanımla yakıt azaltılabılıyor ancak klıma ve sehır ıcı bırlesınce tsı de olsa fena yakıt yakıyor..hatta fsı olunca hem yakıor hem gıtmıyor..lpg olayındada bence passatı prestıj ıcın alıpda lpg uygulatmak bırbırıne ters dıye dusunuyorum..
    fluence dızel olmasaydı belkı passat derdım ama dızel oldugu ıcın kesınlıkle fluence..sıfır oldugu ıcınde kesınlıkle pısman olmazsınız..2.eldede dusunmenıze gerek yok bu sınıf araclar 2.el ınsanı uzmuyor merak etmeyın alttakı araclar fıyatları yukarda tutuyor...

Alıntıları Göster
    Comfort seçeneğinde deri döşeme koltuk ve baj döşeme yok. Aslında belki çoğuna önemsiz gelir ama ben megandean mı alıştım bilmiyorum koyu renk döşemelr içimi karartıyor:)
    Motor yorulur mu LPG de ben onu pek yaşamadım ya da kendim çok dikkatli kullandığımdan olabilir bilmiyorum performans acısından bir sıkıntı yok 52binde LPG taktırdım 1 bucuk sene geçti araçç şuan 85 binde

• quote:

Alıntıları Göster
    Tabiki temiz bi passat fluence in önünde bile otursan rahat degil garip bi araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoB1

Tabiki temiz bi passat fluence in önünde bile otursan rahat degil garip bi araba.

Herkes passatın rahatlıpğından bahsediyor. Bir ddenemek lazım..
  • Passat'ı tercih ederdim.
  • quote:

quote:

Passat kadar rahat olması tabii ki beklenemez ama Fluence'da rahatlık konusunda sınıf ortalamalarının üstünde.

Ezbere konuşuyor millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

quote:

Passat kadar rahat olması tabii ki beklenemez ama Fluence'da rahatlık konusunda sınıf ortalamalarının üstünde.

Ezbere konuşuyor millet.

Alıntıları Göster
    Valla k.bakmayında ezbere flan konusmuyorum gayet ciddiyim onu insanın üzerine üzerine geldigi için bacak kısmında biraz uzun bi insanın rahatsızlık yaşaması soz konusu. Arkadaki insanları da dusunmek lazım yani.

• quote:

Valla k.bakmayında ezbere flan konusmuyorum gayet ciddiyim onu insanın üzerine üzerine geldigi için bacak kısmında biraz uzun bi insanın rahatsızlık yaşaması soz konusu. Arkadaki insanları da dusunmek lazım yani.

Alıntıları Göster
    Ben megandan rahatlık açısından memnunum. Tabi hiç wv arabasıyla yolculuk yapmadım. sadece 2001 borayla amasya - ağrı arası arka koltukta uzun yol tecrubem oldu. pek iyi olduğunu söleyemem
  • quote:

Talihsiz bir yorum.

Ezbere konuştuğu doğruladın.
  • quote:

Alıntıları Göster
    vw ci değilimdir ama bu seçeneklerden ben passat ı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

vw ci değilimdir ama bu seçeneklerden ben passat ı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    marka/model tartışılır ,ancak bu devirde 0 km taraftarıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknettin

marka/model tartışılır ,ancak bu devirde 0 km taraftarıyım.

Bu devirde sıfır arabaya bile güvenmemek lazım. Sıfır aldım boyalı çıktı diyenleri okudum bu forumda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.