Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SIFIR) Gamesir T4 Pro Oyun Kolu Wireless+Bluetooth Gamepad Satın Al 5 Ocak 2022 20:07 1 1 (SIFIR) Gamesir T4 Pro Oyun Kolu Wireless+Bluetooth Gamepad Çin'den yeni geldi. 2 adet aldım, birini ben kullanacağım öbürünü de satacağım. Ürün sıfır, sadece aksesuar ve çalışma kontrolü için açtım test ettim.Sorunsuz, çiziksiz, kutulu, tam aksesuarlı.0 530 930 91 86Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] %15 indirimli Steam Bakiye Satışı ($750) SATILIK Ps5 Sec ve Ps4 Pri Oyunlar [SATILDI] REFERANS ILANI Tlou 1 Ps5 Sec [SATILDI] Referans ilanı - Diablo 4 Ps5 pri
______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] %15 indirimli Steam Bakiye Satışı ($750) SATILIK Ps5 Sec ve Ps4 Pri Oyunlar [SATILDI] REFERANS ILANI Tlou 1 Ps5 Sec [SATILDI] Referans ilanı - Diablo 4 Ps5 pri