Şimdi Ara

Sıfır Gibi Note 5 32gb Gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 5
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Bebeğim adını verdiğim Note 5'imi satıyorum. Telefon 4 aylıktır hepsiburada'dan alınmıştır (http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-5-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMNTE5GRA32 ).

Telefonun altında kalemin olduğu yerde resimde görüldüğü gibi ufak bir zedelenme vardır. Ama bunun dışında telefonun hiçbir yerinde nokta hata yoktur. O zedelenme de kullandığım ince silikon kılıftan oldu. Telefonu düşürdüğümde tam da kalemin olduğu yere düşmüş ve kalemin olduğu kısımda kılıf olmadığı, açık olduğu için ve kılıfım kalitesiz olduğu için o kısım kayarak telefonun düştüğünde zarar görmesine yol açmış.

Kutu içeriği tamdır. İstanbul-Eskişehir-Nevşehir içi elden teslim. Pazarlık çok az olur. Acelesi yoktur keyfi satıştır. Telefonun değeri tekrar amiral gemisi olduğundan ve dolar arttığından her geçen gün artıyor.

Fiyat: 1990TL. Takas kabul etmiyorum. Telefonun altındaki ufak zedelenme şanssızlığım sonucu oluşsa da telefon kılıfından çıkmadığı için başka nokta hatası yoktur. Forumdaki diğer düşük kondisyondaki telefonlarla karıştırmayalım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7416DD784 -- 15 Mart 2017; 21:34:53 >

• Guzel pazarlama. Note serisinin bitecegini asla sanmiyorum. Bir kere daha guncelleme alicak note 5. Daha guncelleme vs almaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Hocam aslına bakarsan gerçekten satmak istediğimden koymadım keyfi bir ilan. Yalnız bu sene Note modeli çıkmayacak onun yerine S8 ve Galaxy X çıkacağı söyleniyor. belki sonraki yıl Note çıkar mı bilmiyorum. Ayrıca Note 5 5.1.1 ile çıktı hemen ardından 6.0.1 güncellemesi aldı. Hatta benimki kutudan çıktığında 6.0.1 yüklüydü. Benim tahminime göre 7 aldıktan sonra 8 de alır. Almazsa da hiç sorun değil telefon hızlı ve stabil önemli olan böyle kalması
  • Note 5 harika bir telefon. Güncelleme almaması samsunun kazığı diyebiliriz. Bkz. Note 4

• quote:

Orijinalden alıntı: TallMan

Hocam aslına bakarsan gerçekten satmak istediğimden koymadım keyfi bir ilan. Yalnız bu sene Note modeli çıkmayacak onun yerine S8 ve Galaxy X çıkacağı söyleniyor. belki sonraki yıl Note çıkar mı bilmiyorum. Ayrıca Note 5 5.1.1 ile çıktı hemen ardından 6.0.1 güncellemesi aldı. Hatta benimki kutudan çıktığında 6.0.1 yüklüydü. Benim tahminime göre 7 aldıktan sonra 8 de alır. Almazsa da hiç sorun değil telefon hızlı ve stabil önemli olan böyle kalması

2017 de çıkacağı kesin ancak net tarih yok diye biliyorumhttp://www.knowyourmobile.com/mobile-phones/samsung-galaxy-note-8/24018/samsung-galaxy-note-8-100-coming-2017-release-date-specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabum -- 14 Şubat 2017; 0:5:15 >

• barabum kullanıcısına yanıt
    Evet daha once note serisinin bittigini okumustum bir yerde ama simdi baktim note 8 cikacakmis.

• biraz pahalı bir bebek. düşerse ilgilenirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] İphone 7 32GB GOLD
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.