Şimdi Ara

sıfır Harici Harddiski görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sıtede arama yaptım ama tam olarak benım sorunuma rastlayamadıgım ıcın konu acmayı uygun gordum
    Az once kargodan COdegen 250 gb harıcı harddiskimi aldım bı hevesle bilgisayarıma taktım ılk once yenı donanım bulundu yazdı daha sonra usb tanımlanamadı dıye uyarı verdı yonetten kontrol ettım gorunmuyor hemen baska pc ye taktım ondada aynı sekılde,urunu hepsıburda.com dan aldıgım ıcın dırekt satın aldıgım yerede gıdıp bılgı alamıyorum kafayı sıyıracam yardım edersenız sevınırım

• Arkadaslar kımsenın bu konuda bır bılgısı yokmu cevablarınızı sabırsızlıkla beklıyorum
  • Yeni aldığınız için "0" formatsız olabilir. Disk yönetimi'nden bölümleyip formatlayın. Aşğıda ayrıntıları nevcut.

Harici HDD kullanımı (ANLATIM)
    http://forum.donanimhaber.com/m_22818217/tm.htm

HARİCİ ve DAHİLİ HDD BÖLÜM OLUŞTURMA (Fotolu Anlatım)
    http://forum.donanimhaber.com/m_17650885/tm.htm

USB, Sorun ve Çözümleri
    http://forum.donanimhaber.com/m_12467470/tm.htm

• Dostum oncelıkle ılgın ıcın tesekkurler verdıgın lınkler gerçekten cok faydalı ama bunların benım ısıme yaraması ıcın oncelıkle benım bılgısayarın harddiski gormesı lazım ben cıhazı pc ye taktıgım anda sag alt kosede yenı donanım bulundu yazıyor daha sonra usb aygıtı tanınamadı yazıyor cıhazı 3 pc de denedım ama hepsınde aynı sorun verdı sımdı benım bu soruna cozum bulmam lazım lutfen yardım edın
  • Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Burada göremediğinizi belirtmişsiniz. Başka bir USB kablosu ile deneyin. Göremiyorsanız cihazda bir arıza var demektir. Garanti şartlarını okuyup ilgili yerle irtibata geçin, sizi yönlendirirler.
  • Ne yazıkki harici hdd yolda gelirken veya başka bir yerde darbe almış olma ihtimali de var. Aynısı benim başıma gelmişti. Eskiden aldığım 80 gb hdd bilgisayara taktığım yeni donanım bulundu filan falan yazdı ama birtürlü kullanamadım. Gidip değiştirdim ve yeni aldığım çalışıyordu. Bence sende aldığın yerle (siteyle) irtibata geç.
  • Nıhatssenın dedıgını daha oncede yapmıstım ama bır fayda vermedı....

Tiger sanırım senın dedıgın doğru ama bozulmus olsa ısığı yanmaz gıbı glıyordu bana hatta cıhaz usb ye takılıyken ısınıyor bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önce elektrik sonra diğer usbyi takbende harddiskimi yeni aldığımda bilgisayarım görmemişti sonra ilk önce elektrik usbsini sonra diğer usbyi taktım ve açıldı
  • uur1 onuda denedım ama bı faydası olmadı ıstanbulu teknık servısı aradım Samsundaa subemız yok sen onu ıstanbula gonder bı bakalım dedıler bizdekide talıh işte kım bılır kac gun sonra gerı gonderırler
  • Codegene Vega bilgisayar bakıyor. Oraya göndermelisin. Ondan önce başka bir usb kablosauyla deneme yap. Sorun kabloda olabilir.
  • Evet vega bilgisayarla görüştüm yarında venibir kablo ıle deneme yapacam ıns olur olmazsa urun İstanbul yolcusu bayramdan emen sonra yurt dışına cıkacam inş bayrama kadar gonderırler verdıgınız cevablar ıcın hepınıze tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.