Şimdi Ara

Sıfır HTC ONE M8 619 TL alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki linkte htc one m8 619 tlye satılıyor sıfır. ürün yurtdışı cihazı ama bana yinede çok ucuz geldi. bu telefonu alırsam elimde patlarmı.

yardımcı olursanız sevinirim ona göre alıcam.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ikzler-iltsmdn-orjinal-htc-one-m8-sifir-plusgrantili-32gb-gel-gor-al-289084503/detay

• mağazaya gidip seri'sine vs bakmak lazım dostum banada çok uygun geldi fiyatlar. Dışardan gelmiş olsa bile bu fiyat herhalukarda çok çok uygun..
  • internalinferno kullanıcısına yanıt
    aynen öyle mesela bakın şu linktede one m9a 925 tl demişler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m9-32-gb-sifir-2-yil-garantili-kapida-kontrollu-odeme-285090274/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

mağazaya gidip seri'sine vs bakmak lazım dostum banada çok uygun geldi fiyatlar. Dışardan gelmiş olsa bile bu fiyat herhalukarda çok çok uygun..
    Bakın bu konunun bir tek çaresi var; 620-700-750 TL farketmez, daha önce bu tür telefonlardan almış ve memnun kalmış birisi buraya referans versin ki insanlar en azından ellerinde bir adresle başlasınlar. Çünkü çok sayıda telefoncuda var bu aletler. Kimden alacağın çok önemli.. Ha, telefonların hepsi birbirinin aynısı temizlikte ve sorunsuzlukta olmayabilir tabi ama elinde bir bilgi olması hiç olmamasından daha iyidir. En son 600 liralara bile satılıyordu bir kaç aya 500 liraya inecek bunlar.

Bende kısa bir süre araştırdım, hoparlör patlaması, veri bağlantı sorunları, kamera sorunları gibi şeyler okudum ve pek bulaşılmaması kanısına vardım. Yine de bu konunun altında alanlar ve kullananlar yorumlarını yazsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomkuruz

aynen öyle mesela bakın şu linktede one m9a 925 tl demişler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m9-32-gb-sifir-2-yil-garantili-kapida-kontrollu-odeme-285090274/detay
    fiyatların ucuz olmasının nedenleri belli aslında

-cihazların garantisi yok
    -cihazların kayıtları imei yöntemiyle yapılmış bu yüzden mesela 4g kullanmak istediğinizde cihazınız destek vermeyebiliyor imei'den ötürü.

bende m9 buldum 1100 liraya satıcıyla iletişimdeyim. Takasa girebilirim belki elimdeki Lumia 640XL cihazımla

• quote:

-cihazların kayıtları imei yöntemiyle yapılmış bu yüzden mesela 4g kullanmak istediğinizde cihazınız destek vermeyebiliyor imei'den ötürü.

bende m9 buldum 1100 liraya satıcıyla iletişimdeyim. Takasa girebilirim belki elimdeki Lumia 640XL cihazımla

Alıntıları Göster
    satıcıyla konuştum kutu içeriği orjinal değil sadece cihaz orjinal. fiyatı düşüren etkenlerden biriside bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomkuruz

satıcıyla konuştum kutu içeriği orjinal değil sadece cihaz orjinal. fiyatı düşüren etkenlerden biriside bu

Alıntıları Göster
    kutu içeriği benim için hiç önemli değil. cihaz orjinalse ve refurbished yenilenmiş cihaz değil ise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lg g3 de ve note 4 söylediğiniz gibi ekran koruyucu camin öyle ekrana oturmama gibi bir durumu yok.gayet güzel oturuyorlar.bu cihazlar kesinlikle orjinal falan da değil öyle olsa dediğiniz ekran oturma sorunu veya bataryanın 2300 şeklinde göstermesi olmaz.bunlar çok büyük ihtimalle çin mali ucuz yedek parçalarla toplamış cihazlar.gold rengine dikkat edin arkadaki htc yazısındaki c harfi baya bir emanet duruyo.ya sonradan yapıştırıldı yada ilk söylediğim gibi ucuz yedek parça oluşundan.zaten kutu içeriği de yok her halinden belli çin mali taklit olduğu.yurt dışında 250 300 dolar olan telefon nasıl oluyorda 600tl ye satilsin.çıkma anakart bulup geri kalanı toplanmış da olabilir. . zaten malına güvense get ilan açarlar.bu fiyatta satılanlarda hiç get rastlamadım bir sürü böyle ilan var.Böyle ürünlere para vermeyin. bütçeniz yoksa ya yurtdışı kapalı kutu bulmaya çalışın yada ikinci el yurtiçi kayıtlı cihazlara bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende anlamiyorum nasil satabiliyorlar bu fiyata cihazlar orjinal gibi duruyor gercekten anlamis degilim.1000-1100 civari olsa yurtdisindan getirip merdivenalti servis saglayip satiyor diyecegim ama 600 liraya nasil oluyor bi turlu cozemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Bende anlamiyorum nasil satabiliyorlar bu fiyata cihazlar orjinal gibi duruyor gercekten anlamis degilim.1000-1100 civari olsa yurtdisindan getirip merdivenalti servis saglayip satiyor diyecegim ama 600 liraya nasil oluyor bi turlu cozemedim
    arkadaşlar ben dün aldım 750 liraya tlfoncudan hiçbir fark görmedim gayet orijinal bütün özellikleri tutuyor
  • tomkuruz kullanıcısına yanıt
    Hocam ne oldu aldınız mı durum nedir?

• Nerden aldınız hocam biraz bilgi verir misiniz?

• quote:

1 yıldır htc m8 kullanıyordum. İmei si çakmaydı. Herhangi bir sıkıntısını görmedim 4g için imei sorun oluşturmuyor. Sim kartınız ve telefonunuz 4g ye uyumlu ise çalışır. Şuan aldığım yerde imei çakma htc m8 ler 870tl ye satılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı farklı satıcılar var benim tavsiyem gidin yerinden alın arkasında Lte yazan m8 almayın.Ben 620 tl ye aldım.cihaz orjinal elinize alınca anlıyorsunuz zaten Aida64 programiylada test ettim.bütün donanım orjinal.bu cihazların kutu şarj aleti ve kulaklıgi yan sanayi çünkü sadece cihaz kaçak yolla yurt dışından geliyor.750 tl ye kutu şarj kulaklık orj satanlarda var benim elimde orj sarj aleti olduğu için onemsemedim.Alırken tek şeye dikkat edin.Android kitkatmi yoksa lolipopmu.lolipop olanı tercih edin daha yeni sürüm.Marsmallow olanları yok yani android 6.0 bide bu cihazlar android guncellemesi almıyor.becerebiliyorsaniz pc den atarsınız .

• motorsuz adam kullanıcısına yanıt
    yok hocam almadım henüz.
  • Alan oldumu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: pauper

Alan oldumu acaba
    mtk işlemcili ise alınır

ama bizzat gidip dükkandan alın .
  • Htclerin bütün parca ve donanımlarını yan sanayi sifir yedek parca olarak temin edip toplayabilirsiniz. Bu ürünlerde bu mantığın ürünüdür. Htc harici pek marka goremezsiniz bu sekilde. Alibaba sitesinden istediğiniz bir HTC modelinin bütün parçalarını sipariş verip kendinize sıfır bir HTC telefon toplayabilirsiniz.

• Uzak durmak lazım.

• M8 in bütün parcalarını alıp toplayabiliriz öylemi?Bu yorumu yapan arkadaş bu parçalar bize A dan Z ye toplayarak ve teknik destekle (malum bunu toplamak uzman işi sen ben imkansız) ne kadara mal olur bide bunu yazabilirmisin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.