Şimdi Ara

sifir i20 mi egea hb mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kontrolün tık tık dönmesi daha hoş ve kolay oluyordu aslında ama bakmak lazım, koltuklara da aynı şekilde. Yakında bakım için gideceğim, incelerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Kontrolün tık tık dönmesi daha hoş ve kolay oluyordu aslında ama bakmak lazım, koltuklara da aynı şekilde. Yakında bakım için gideceğim, incelerim
    Öyle tamamen serbest dönmüyor yine. Dönüşündeki hissiyat bana daha kaliteli geldi. Koltuklarda kesinlikle değişim var.

İlk baharda gittiğimde Egea alınmaz derken şuan Egea bakıyorum. İçerde bariz değişiklikler olmuş. Özellikle ses sistemi bu sefer baya şaşırttı beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet ekranla ses çıkışı iyileşmiştir, yoksa hoparlör sayısı ve gücü aynı.

İnce ayarlarını yapıp temiz bi kaynaktan(telefon vs) dinleyince gayet tatmin edici, en azından benim için, tablet ekranla bi çıt iyileşme de olduysa ne ala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aracın full donanımlı olanı ile yaklaşık 400-500 km yapmışımdır.

Tek diyebileceğim şey 1.4 motorlu ve 4 vites otomatik şanzımanlı i20 aracının sürücüsünü kanser etmesidir. Eğer bir de o araca eş-dost alır da bir yerlere götürmeye çalışır isen aman tanrım bu nasıl bir cezadır bana böyle bahşedilen dersin. Herşeyi geçtim, o araca 4 kişi binince altı hız tümseklerine sürtüyor.

Sebepsizce baya gömdüm sanırım aracı ama soruya göre cevap verdim ben. mesela diğer taraftan Corsa ile ikileme düştüm diye sorsaydın düşünmeden i20 derdim neticede ikisi de b sınıfı. Ama bu karşılaşmada egea wins.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Tablet ekranla ses çıkışı iyileşmiştir, yoksa hoparlör sayısı ve gücü aynı.

İnce ayarlarını yapıp temiz bi kaynaktan(telefon vs) dinleyince gayet tatmin edici, en azından benim için, tablet ekranla bi çıt iyileşme de olduysa ne ala
    Bariz fark var hocam. Evde analog Hi-Fi sistem kullanıyorum. Normalde bindiğimde en kötü Spotify'dan müziği verdiğim halde bugün direk radyodan dinledim, radyo bile sesi çok net ve berrak veriyordu.

Benim Fiorino'da da 6 hoparlör var, Egea'da da. Kapı kaplamasını sökersek %99.99 farklı bir hoparlör görürüz. Sadece tablet ekrandan olacak bir fark değil. Gerçi HB kasayı inceledim bu sefer. Sedan-HB farkı olabilir.

Tablet ekranlı Fiorino'yu bekliyorum bende. Bakalım hoparlörlerde fark varmı.

• i20' nin artı olduğu noktalar:
    - Boyun kıran bir motoru var. Adamı sürekli koltuğa yapıştırıyor.
    - Kliması soğuk hava deposu gibi açtığın an kış oluyor araba.
  • Egea HB veya SW tercih ederdim
  • i20 ile ön koltuk neyse de, arka koltukta seyahat etmek tam işkence.İşkence mecaz anlamda değil gerçek anlamda.

Bu arada Egea sedan'da, Hb versiyonuna göre daha konforlu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.