Bildirim
sifir i20 mi egea hb mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabi egea, 4 ileri otomatik çok verimsiz. Lpg bile 3-5 lira az yakarsınız. Egea daha geniş zaten. Fiyat olarak aynılar mı bilmiyorum ama aynıysa her türlü egea tercih edilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen egea ile i20 yi karşılaştırmazdım. Egea alırdım. HB gerçekten çok güzel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Segment farkı var arada, her konuda egea çok daha iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süre (1,5 yıl kadar) i20 ile de yolculuk yapmış, kendi aracıda HB Urban Plus Egea olan biri olarak naçizane tavsiyem Egea HB almanız yönündedir. Hem performans hem genişlik (iç-bagaj) olarak İ20 den daha üstün bir araç almış olursunuz. Genel kalite ve güvenlik anlamında da benzer araçlar. -
bende 1.2 i20 elite cam tavanlı var i20 tek avantajı cam tavan olması bende satıp hb veya sw egea almak istiyorum donanım olarak egea daha üstün
Aileniz varsa daha doğrusu aile ile beraber de kullanılacaksa ve ikinci el kaygınız yoksa SW almanızı tavsiye ederim. Senede 1-2 kez ya da uzun yolda-tatilde gerçekten ihtiyaç duyuluyor fazladan bagaja. HB ile SW donanım olarak ta aynılar. Ben SW almamış olmanın pişmanlığını yaşıyorum, bir dahaki aracım ne marka olur bilmiyorum ama kuvvetle muhtemel SW olur.quote:
Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy
bende 1.2 i20 elite cam tavanlı var i20 tek avantajı cam tavan olması bende satıp hb veya sw egea almak istiyorum donanım olarak egea daha üstün -
Aynı kalitede araçlar Egea daha geniş. -
i20 çok daha iyidir. -
fiyatlar birbirine cok yakin i20 100 bg egea 110 bg egea daha genis 30 cm kadar daha uzun anladigim kadariyla i20 sadece cam tavan artisi var bu kıyasa gore
cam tavan hariç artısı yok yalnız hb olanlar kampanyaya dahil olmayabilir yerli üretim değil
i20 alınacaksa 1.0 olmalı bence. Atmosferikler rampada kanser ediyor. Yıl olmuş 2019 bu rezilliği yaşamamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 28 Eylül 2019; 13:15:34 >
Şu ega lardaki lpg takilan araçlardaki yağ eksiltme sorunu ne oldu.?? Öyle duyumlar aldimm.???
1.4 motorlu bazı serilerde deiğiniz mevcut otomatikleri 1.6 motor
Sedan, HB, SW ların tamamı bursa da üretiliyor. Tofaş Bursa tesisleri dünya standartlarında üretim yapan bir tesis, sadece kendisine değil diğer markalara da karoser ve parça üretimi yapılıyor.
Birkaç yıl önce olsa i20 derdim ama şuanda açık ara Egea HB derim. İ20'nin 1.0 motoru hariç bütün motorlarını kullandım, 1.4 otomatiği kanser edition. Kendimde atmosferik motorları severim ve hala uzun yola atmosferikle çıkıyorum ama 1.4 otomatik i20 bana aşırı hantal geldi.
Şuanda Egea'da 7" tablet ekranla birlikte ses sistemi kalitesi kesinlikle sınıf standartlarını yakalayıp 1 tıkta geçmiş diyebilirim. Civic'ten ses kalitesi daha iyi. Megane ve Golf'e yakın. Teyp ekranı ise sınıfında en iyisi diyebilirim.
Egea'da koltuk kalitesi de yükselmiş. Şuanki haliyle iç mekanı oldukça hoşuma gitti. Klima kumanda düğmeleri de yenilenmiş.
Bugün itibari ile Egea HB Sport'u kesinlikle tavsiye ederim. İ20 yerine gönül rahatlığıyla binilir.
Bugün gidip incelediğim kadarıyla yorumum eylül 2019 üretimi Egea HB için geçerli. Önceki modellerinde koltuklar hoparlörler vs oldukça vasat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne gibi değişiklik olmuş koltuklarda ve klima kontrollerinde
Full paketlerde baştan beri koltuk kalitesi diğer paketlere göre yüksek oluyordu, süet benzeri kaplama oluyordu yan taraflarda, belki ondan farklı gelmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 29 Eylül 2019; 21:39:42 >
gittim iki araci da inceledim dediginiz gibi ikisi arasinda egea tercih edilir neden mi i20 sadece cam tavan var egeaya gore dar ve eski tip 4 ileri otomatik 100 bg 10 bg az yakiti fazla egea hb bagayi bile ikiye katlar iki araca da 110 bini cok goruyorum su anda civic eco elegance 150 bin corolla dream 125 bin ikisi arasindayim tabi toyotanin yapacagi kampanya onemli onu bekliyorum
Otomatik klimanın derece ayarı olan dönen şeylerde değişiklik var. Eski modellerde takır takır dönerken bugün baktıklarım yağ gibi kayıyordu.quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Ne gibi değişiklik olmuş koltuklarda ve klima kontrollerinde
Full paketlerde baştan beri koltuk kalitesi diğer paketlere göre yüksek oluyordu, süet benzeri kaplama oluyordu yan taraflarda, belki ondan farklı gelmiştir.
Yok hocam. Easy ile Lounge arasında zaten fark hala var ama Lounge Plus'ta süet benzeri kaplamanında kalitesi artmış, sünger kalitesi ve ergonomisi de değişmiş. Aynı değişiklik Doblo'da da var. Koltuk kalitesi yükselmiş.
Bu seferde tam tersi Fiorino'da kalite düşmüş. Premio donanımda arabanın içinde tatlı 0 kokusu yerine rahatsız edici bir plastik kokusu vardı. 2017 Premio Fiorino'mda hala inceden gelen tatlı bir 0 kokusu var. Gerçi Fiorino'da hala koltuk kalitesi vasat.
Şu anda Egea HB&SW ve Doblo alınır yerli olarak. Fiorino şu anda alınmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Şahsen egea ile i20 yi karşılaştırmazdım. Egea alırdım. HB gerçekten çok güzel
|
Tabi egea, 4 ileri otomatik çok verimsiz. Lpg bile 3-5 lira az yakarsınız. Egea daha geniş zaten. Fiyat olarak aynılar mı bilmiyorum ama aynıysa her türlü egea tercih edilir.
|
Segment farkı var arada, her konuda egea çok daha iyi
|
i20 çok daha iyidir.
|
Benzer içerikler
- 1.0 motor yokuş çıkar mı
- en iyi fm transmitter
- ppf kaplama fiyat
- bb van ne demek
- golf 8 1.0 tsi impression yorumlar
- togg servis
- yeni picanto
- dacia duster 2024 fiyat listesi
- honda hornet 750 fiyat
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X