Merhaba arkadaşlar, bugün Intel i9 12900k kutulu şekilde sıfır aldım. Kutu açılımını yaptım ancak içinden Tr garantisine dair bir belge çıkmadı. Penta'nın belgesi olması gerekmiyor mu ? Özellikle kutulu alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 15 Ocak 2025; 21:50:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfır Intel i9 12900k hk.
-
-
sadece penta getirmiyor ki. Arenası var indeksi var koyuncusu var var da var. Resmileri geçtim kendi ithal etmiş bir sürü ara toptancı var. İşlemcilerde genelde sorun çıkmaz ama siz yinede sağlam yerden satın alın ve faturasını mutalaka saklayın hocam.
-
Cevabiniz için teşekkür ederim. Penta kendi sitesinde yazmiş da tek distribütör biziz diye ondan sormak istedim.
Bir de çıkış ülkeleri kalite standartı açısından önemlimidir. Genelde baktığımda Vietnam yazıyor ama benim aldığım China yaziyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat olarak ne kadara aldınız?
-
13500 aldım. 10-11 arası 2.el vardı boşver dedim sıfır alayım 2 yıl garantili en azından.
aldığınız fiyat uygun. pahalı olsaydı olumsuz yorum yapacaktım ama görece uygun fiyata almışsınız. ürünün çin malı olmasının hiç bir önemi yok. sorun olmayacaktır. güle güle kullanın.
-
teşekkürler şöyle ki aldığım anakart z790 yani 13.14.nesilleri de destekliyor ama test videolarında o kadar korkuttular ki gerek kronik arızaları gerekse alev alev yanıyor olmaları beni 2 nesil geriye itti.
aldığınız işlemci 13. ve 14. serileri aratmayacaktır.
-
Oyun odaklı aldıysanız 5700x3d alsaydınız. Oyun performansıyla hemen hemen aynı kalan parada başka donanımlara aktarılırdı
5800x3d 12900k ile aynı performansta. 5700x3d ise sadece ghzi biraz düşük o kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel fiyata almışsınız hocam hayırlı olsun.
Hangi siteden aldınız bu fiyata
-
Teşekkürler. Pendik'te Atom Game Store teknoloji mağazasından aldım.
Konu dışı sorum olucaktı. Msi z790 Carbon anakart ile Gskill 2x16 gb 7800 mhz ram kullanıyorum. Ancak xmp profilinde 7800 mhz ayarladığımda fazla geliyor sistem çöküyor yada açmıyor. Oysa ben bu anakartı yüksek frekansta kullanmak için almıştım. Şimdi 7000 mhz de stabil kullanıyorum. 7200, 7400 lerde de Aida 64 ram testinde testi kapatıyor. Sebebi nedir acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 18 Ocak 2025; 23:34:44 >
İntele kutunun barlod kisimlarinin oldugu yerleri cekip gönder ve garanti durimunu ogrenmek istedigini yaz.sana en muhtemeln 3 yil garantisi oldugunu yazcaaklar.o maili saklarsin.intel global fatura bile istemez.tr ofis inde isteyecegiii sanmam
Ramlerin tam kodunu yazar mısınız ?
Buradan ram kodlarını kontrol edebilirsiniz
-
10 ay kadar once 11900 tl ye tray işlemci i7 13700k aldım 12900den bir tık daha hızlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz4565 -- 19 Ocak 2025; 23:43:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz4565
10 ay kadar once 11900 tl ye tray işlemci i7 13700k aldım 12900den bir tık daha hızlıtabi isteseydim 13.14. nesil alabilirdim anakart destekliyor ama test videolarında baya soğuttular 13.ve 14.nesilleri o yüzden hiç yanaşmadım.
tamamdır teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X