birde dizel 2400 km de punto easy 1,3 multijet 32000tl ye var bu iki araç arasında sıkıştım kaldım 5 milyar fark var ve dizel, ama test sürüşünden dolayı galiba benim aklım ibizadan ayrılamıyor ama çevremde benzinli alma diyor ben günde yaklaşık 20 km yaparım bir yıl içindede evlenmeyi düşünüyorum ve eşimin rahat alışması açısından ibizada ağır basıyor anlıycağınız bayağı arada kaldım yardımlarınızı bekliyorum...
eğer lpg ye karşı değilseniz o paralara çok temiz 2000 li modellerde kmleri de düşük olan yıllarca sorunsuz milletimize hizmet etmiş onarım bakım ve işletim maliyeti gayet uygun olan vergi avantajı olan performans yol tutuşu konfor ve yalıtım olarak birçok 2013 model arabadan gömlek gömlek üstün motoru da lpg ye tam uyumlu olan doğan slx öneririm. inanın ibizayı da puntoyu da arka cebinden çıkartıcak bir araç
şahini falan boşver. 0 her zaman iyidir. Aklında acabalarla araç binmek istemiyorsanız ve bütçeniz uygunsa 0 almanızı öneririrm. km olarakda çok kullanımyormuşsunuz. Günde 20 km olsa ayda 25 gün araç kullanılsa 500 km eder. Bu da 1 depo benzinden biraz daha az demektir. kullanma sitilinize göre çeyrek depo bile kalabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Semih Esentürk
eğer lpg ye karşı değilseniz o paralara çok temiz 2000 li modellerde kmleri de düşük olan yıllarca sorunsuz milletimize hizmet etmiş onarım bakım ve işletim maliyeti gayet uygun olan vergi avantajı olan performans yol tutuşu konfor ve yalıtım olarak birçok 2013 model arabadan gömlek gömlek üstün motoru da lpg ye tam uyumlu olan doğan slx öneririm. inanın ibizayı da puntoyu da arka cebinden çıkartıcak bir araç